Hmm, jakby to powiedzieć, widać ładnie w tym topicu jak działa głuchy telefon ONLY people których zapisałem po wyborzez z Baserone i Jareckim biorą udział. Ponieważ jak zwykle inincjatywa powstała nagle, a PGA za pasem, nie piszę szczegółów by nie mącić zabawy na PGA
btw jest szansa, duża szansa że się tam (na PGA) pojawię.....bo taki mega skład jedzie, że... aż żal nie dołączyć _________________ ...
Halo Huston,mamy problem!!! :p ludziska czytajcie uważnie co piszę , w CUPIE będą grali wyłącznie wypisani na mojej liście ludzie. CUP'a robimy razem z Herr Baserone. Listę uzgadniałem z nim i Jareckim i choć cienko z pamięcią wtedy po herbacie było to WSZYSTKICH NAJ Jaruś zweryfikował jako należący do czołówki i zatwierdził. Tak więc lista jest zamknięta (była od początku )
szykujta się na PGA bo jak pisałem na 99% NADCIĄGAM _________________ ...
Wysłany: 20 listopada 2008, 21:50 Temat postu:
Scrappler napisał:
lokash
shadow
jarecki
hack
diavel
wandal
grono
tranq
maxer
morda
paweł
mrozio
prezes
foxy
bob
hektor
to jest ta lista
---EDIT
Z tym, że np. Mrozik wiem, że robi sobie przerwę od TM, więc nie wiem czy zagra. Foxy po awarii kompa chyba jeszcze nie wrócił. _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Ostatnio zmieniony przez *тсω* IrRed dnia 20 listopada 2008, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3