Wysłany: 12 lutego 2008, 0:39 Temat postu:
Dokładnie. Dżejkob ma rację. Mecz ma być na poziomie, więc będziemy huhać i dmuchać, żeby wszystkim się dobrze jechało i przede wszystkim bez lagów, a niestety im więcej spectów tym większa szansa na wystąpienie takowych . Pewnie itak będzie sporo spectów, bo wątpię, żeby w zespole AllStars 5 osób jechało wszystkie mapy . Także miejsca spectów zostawiamy dla grających w meczu. Sors.
Mecz będzie do obejrzenia na hstv, więc to chyba powinno wystarczyć. _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Tak, nawet lepiej będzie w TV. A co do głosu to team PL5 wygra. Bardzo prawdopodobne, bo gracze zostali wybrani z dużo większego wyboru. Dream Team do boju! _________________
Wysłany: 12 lutego 2008, 15:21 Temat postu:
jakub napisał:
@wally
akurat zalatwiles sobie parę penisow w pupsko na ESWC 2008
jakos mi się wydaje ze na eswc nie pojade bo mam wtedy matury
najwyzej na jakims zlocie, specjalnie dla cieb ie przywioze kaszanke zebys mial się czym w pokoju bryndzlowac _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
A tak na serio to, jeśli w Wildzie zagra nie Wilda(czyli sklad POL) to wygra Team na czele z groniakiem, a jeśli w Wildzie zagrają części torów(czyt. Szyna) i inne khasiusy to może być problem.
Wysłany: 12 lutego 2008, 18:19 Temat postu:
Wally napisał:
jakub napisał:
@wally
akurat zalatwiles sobie parę penisow w pupsko na ESWC 2008
jakos mi się wydaje ze na eswc nie pojade bo mam wtedy matury
najwyzej na jakims zlocie, specjalnie dla cieb ie przywioze kaszanke zebys mial się czym w pokoju bryndzlowac
jakub tak grozi a mu przywioze Polskie poczciwe pierdogii to mi objad postawi Jakub jak coś jednak nie możesz u mnie spać ;p męcz się z Brzerzem, bo on mi powiedział o twoich planach co do mnie .
żeby nie był off top dałem głos na all starsów bo Szyna nie w Wildzie i myśle ze Grono z ekipą pokażą co potrafią ( bo Gronno raczej pojedzie na pewno ) _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Dołączył: 28 Mar 2006 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552 Skąd: San Jose, California
Wysłany: 12 lutego 2008, 18:37 Temat postu:
grono to nie wsztstko a programisci Wildy napisali program do 2 robotow jeden to lokash a 2 to lechu i jest jeszcze wersja beta : khasius ^^ i caly [POL] ;p
Wysłany: 12 lutego 2008, 18:46 Temat postu:
hehe eee tam all starsi do boju, zobaczycie Jakub za kaszanke plus pierogi sprzeda mecz jak dla mnie skład all starsów będzie taki Grono ,Jarecki i Loony _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4Następny
Strona 2 z 4