Wysłany: 25 grudnia 2007, 5:10 Temat postu: [POL] zaprasza mastera!
dzień dobry, chcialbym serdecznie zaprosic masetra do teamu [POL].
jestem przekonany, ze master jest super graczem, i chce go nawet adoptowac. master, proszę do nas doidz!
@ xardas
ch** ci w dupe, ze nawet nie napiszesz, ze bylem najebany.
EDIT:
oglaszam również mecz xardasa z jakubem. wiec nastepny mecz CLow teamów 1. ligi.
xardas, to już nie będzie smieszne!!
Dołączył: 28 Mar 2006 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552 Skąd: San Jose, California
Wysłany: 25 grudnia 2007, 11:32 Temat postu:
jakub wy****dalaj nawet k**wa z Xardasem nie potrafisz wygrać teraz nawet master w [POL] będzie smigal lepiej niz Ty XDDD ZAL BIACZ !!!! XDXDXDXD muhehehehe
Wysłany: 25 grudnia 2007, 12:43 Temat postu:
ja to nigdy nie zapomne akcji na polish rounds
siedzieli sobie wszyscy na TS i grali na serwie, wchodzi master (na serw ) no to jezdzimy i zaraz hasło "dawajcie niech wygra" wszyscy zjebali i m,aster wygral runde, nawet nie trzeba było jechac tylem !
pozniej za parę rund, dawajcie wszyscy walimy w slupek tuz przed meta !
i ze 3 osoby przed masterkiem jechaly zawalily w slup i master wygral nie mogl dowierzyc oczom wlasnym a najlepszy i tak był jakub, z 5 sekund jedzie za masterem ale zawalil w slup bo "jak wszyscy to wszyscy" _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
ja to nigdy nie zapomne akcji na polish rounds
siedzieli sobie wszyscy na TS i grali na serwie, wchodzi master (na serw ) no to jezdzimy i zaraz hasło "dawajcie niech wygra" wszyscy zjebali i m,aster wygral runde, nawet nie trzeba było jechac tylem !
pozniej za parę rund, dawajcie wszyscy walimy w slupek tuz przed meta !
i ze 3 osoby przed masterkiem jechaly zawalily w slup i master wygral nie mogl dowierzyc oczom wlasnym a najlepszy i tak był jakub, z 5 sekund jedzie za masterem ale zawalil w slup bo "jak wszyscy to wszyscy"
Na tribute to POL jakub byłem ostatni, wiec nie pierwszy ;p _________________ Już użytkowników zobaczyło ten podpis.
[ Dodano 25 grudnia 2007, 14:44 ]
po 1. trzeba znać granice żartu. ale ja rozumiem, że to taki głęboki żart i zaraz master wyleci, bo żal.pl
po 2. się jakub nie śmiej bo wczoraj master Ci lał dupe na większości map _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2