Wysłany: 09 czerwca 2008, 19:24 Temat postu:
no to ja wpinkole swoje niepotrzebne nikomu zdanie ;p
Zatem:
Sebik: pierwsze moje wrażenie to bajka 'O Orzeszku' - ożesz k**wa co to jest ... defacto niewiele to ma wspólnego z techami, jedyne z czym tutaj trzeba walczyć to bugi przy lądowaniach. Tak zbugowanej mapy jeszcze w życiu nie widziałem. Mapa jest fajna, ciekawa, ale sory, nie nadaje się na PL6 !!! ... tutaj nie da się mieć przyzwoitego regulara, bo przyhamuje Cię w najgorszym momencie jakiś bug i masz cały wysiłek w czarnej d*pie ... nie wiem czemu Cobham dał tą mapę do mappacka
Shadow: to to jest majstersztyk. To jest najlepsza moim zdaniem mapa w tej edycji PL jak na razie. Trudna, wymagająca, ale świetnie przemyślana. Sekwencje zakrętów są tak genialne, że aż chce się jeździć . No i można wyćwiczyć wszelkiego rodzaju drifty w prawo ... Shad czekam na 'PL6-Shadow-B2 w lewo edyszyn ' to poćwiczę jeszcze drifty w lewo xP ... joke ofkoz <-dla niekumatych ;p ...
Maxer: przez to że mapa ma duży speed robi się strasznie ciasna i kręta. To nie tylko moje zdanie. Wjazd na 2 kółko jest jednym z najtrudniejszych jakie widziałem na multi. Strasznie jest trudno się dobrze złożyć w pierwszy drift bez hampla wcześniej. Tak to mapa jak zwykle na bardzo wysokim poziomie i bardzo szybka .
To tyle ;] ... ot i moje zdanie. Nie każdy się musi z nim zgadzać ;p _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Ech, chyba nigdy nie zrobię dobrego techa... :?
Jakbym się nie starał to i tak będzie źle, więc proszę Coba, o wycofanie mojej mapy nr. "PL6-Sebik-B", która też jest wysłana w liście propozycji zanim będzie za późno :/ _________________
Wysłany: 09 czerwca 2008, 20:52 Temat postu:
Ja z kolei dziwię się tym co takowych bugów nie mają. :shock: Przed chwilą dla zabawy dostałem się na jeden z serwów z mapami PL6, zagrałem tylko Sebika i Maxera, i faktycznie u Sebika bugów tyle ile gwiazd na niebie. _________________
Jak widzę, niespecjalnie przypadła Wam do gustu jedna z tras wybranych na 3 rundę. Mowa o trasie Sebika. Owszem, spowolnienia fpsów są, ale to już nie wina autora a programistów z Nadeo, bo najwięcej ekran skacze, gdy pojawiają się ruchome strzałki na platformowych bandach. Jedyne o co proszę Sebika to, aby usuńął te ruchome strzałki i fale, i tak zostaje. Sama trasa nie ulegnie zmianie, a jedynie polepszą się warunki jazdy.
Ufam, że Sebik wrzuci tu linka do poprawionej trasy, a do tego czasu obowiązuje wersja bez poprawek.
Nie będę komentował tras wybranych na 3 kolejkę.
Mnie się one podobają i już.
Macie wersję na 980C i z AT=50.77 (wiem, że zjebany ale szybko chciałem poprawkę zuploadować od razu po przeczytaniu posta Jurka)
http://www.speedyshare.com/436878691.html
BTW. Jeśli lądowania na powierzchnie o innym kącie nachylenia uważacie za bugi, to znaczy że ja nie mam pojęcia o techach. Według mnie istotą techu nie jest ciągłe hamowanie (tzn. jest, ale max z 2 razy na mapie), a odpowiednie ustawienie się do driftu, bo właśnie o drift (głownie "samoczynny") mi na tej trasie chodziło. _________________
Dziękuję Sebik za poprawki, mam nadzieję że teraz będzie lepiej.
Poprawiona paczka tras na 3 rundę jest w 1 poscie lub tu: Trasy na PL6 - Runda3 popr.rar
Można też ściągnąć i wymienić samą trasą Sebika - link podany w poscie powyżej
Proszę o zamianę trasy Sebika na serwerach.
Wysłany: 10 czerwca 2008, 15:42 Temat postu:
proszę grzecznie o zmianę trasy Multilap stworzonej przez Maxera, gdyż szczerze powiem wam, że wole się w dosłownym znaczeniu słowa "pościgać" czyli jechać równo łeb w łeb z kimś niż cieszyć się ze złapie buga na jakimś zakręcie.Ot co.WKURWIA MNIE TA TRASA JAK ŻADNA INNA JUŻ NAWET NADEO MAPA A1 z TMN była lepsza i można było się poscigać !! :
!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez [POL] hack dnia 10 czerwca 2008, 15:45, w całości zmieniany 2 razy
Muszę napisać małe sprostowanie i jednocześnie przeprosiny dla Sebika.
Tamten post pisałem po zaledwie dwukrotnym przejechaniu trasy, a właściwie to próbie przejechania, bo w obu przypadkach nie trafiłem w mete. Teraz, kiedy trasę już poznałem i przejechałem ją kilkanaście, a może nawet kilkadziesiąt razy, przyznaję, że jest całkiem fajna, na pewno lepsza od trasy Tranq z poprzedniej kolejki
Sorry Sebik za tamte zjeby, ale pisałem to na gorąco
Pozdro _________________
proszę o zmianę trasy Multilap stworzonej przez Maxera, gdyż szczerze powiem wam, że wole się w dosłownym znaczeniu słowa "pościgać" czyli jechać równo łeb w łeb z kimś niż cieszyć się ze złapie buga na jakimś zakręcie. Ot co. WKURWIA MNIE TA TRASA JAK ŻADNA INNA JUŻ NAWET NADEO MAPA A1 z TMN była lepsza i można było się poscigać !! :
!!!!!!!!!!!!!!!!
POPIERAM Najlepszym wyjściem byłaby zmiana mapy! _________________
a ja uważam ze wcale ona nie jest bardziej bugowata od innych, zeby bugi się nie trafiały to tez trzeba wiedziec co robić ... ale są czasem na tym slalomie jak się zapierdala _________________
Jakby się uprzeć, buga można nawet na A01 złapać... Trasy nie są złe i to nie ich wina, iż czasami trafi się bug, ale producentów, którzy w d*pie mają zdanie graczy i stawiają na wygląd zamiast poprawić fizykę :/
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 10 czerwca 2008, 17:06 Temat postu:
jeżeli chcecie , to mogę nieco " przerobic mape" skoro jest ona "zbyt ciasna " bugow moim zdaniem nie ma. to ze się w zakretach nie miescicie to już nie moja sprawa, poprostu trencie dalej a co do mapy, to moim zdaniem zmienicie zdanie , jak będziecie smigac w miare dobrze i REGULARNIE na mapie bo taka gra na TA to jest bezsens. bijecie się kto z was pojedzie te 30 setnych szybciej. lepiej odrazu zacznijcie na rundach trenic. _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu