mapka trafi na TMX, gdy wam się spodoba. licze na sensowne oceny z waszej strony. krytykujcie ile wlezie, jeśli mapa się nie spodoba bądź jakiś dany element na trasie tym bardziej proszę o oceny .
czekam na wasze opinie ! zachecam do sciagniecia mapy i ztestowania jej ;]
pozdro !! _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 20 lipca 2008, 11:32 Temat postu:
Leon, dzięki wielkie a co do mapek, to narazie nie mam wielu pomyslow, ale mam nadzieje ze one nadejda ;] _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
mapka dla tych, ktorzy lubia polaczenie drifta+ speed ;] ale tez niech uwazaja ;d _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
będę kolekcjonowal twoje mapy
a co do trasy nr 2 nie otwiera mi się strona z linkiem ;f moglbys wgrac jeszcze raz ?? pls _________________ http://cayman.jestmistrzem.pl/
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 20 października 2008, 16:55 Temat postu:
siema
postanowilem nieco się pobawic edytorem map: ( dawno tego już nie robilem) i będę się staral zrobić , a w zasadzie zastapic stara serie map FF/ Mini Slider nieco nowymi mapkami.
z racji tego ze nie chce zakladac nowego tematu, moje "nowe" mapki będę dalej zamieszcal tutaj
na poczatek coś takiego :
bardzo interesuja mnie komentarze dotyczace mapy, to szczegolnie, award tez rownie mile widziany, jeśli komus się spodoba mapka oczywiście pozdro czekam na komenty ! _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
trasa jest przemyslana, dobrze skonstruowana, zakrety pokonuje się stosunkowo dobrze... no wlasnie i tu jest maly problem, bo nie do konca tak dobrze się po nich jedzie. już tlumacze. wydaje mi się, ze dojazd do zakretow (z 1 polowy mapy) jest zbyt wolny, drifty trochę "zamulają", bardzo trzeba uwazac by nie stracic predkosci. No i trochę mało oryginalna mapa, ale to już kwestia gustu, co się komu podoba.
Czekam na kolejne trasy chetnie się po nich przejade.