Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:39 Temat postu: |
|
|
szkoda, w STC6 pojdzie wam lepiej
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szynpol
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:39 Temat postu: |
|
|
Ile było??
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:40 Temat postu: |
|
|
udala Ci się ironia Grono ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:42 Temat postu: |
|
|
jaka ironia? na serio szkoda :?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:44 Temat postu: |
|
|
gratulacje TCW i peXg.
dla nas niestety nie starczylo.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 3 Posty: 439
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:45 Temat postu: |
|
|
damianhhh napisał: |
i przejebane kur**, za***iscie ze polowa nie treni a druga polowa ma chujowe radiowki kur**... |
Jakby to ująć... w odniesieniu do zawodników idealnie pasuje stwierdzenie: Jeden dzień wiosny nie czyni.
Szkoda niewątpliwie, że odpadliście, ale IMO to podziękować możecie za wspaniały serwer panom z zarządu, no i tym którzy olali temat. Mogliście wygrać bo wynik o tym jednoznacznie świadczy, ale po co...
Dołączam się do pseudoironii Grona.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* W@ND@L
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:50 Temat postu: |
|
|
4-7 4-7
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Pawel
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] mat154
V.I.P.
Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:51 Temat postu: |
|
|
marrek13 napisał: |
ale IMO to podziękować możecie za wspaniały serwer panom z zarządu, no i tym którzy olali temat. Mogliście wygrać bo wynik o tym jednoznacznie świadczy, ale po co... |
tlumaczymy im to od 3 miechow! ale tak nas kochaja ze nawet reki^^ im się ruszyc nie chce zeby serwer w miare sprawnie dzialal. ostatnio dali jakubowi zajebisty panel przez którego mozna wykonywac mniej niz przez masteradmina:FF
Dodano 22 Wrz 2008, 21:53 ]
Pawel napisał: |
Mocni jesteście, polecam jednak zagrać z jedny top12 teamów w trackmanii i powiedziec |
przeciez wygrali z nami w PL6, wiec xLo to płyszcz;] buda pawelku;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 września 2008, 20:53 Temat postu: |
|
|
Pawel napisał: |
Grono & marrek:
Mocni jesteście, polecam jednak zagrać z jedny top12 teamów w trackmanii i powiedziec, jakie to uczucie, n/c.
Wandal: 4-7, 4-7 |
pawel bez nerwow, czy ja gdzies napisalem ze my bysmy z nimi wygrali?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Pawel
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wix
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] mat154
V.I.P.
Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 22 września 2008, 21:02 Temat postu: |
|
|
Nie płacz Pawełku ironiarzu ty nadworny ;]
Może jak jeszcze przekupicie jareckiego, foxego i innych pr0 elo, to dacie rade, bo chyba hack, diavel i hektor to za mało zakupów jak na to okno pseudo transferowe Szejkowie manchesteru city się chowają normalnie :] Rozwalić składy dwóm czołowym drużynom się da, a rozwalić top12 na swiece się nie da (dla was ? ekhm nie wierze).
Pozdło i szczery żal z powodu waszej klęski
P.S I przepraszam za SZCZERE wyrażenie swojej opinii bez obrażania żadnej pojedyńczej jednostki.
@Psikuta
Nie dopisałem temu, bo to był jedyny "normalny" transfer PGS-u, w sensie pomiędzy sezonami, wtedy normalne są jakieś migracje pomiędzy teamami. Natomiast wyrywanie graczy(nie interesuje mnie czy na kase, czy na ładniejszą koszulkę, czy w "celu rozwoju") podczas grania turniejów jest conajmniej nie fair i tyle. I zaden to rozwoj dla tych graczy(poza wzbogacaniem się, bo pgs to przeciez firma placaca krocie swoim graczom ;> ), bo trackmania to nie cs, gdzie horyzonty sa zamkniete w niektorych teamach i dopiero w lepszych się otwieraja.
@mat
A ja ci powiem, że gdybyś miał wgląd na nasze konfy jakieś 3-4 miechy temu, to zdanie Hacka i Diavela o PGS(czy tam wildzie niewazne) było gorsze od tego jakie macie teraz o mnie(niezle beszty lecialy), więc naprawdę musiało coś "drgnąć" miedzy wami, jeśli to takie lajtowe przejscie. Hack`a to nawet nie chce cytowac z rozmow, bo on sam się pogubil w tym co pisal po eswc, jednym mowil, ze zostaje, innym ze pgs to nie dla niego towarzystwo, a jeszcze innym ze FF forever.
AHa i nie pinkol tu bzdur jakiś pokojowych bo koleś który leje na wilde i dziwi się odejsciu hacka tu dowod(o dziwo publiczny i nawet z waszej strony esports.pl) - http://img221.imageshack.us/my.php?image=screensscreen2225072209de0.jpg
nagle staje się wiernym druzynie ? to jest normalne ? Hmm no chyba tylko w Polsce
Niewazne, króciutko chciałem nawiazac do nieudanej proby stworzenia profesjonalnego teamu. Może za rok kilku dojrzeje i będzie dobry team.
Ostatnio zmieniony przez prezes dnia 22 września 2008, 21:29, w całości zmieniany 5 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Pawel
Team Poland
|
Wysłany: 22 września 2008, 21:05 Temat postu: |
|
|
To nie ja zaczalem ironizowac, ale ja zakoncze. Sorry, przepraszam, wkurzony jestem na siebie, serwer (zarzad) PGSu i przegrana, choć moglismy i powinnismy znacznie mocniej powalczyc. choć raki kadrowe okropnie daly się we znaki, co potwierdza moja obecnosc na tym meczu, ludzie, nie wymagajcie ode mnie cudow, ja 3 miesiace temu jeszcze w kd jezdzilem, a to jest moj debiut, znaczy był w stc.
Peace i przepraszam, jeśli kogos urazilem, ide się zatopic w muzyce.
Prezes, odezwal się ironiarz ;] Wcale nie placze, choć nie, ryczalem jak bobr normalnie...
Powrót do góry |
|
|
KD Psik
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Pawel