Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
PL6 - Runda 4
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje » Polish League » Polish League 6
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KD Kaiotso
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

XyX napisał:
MAXERRR napisał:
dlatego zrezygnowalismy z pl6

.. a teraz się wykłócają.

WHATS THE FUUUCK, PYTAM się?!

poczytaj sobie....a nie spamuj ;] parę stron wcześniej masz napisane ...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
MrOoZiO
Doświadczony driver

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

xyx sory ze tak powiem ale s***dalaj z tego topica po choooooooj się pytam tu jesteś?? wez się zajmij swoja liga F1 a nie wpierdalaj się jeszcze tu. bo do niczego to nie prowadzi a jeszcze wkurwia ludzi, to nic innego jak nabijanie sobie postow i wdupczanie się w sprawy ktore cie nie dotycza

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
XyX
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

a tak jestem, bo nie tylko uczestnicy PL6 tu są. Mrozio, weź se to do serca, że zamiast FF powalczyć by mogło w tym turnieju np. P4G, i pewno takich scenek bysmy nie mieli.

szkoda mi balagana, kinga, i tych innych. :/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
#p~S* Grono
Pirat drogowy

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dobrze ze nie jest ci szkoda siebie samego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
*тсω* Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Lol pierwszy raz zdarza mi się sytuacja aby admin nie przestrzegał regulaminu. A grałem już w paru ligach, tylko w grze innej niż tmnf. Po co pisać regulamin, kiedy się go nie przestrzega? Może lepiej niech pl7 będzie bez regulaminu bo i tak gdy wygrana faworyta (PGS) będzie zagrożona to ominie się regulamin aby dać im większą szansę na zwycięstwo. Rozumiem że napięta sytuacja w tabeli itp. ale raczej TCW wygrałaby ten mecz bez większych problemów zważywszy na to że FF praktycznie nie trenowała tras, a TCW ma za sobą intensywny trening. Teraz przez walkowera FF nie może zagrać w meczu w którym chcieli zawalczyć o awans z ostatniej pozycji w tabeli. Rozumiem że wcześniej się nie przykładali ale to jest ich sprawa. Grają tak jak chcą, a zwłaszcza że do pl6 dostali się po kwalifikacjach a nie po znajomości. I wg. mnie nie ma tu mowy o żadnym obrażaniu tak jak twierdzi Jakub. Po prostu wybrali ligę dla nich ważniejszą. Tak btw. to myślę że dla całej społeczności e-gamingowej ESL jest ligą bardziej prestiżową niż pl6. (Nie mówię tu o graczach tmnf).
Ciekawi mnie tylko to czy jakby walkower był dla PGS to decyzja byłaby taka sama. No chyba że założeniem ligi jest wygranie jej przez PGS. No ale wtedy można było powiedzieć o tym wcześniej...
Rada na przyszłość. Na pl7 napiszcie regulamin którego będziecie przestrzegali do końca, aby uniknąć sytuacji takich jak ta. Zwłaszcza że znowu może się zdarzyć sytuacja, że jakiś klan postanowi dać walkowera bo nie mają składu, ochoty zagrać, lub jeszcze jakiś inny powód.
Tyle ode mnie. Miałem się powstrzymać od pisania na forum, ale jak to czytałem nie mogłem się powstrzymać od wyrażenia swojej opinii.

Powrót do góry
XyX
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

no widzisz, nie jest Smile może dlatego, że wiem, że już te teamy które kosztem FF nie weszły, już nie wejda. ;]

z mojej strony eot

Powrót do góry
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

maxer

Cytat:
teraz jakub robisz wlasnie to czego nie toleruje, czyli robisz tak aby wszystko poszlo na wasza korzysc. my trenowalismy i nastawialismy się na mecz bardzo solidnie, dużo osob widzialo.

jaka k**wa mac nasza korzysc?
my k**wa nie mamy skladu i kto wie, czy w ogole wygramy z pexg.
ja to pisze, bo uwazam za sluszne dla KAZDEGO teamu.

Cytat:
tutaj chodzi poprostu o zasady fair play

mowi ten który olewa mecze i manipuluje lige

grono

Cytat:
no i co z tego ze olalismy, w regulaminie jest jasno napisane ze po 2ostrzezeniu jest się zdyskwalifikowanym no chyba ze ja czytac nie umiem

1. przyznajesz się, ze olaliscie, a teraz chcesz dalej grać? paranoja?
2. chyba k**wa nie trzeba pisać w regulaminie, co jest jasne, zeby serio traktowac turniej i nie olewac meczow.
wy każdy mecz olewaliscie, czy jak inaczej wytlumaczysz wasze wyniki?

JESZCZE RAZ MOWIE, ZE NIE MAMY SKLADU NA MECZ Z PEXG I ZE g*wno Z TEJ DYSKWALIFIKACJI będziemy MIEC, JAK MECZ PRZEGRAMY.

i tak jestem dalejza dyskwalifikacja.

Powrót do góry
MrOoZiO
Doświadczony driver

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dobra jakub sory Smile ponioslo mnie

Powrót do góry
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:

w jaki sposob? podaj przyklad...

Cytat:
my kur** nie mamy skladu

a to już wasza sprawa, a z reszta i tak pewnie się skonczy 3:0 dla was bo tylko tak gadasz

Cytat:
1. przyznajesz się, ze olaliscie, a teraz chcesz dalej grać? paranoja?

chcieli zagrac chociaż 1 mecz zeby nie być ostatnimi...

Powrót do góry
*тсω* Fefan

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

XyX napisał:
a tak jestem, bo nie tylko uczestnicy PL6 tu są. Mrozio, weź se to do serca, że zamiast FF powalczyć by mogło w tym turnieju np. P4G, i pewno takich scenek bysmy nie mieli.

ehh Xyx prawda jest taka że to FF dostało się do pl6 po kwalifikacjach i to oni mieli prawo tam grać. A czy będą się do tego przekładali czy nie to jest ich sprawa.

Powrót do góry
XyX
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Fefan napisał:
XyX napisał:

ehh Xyx prawda jest taka że to FF dostało się do pl6 po kwalifikacjach i to oni mieli prawo tam grać. A czy będą się do tego przekładali czy nie to jest ich sprawa.

No wiesz Fefcio, może i ich sprawa, ale trochę głupio zakwalifikować się i miec gdzieś tam na poboczu tak ważny dla wielu turniej, no nie?

peace Razz

Powrót do góry
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Majkel napisał:
Cytat:

w jaki sposob? podaj przyklad...

zaczynają się oskarżenia i manipulacje.
a skoro są oskarżenia to musi być też dowód.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG MSN Messenger
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

starzy:D robicie z siebie posmiewisko

albo k**wa grajcie 4fun albo robię pro elo esport

wiem ze z emocjami podchodzicie do meczów bo o to tu chodzi
ale zluzujcie suty bo ile mozna sobie coś udowadniac

po prostu nie rozumiem paranoja
gracie dla zabawy a pierdolicie o jakichś duperelach

FF dalo dupy i już nie chce im się grać bo po co robić antyreklame

doceniam teamy ktore nie maja sponsorow a graja ile moga

albo zacznijcie dzisiaj jechac z zebem albo wrzućcie na luz i do pitstopu zjedzcie

k**wa skad wy macie tyle sily Very Happy

pozdro

Powrót do góry
*тсω* Fefan

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

XyX napisał:
Fefan napisał:
XyX napisał:

No wiesz Fefcio, może i ich sprawa, ale trochę głupio zakwalifikować się i miec gdzieś tam na poboczu tak ważny dla wielu turniej, no nie?

peace Razz
Ehh już tyle razy miałem do czynienia z czymś takim że się tym nie przejmuje. Zresztą jak już mówiłem to od klanu zależy jakie podejście mają do danej ligi, a nie od innych ludzi również w niej grających. Miejsce w lidze zdobyli uczciwie i dlatego mogą robić co im się podoba.

Powrót do góry
XyX
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Fefan napisał:
XyX napisał:
Fefan napisał:
XyX napisał:

peace Razz
Ehh już tyle razy miałem do czynienia z czymś takim że się tym nie przejmuje. Zresztą jak już mówiłem to od klanu zależy jakie podejście mają do danej ligi, a nie od innych ludzi również w niej grających. Miejsce w lidze zdobyli uczciwie i dlatego mogą robić co im się podoba.

ale zdanie headadmina powinni uszanować, imo. Smile

z mojej strony już koniec, prosilbym o nie cytowanie i nie odpowiadanie na moje posty.

Powrót do góry
*тсω* Fefan

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

miałem nie cytować to nie cytuje. Smile Jak mają przestrzegać zdania headadmina, skoro on sam nie przestrzega regulaminu w którego pisaniu sam brał udział? Oki dla mnie również koniec. Smile

Powrót do góry
XyX
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

no tak, ale pewnie jakby się tak giętko trzymać każdego maluskiego punkciku regulaminu, to ta liga byla by bardzo sztywna ;]. Nieraz trzeba podjąć jakąś decyzję od siebie, jak community napiera. Wix musiał to zrobić, zrobił, i tyle Wink.

Fefik, jak chcesz gadać to pisz na gg, w profilu masz, nie spamujmy TMPL :]

eot biczys, peace and love (pozdro RED!), real life > TM!

EDIT: aa, teraz tak se czytam, i nie pozostawie tego bez uwagi Very Happy

MAXERRR napisał:
powiem krotko i na temat: od przyszlego tygodnia niech TCW się bardzo boi, bo zagra mor_olo, prezes , oraz daiv3l

Smile

Powrót do góry
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
każdego maluskiego punkciku

no w koncu punkt o dyskwalifikacji teamu z ligi to malutki punkcik Wink
Cytat:
jak community napiera

To czemu Lech Kaczyński nie ustąpił ze stanowiska, choć community napiera?

W koncu ostatnie zdanie nie może zawierac tylu bledow ^^

Powrót do góry
[CDD] nawias

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Eh...

Na początku chcialbym napisac ze popieram decyzje wixa o dyskwalifikacji FF. A teraz po krótce napisze dlaczego Smile

Po to robi się jakiekolwiek ligi aby jej uczestnicy mogli w grze fair rywalizować z innymi. Gre fair w waskim rozumowaniu jest gra o tym samym stopniu trudnosci dla kazdego.

- jeżeli FF przylozylo się bardziej do meczu z pgs niz do meczu z tcw to jasna sprawa gra ta przestaje być fair ze strony FF.

prawdę mowiac z perspektywy pgs wyglada to tak jakbyscie "sprzedali" mecz tcw.

ciężko mi również zrozumiec ze ESL przekladacie nad imo tak prestizowe rozgrywki jakimi są pl6. No ale wasz wybór. Szkoda tylko ze decydujac o tym od poczatku mimo wszystko zdecydowaliscie się wziac udzial w pl6 zabierajac miejsce innym klanom ktore bardzo chetnie zajelyby wasze miejsce i potraktowaly by te rozgrywki powazniej i z szacunkiem. Zreszta ta decyzja wykazujecie brak szacunku do calej polskiej sceny i ich graczy. jeżeli olewacie ligę, liga olewa was.

Poza tym wykazujecie się maksymalna glupota rezygnujac z meczu i ingerujac w regulamin, skoro niby zalezy wam na tym zeby jednak was z tej ligi nie wywalono. Mogliscie po prostu pojsc na ten mecz i przegrac go chociazby 0:21 (nie naruszylibyscie wtedy regulaminu, no ale pewnie duma rozpierajaca tak "swietny" multigaming podupadła by po takiej porażce). No ale z drugiej strony dobrze ze stalo się tak jak się stalo bo przynajmniej nie ma watpliwosci jakie kroki trzeba podjac zeby liga była fair.

Podsumowujac... Nie watpie w umiejetnosci zawodnikow FF bo na pewno stac ich na wiele, ale to jakie maja podejscie do PL6 zasluguje na to zeby ich z niej wywalono i chociazby zakazano udzialu w kojenym sezonie. Jednym slowem... wstyd FF.

Powrót do góry
Ganu
Doświadczony driver

PostWysłany: 22 czerwca 2008, 18:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

FF zostało zdyskwalifikowane i trzeba uszanować decyzję wixa

TCW jak tak wkurzeni jesteście że trenowaliście a tu walkower to zagrajcie z nimi po PL6 i po ich ESL na mapkach z 4tej rundy i zobaczymy kto jest lepszy

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje » Polish League » Polish League 6 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Strona 9 z 12

Skocz do: