Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KD Kaiotso
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 179
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:25 Temat postu: |
|
|
XyX napisał: |
MAXERRR napisał: |
dlatego zrezygnowalismy z pl6 |
.. a teraz się wykłócają.
WHATS THE FUUUCK, PYTAM się?! |
poczytaj sobie....a nie spamuj ;] parę stron wcześniej masz napisane ...
_________________ Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MrOoZiO
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:27 Temat postu: |
|
|
a tak jestem, bo nie tylko uczestnicy PL6 tu są. Mrozio, weź se to do serca, że zamiast FF powalczyć by mogło w tym turnieju np. P4G, i pewno takich scenek bysmy nie mieli.
szkoda mi balagana, kinga, i tych innych. :/
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:28 Temat postu: |
|
|
dobrze ze nie jest ci szkoda siebie samego
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:29 Temat postu: |
|
|
Lol pierwszy raz zdarza mi się sytuacja aby admin nie przestrzegał regulaminu. A grałem już w paru ligach, tylko w grze innej niż tmnf. Po co pisać regulamin, kiedy się go nie przestrzega? Może lepiej niech pl7 będzie bez regulaminu bo i tak gdy wygrana faworyta (PGS) będzie zagrożona to ominie się regulamin aby dać im większą szansę na zwycięstwo. Rozumiem że napięta sytuacja w tabeli itp. ale raczej TCW wygrałaby ten mecz bez większych problemów zważywszy na to że FF praktycznie nie trenowała tras, a TCW ma za sobą intensywny trening. Teraz przez walkowera FF nie może zagrać w meczu w którym chcieli zawalczyć o awans z ostatniej pozycji w tabeli. Rozumiem że wcześniej się nie przykładali ale to jest ich sprawa. Grają tak jak chcą, a zwłaszcza że do pl6 dostali się po kwalifikacjach a nie po znajomości. I wg. mnie nie ma tu mowy o żadnym obrażaniu tak jak twierdzi Jakub. Po prostu wybrali ligę dla nich ważniejszą. Tak btw. to myślę że dla całej społeczności e-gamingowej ESL jest ligą bardziej prestiżową niż pl6. (Nie mówię tu o graczach tmnf).
Ciekawi mnie tylko to czy jakby walkower był dla PGS to decyzja byłaby taka sama. No chyba że założeniem ligi jest wygranie jej przez PGS. No ale wtedy można było powiedzieć o tym wcześniej...
Rada na przyszłość. Na pl7 napiszcie regulamin którego będziecie przestrzegali do końca, aby uniknąć sytuacji takich jak ta. Zwłaszcza że znowu może się zdarzyć sytuacja, że jakiś klan postanowi dać walkowera bo nie mają składu, ochoty zagrać, lub jeszcze jakiś inny powód.
Tyle ode mnie. Miałem się powstrzymać od pisania na forum, ale jak to czytałem nie mogłem się powstrzymać od wyrażenia swojej opinii.
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:31 Temat postu: |
|
|
maxer
Cytat: |
teraz jakub robisz wlasnie to czego nie toleruje, czyli robisz tak aby wszystko poszlo na wasza korzysc. my trenowalismy i nastawialismy się na mecz bardzo solidnie, dużo osob widzialo. |
jaka k**wa mac nasza korzysc?
my k**wa nie mamy skladu i kto wie, czy w ogole wygramy z pexg.
ja to pisze, bo uwazam za sluszne dla KAZDEGO teamu.
tutaj chodzi poprostu o zasady fair play |
mowi ten który olewa mecze i manipuluje lige
grono
no i co z tego ze olalismy, w regulaminie jest jasno napisane ze po 2ostrzezeniu jest się zdyskwalifikowanym no chyba ze ja czytac nie umiem |
1. przyznajesz się, ze olaliscie, a teraz chcesz dalej grać? paranoja?
2. chyba k**wa nie trzeba pisać w regulaminie, co jest jasne, zeby serio traktowac turniej i nie olewac meczow.
wy każdy mecz olewaliscie, czy jak inaczej wytlumaczysz wasze wyniki?
JESZCZE RAZ MOWIE, ZE NIE MAMY SKLADU NA MECZ Z PEXG I ZE g*wno Z TEJ DYSKWALIFIKACJI będziemy MIEC, JAK MECZ PRZEGRAMY.
i tak jestem dalejza dyskwalifikacja.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MrOoZiO
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fefan
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:39 Temat postu: |
|
|
Fefan napisał: |
a tak jestem, bo nie tylko uczestnicy PL6 tu są. Mrozio, weź se to do serca, że zamiast FF powalczyć by mogło w tym turnieju np. P4G, i pewno takich scenek bysmy nie mieli.
szkoda mi balagana, kinga, i tych innych. :/ |
ehh Xyx prawda jest taka że to FF dostało się do pl6 po kwalifikacjach i to oni mieli prawo tam grać. A czy będą się do tego przekładali czy nie to jest ich sprawa. |
No wiesz Fefcio, może i ich sprawa, ale trochę głupio zakwalifikować się i miec gdzieś tam na poboczu tak ważny dla wielu turniej, no nie?
peace
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:40 Temat postu: |
|
|
Majkel napisał: |
mowi ten który olewa mecze i manipuluje lige |
w jaki sposob? podaj przyklad... |
zaczynają się oskarżenia i manipulacje.
a skoro są oskarżenia to musi być też dowód.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner

|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fefan
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:44 Temat postu: |
|
|
ehh Xyx prawda jest taka że to FF dostało się do pl6 po kwalifikacjach i to oni mieli prawo tam grać. A czy będą się do tego przekładali czy nie to jest ich sprawa. |
No wiesz Fefcio, może i ich sprawa, ale trochę głupio zakwalifikować się i miec gdzieś tam na poboczu tak ważny dla wielu turniej, no nie?
peace  |
Ehh już tyle razy miałem do czynienia z czymś takim że się tym nie przejmuje. Zresztą jak już mówiłem to od klanu zależy jakie podejście mają do danej ligi, a nie od innych ludzi również w niej grających. Miejsce w lidze zdobyli uczciwie i dlatego mogą robić co im się podoba.
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:47 Temat postu: |
|
|
peace  |
Ehh już tyle razy miałem do czynienia z czymś takim że się tym nie przejmuje. Zresztą jak już mówiłem to od klanu zależy jakie podejście mają do danej ligi, a nie od innych ludzi również w niej grających. Miejsce w lidze zdobyli uczciwie i dlatego mogą robić co im się podoba. |
ale zdanie headadmina powinni uszanować, imo.
z mojej strony już koniec, prosilbym o nie cytowanie i nie odpowiadanie na moje posty.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fefan
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 17:53 Temat postu: |
|
|
no tak, ale pewnie jakby się tak giętko trzymać każdego maluskiego punkciku regulaminu, to ta liga byla by bardzo sztywna ;]. Nieraz trzeba podjąć jakąś decyzję od siebie, jak community napiera. Wix musiał to zrobić, zrobił, i tyle .
Fefik, jak chcesz gadać to pisz na gg, w profilu masz, nie spamujmy TMPL :]
eot biczys, peace and love (pozdro RED!), real life > TM!
EDIT: aa, teraz tak se czytam, i nie pozostawie tego bez uwagi
MAXERRR napisał: |
powiem krotko i na temat: od przyszlego tygodnia niech TCW się bardzo boi, bo zagra mor_olo, prezes , oraz daiv3l |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] nawias

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ganu
Doświadczony driver
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 18:05 Temat postu: |
|
|
FF zostało zdyskwalifikowane i trzeba uszanować decyzję wixa
TCW jak tak wkurzeni jesteście że trenowaliście a tu walkower to zagrajcie z nimi po PL6 i po ich ESL na mapkach z 4tej rundy i zobaczymy kto jest lepszy
_________________ Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|