Jak tam haczek sa jakieś postepy?? bo na razie bieda coś widze
WYSYLAC KASE PICZEEEEE!! ILE KTO może!!
A jak ktos nie może to niech klika w te g*wna, ja mam już trochę ponad 1ojro:D calkiem niezly pomysl z tymi reklamami tylko za mało osob klika, klikac klikac klikac
A i jeszcze jedno pytanie ode mnie, jak tam Scary z techlandem, uda się coś od nich wyciagnac, czy się chujki nie podziela??
[ Dodano Wto Maj 20, 2008 10:27 pm ]
Avatara nowego już nawet nie mogę dodac, bo baza przeciazona:/ _________________
PRZEKAZUJE NA LANIE SCAREMU 250zł BY W 50% POMÓC NASZEJ SCENIE! TO OZNACZA, ŻĘ POŁOWA TRACKMANI BĘDZIE MOJA, A WIĘC I POŁOWA HACKA TEŻ, A WIĘC WYBIERAM DOLNĄ POŁOWĘ (TO ZA TAG ) TYLKO JĄ UMYJ SZYBCIUTKO PRZED PRZEKAZANIEM
PRZYBYWAJCIE NA LAN LUDZISKA! HACK PRZYBĄDŹ TEŻ TO SIĘ MOŻE JAKOŚ TAGA NAPRAWI , Z ELVISEM SIĘ O TO POSTARAMY :p _________________ ...
tak lokashu tak lokashu tak lokashu tak lokashu tak lokashu
omg! kinder biovital k**wa mać! nie ma to jak przerost formy nad treścią
No cóż panowie przekupujemy HACKA żeby poszedł do WIR!!!
Ja od siebie daje: ZESTAW GUM BALONOWYCH, TRZY PACZKI SKITLESSSSSS i dla lokasha PACZKĘ POPKORNU W PUDEŁKU Z RYSUNKIEM ŻÓŁWI NINJA, żeby nie czuł się zawiedziony
Kto da więcej??? Każda pomoc się przyda!!!!!!!! Ratujmy naszego kolege!!! _________________ ...
kur** jakub nie wkurwiaj mnie ja dałem chyba jako 1
nie buntuj się bulet, zdziwila mnie ta liczba od hacka. pewnie chodzilo mu tylko o pieniadze z klickania.
nie buntuje się bo nie jestem nastolatkom
suma może i dobra bo narazie wpłaciłem tylko a w zasadzie to az 10 zł, bo myślałem ze jednak więcej osób się zaangażuje ale widzę ze większość myśli ze wszystko jest za darmo... _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
są wśród nas dzieciaki nastawione k**wa ROSZCZENIOWO!!! i myślące, żę są miszczami i że to wystarczy!
Myślę jednak, że wszyscy wiedzą kto jest kim i co robi dla ogółu i wartość takich ludzi jest niepodważalna (scary, hack, jakub, mordo i wielu innych super kolesi). Reszta miszczów nich się schowa za swoimi moniotrami i udaje miszczów nadal i tak każdy w duchu nimi gardzi.
ja wpłacam tak jak powiedzialem i mam nadzieje, że scena utrzyma ten serewis, bo to dla nas wszystkich(nawet roszczeniowych miszczów) jedyne miejsce gdzie można się wspólnie wypowiedzieć na interesujące nas tematy. Serwis jest super i jak będziemy o niego dbać to będzie jeszcze lepszy.
śmierć frajerom.
kto żyw, komu ojczyzna miła zapraszam na LAN _________________ ...
PRZEKAZUJE NA LANIE SCAREMU 250zł BY W 50% POMÓC NASZEJ SCENIE! TO OZNACZA, ŻĘ POŁOWA TRACKMANI BĘDZIE MOJA, A WIĘC I POŁOWA HACKA TEŻ, A WIĘC WYBIERAM DOLNĄ POŁOWĘ
Za pozno Scrap Wieksza polowe już przekazalem Scaremu Teraz tylko czekam na podliczenie i jakie tam resztki brakuje.Wiec Hack lub Scary liczydlo w reke i podawac tu co już jest.
Jutro dostanę przelew za zlecenie, więc podliczcie ile jeszcze zostało do wpłaty to dorzucę swoją cegiełkę ;] _________________ "I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
PRZEKAZUJE NA LANIE SCAREMU 250zł BY W 50% POMÓC NASZEJ SCENIE! TO OZNACZA, ŻĘ POŁOWA TRACKMANI BĘDZIE MOJA, A WIĘC I POŁOWA HACKA TEŻ, A WIĘC WYBIERAM DOLNĄ POŁOWĘ
Za pozno Scrap Wieksza polowe już przekazalem Scaremu Teraz tylko czekam na podliczenie i jakie tam resztki brakuje.Wiec Hack lub Scary liczydlo w reke i podawac tu co już jest.
hehe nie umiem cytować chyba bo chciałem tylko kawałek
NO I GITARA PANOCKI o to chodzi, super że macie takie podejscie _________________ ...