Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 16 czerwca 2008, 17:22 Temat postu: |
|
|
chyba jednak każdy docenia wasza prace, cobhami jurek.
w moim teamie nie slyszalem jakieś wielkiej krytyki.
oczywiście, ze ta czy inna tarsa komus nie lezy lub się nieodoba, ale conajmnej w naszym teamie nie było jakiś wielkich rozmow na temat tras.
moje zdanje jest takie same, robicie dobra robote i jestem wam za to wdzieczny, bo mappacki sa zawsze w poniedziałek i mozna już trenowac.
nie ma tak jak kiedyś, ze musielismy czekac, az wrescie się pojawi mappack.
moim zdanjem wybor jest calkiem ok, sa latwiejsze i trudniejsze mapy, techniczne i szybciejsze.
szkoda by było, jakbyscie się ta krytyka obrazili i nie chcieliscieby już dalej się zajmowac trasamy i ich wyborem.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SykeS
Pirat drogowy
|
Wysłany: 16 czerwca 2008, 17:22 Temat postu: |
|
|
Ehh nie chce mi się pisać kolejnego posta. Mam nadzieję, że to będzie ostatni.
Ni chuja nie chce mi się pisać esejów, dlatego w punktach:
1. Cob i Jurek są fajni.
2. Moja krytyka, która pojawiła się w temacie o 4 rundzie PL6 nie miała na celu ubliżenia w/w osobom. To była obrona często atakowanych autorów tras, przy okazji lekko ironicznie nawołująca Ekipę wybierająca do serwowania, o ile takie są, troszkę lepszych tras. Przyznajcie, trochę racji w tym było.
3. Wszystkie osoby, które wypowiedziały się w tym temacie miały rację.
4. @Jurek: Zwracam honor, moja argumentacja na temat tego replaya była z chuja wzięta i powinno mi się za to oberwać - miałeś prawo się wkurzyć. W związku z tym ładnie Cie przepraszam i przyznaje się do błędu.
5. Doceniam chęć dania szansy niektórym mapmakerom - tylko pamiętajcie o umiarze.
6. W związku z pewnym problemem rodzinnym, niektóre moje słowa są mocno hiperbolizowane. Bardzo za to przepraszam, w takiej sytuacji powinienem siedzieć cicho i się nie odzywać, ale tak jakoś wyszło.
7. W sumie bardzo się tłumaczę, ale racji też dużo powiedziałem - kto ma zrozumieć ten zrozumie, na pewno proszę o przemyślenie sprawy.
8. Cob i Jurek są fajni.
Proszę o nierozstrzęsanie już sprawy - wszystko już zostało wyjaśnione. Winę biorę na siebie, chociaż ja jestem tylko częścią winowajców. Tyle w tym temacie, po raz k**wa ostatni pozdrawiam.
_________________ "I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jurek
Gangsta Mapper

|
|