chyba ze wiecej osób tak jak ja nie wystartowalo w kwali wtedy to nie wiem co to będzie Najwyzej sobie z Lookiem mecz kolejki pojedziemy _________________
Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Wysłany: 25 lutego 2008, 4:48 Temat postu:
no jakoś tak ale z tego co wiem to więcej osób nie jechalo kwali. Być może będzie wtedy brane pod uwagę kolejność względem alfabetycznego nicku .
albo wix obliczy stechiometryczną lini ukośnych padających archaicznie pod kątem twożących nick , bądź też obliczy metodą pitagorasa liczbe pikseli w nicku.
czy ch**
oż k**wa alem się zaplątał godzina 4:44 (sry za posta) _________________
Wysłany: 25 lutego 2008, 11:14 Temat postu:
xardziu zapomniałęś jeszcze o botach
chyba pierwsza 5 pojedzie z botami czyli ma automatyczny awans także Jarecki powinien z moich obliczeń ;p dostać kogoś w stylu Chybe Mrooziu . GL _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
tez nie mialem czasu na kwali pisalem do Xarda trochę po 20 ale lipa już byla:F pozniej mi odpisal... ehhh najwyzej z Lokiem jebne se 1vs1 D _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Wysłany: 25 lutego 2008, 16:52 Temat postu:
chybeck napisał:
ej, a pamiętacie? na 1 stronce tematu coś takiego: ej a co jak jarecki trafi na lokasha w pierwszej rundzie? no tak nie powinno być, zróbmy kwalfi;P
To ja pisałem no w ogóle wyszło dziwnie że niektórzy nie pojechali w tych kwali ale ok spójrzy na to z dobrej strony że nie będzie i tak takich meczów w pierwszej rundzie bo z tego co widziałęm uczestników 25 więc pierwsza 7 jedzie z botami czyli ma automatyczny awans miejsca od 8 do około 14-15 pojadą z przeciwnikami typu Jarecki Raduś czyli z tymi co nie pojechali w kwali. POcieszające to że Ci bardziej pło elo nie pojechali może być z kolei dla graczy takich co zajęli koniec stawki tych co w ogóle pojechali np ja Diżok bo my tak naprawdę będziemy mieli mecze jedne z łatwiejszych przy wytrenieniu i nie obrażając nikogo może wyjść że będą pary w stylu ja Nuclear Master Diżok. No ale to się zobaczy. Nie wiem tylko czy mam się obawiać bo admini trochę się ociągają ale wiecie co nic nie widze zaraz wam pokaże wstępne pary pierwszej rundy bo się nudze po lookam wszędzie wszytskie zcasy i zobaczymy ale zaznaczam odrazu ze mogą tam być drobne błędy _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
mateusz, nie wiem jak się nazywa twoja choroba, ale do turnieju sa adminy, a nie ty.
ktos przeczyta nie uwaznie, i będzie myslal, ze to pary na turniej.
po chuja takie zamieszanie robisz? jak ci nie nudzi, idz na dwor się pobawic w skina.
poza tym ja PRZED turniejem powiedzialem, ze nie będę mogl grać, wiec nawet nie przeczytales dokładnie topicu, a się już bierzesz za jakieś pary na mecze.
proszę mnie tam skasowac, bo nie chce zeby moj nick gdzies pisal, gdzie nie biore udzialu.
Cytat:
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 6:07 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
przez przeprowadke prawdopodobnnie już w ten weekend, nie jestem niestety pewny, czy będę mial czasu na gre specialnie w nastepne dwie niedziele.
oddaje wiec moje miejsce, i przepraszam za zamieszanie.
Wysłany: 25 lutego 2008, 18:14 Temat postu:
Jakub ok ja nie będę się kłócił wiem ze ostatnio jakiś uprzedzony co do mnei jesteś ale.... no ok zrobiłem to no i zrobiłem nie jestem tak jak ty to stwierdziłeś na nic chory. naprawdę nie wiem o co Ci chodzi z tym najeżdżaniem na mnie ostatnio _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Wysłany: 25 lutego 2008, 18:20 Temat postu:
ciiii nie o tym temat:D
a no tak jakub moja choroba to przepuklina
Seboes a wzrost to u mnei nie choroba tylko już tak po rodzicach mam bycie małym
[ Dodano 25 lutego 2008, 18:25 ]
jakub napisał:
mateusz, nie wiem jak się nazywa twoja choroba, ale do turnieju sa adminy, a nie ty.
ktos przeczyta nie uwaznie, i będzie myslal, ze to pary na turniej.
po chuja takie zamieszanie robisz? jak ci nie nudzi, idz na dwor się pobawic w skina.
poza tym ja PRZED turniejem powiedzialem, ze nie będę mogl grać, wiec nawet nie przeczytales dokładnie topicu, a się już bierzesz za jakieś pary na mecze.
proszę mnie tam skasowac, bo nie chce zeby moj nick gdzies pisal, gdzie nie biore udzialu.
Cytat:
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 6:07 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
przez przeprowadke prawdopodobnnie już w ten weekend, nie jestem niestety pewny, czy będę mial czasu na gre specialnie w nastepne dwie niedziele.
oddaje wiec moje miejsce, i przepraszam za zamieszanie.
a czego się tyczy ten post bo ja tam wcześniej nic pasującego nie widze _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego