Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eXiliado Foxy
PITMC 2k9 Winner

|
Wysłany: 14 czerwca 2008, 16:51 Temat postu: |
|
|
XyX napisał: |
Ja powiem tylko tyle, ze ta liga ma za zadanie jak najbardziej odwzorowac f1 do tm jak się tylko da. W F1 nie jeżdżą na tych szerokich klockach, może kiedyś stworzę jakąś serię, albo wyścig gdzie se to przetestujemy. W każdym bądź razie, na chwilę obecną propozycja odrzucona Co do bugów - ja nie złapałem ani jednego, foxy łapie zawsze, nie wiem od czego to jest zależne, ale wydaje mi się że po prostu foxy nie umiesz rozpoznac buga od normalnego zjawiska  |
Nie chce nic mówic ale gracz który jedzie szybciej na jakims torze ma wieksze prawdopodobienstwo złapania buga, to chyba zrozumiałem, pojedz sobei na hungaro każde okrazenie 38:80/39:10 i zobaczysz jak ciężko nien złapac buga. Nie wiem jak ty ale ja jadę dosc spokojnie, oczywiście wiezdzam ciasno w zakret, dlatego np robię sobei duza przewage, ale jak wytłumaczysz mi to ze jechałem 110km/h i na łuku mnie podbiło...
Powrót do góry |
|
 |
|
|