Polska Norwegia

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
dertas
Pirat drogowy

Polska Norwegia

Post by dertas »

JEEEEEEEEEESDT KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!
Image
iam
Admin Mniejszy

Polska Norwegia

Post by iam »

Ja pi***olę!!!! k**wa!!!! Polacy wymiatają, ja pi***olę, co za kosmos, idę zapalić, bo mnie chuje zdenerwowali!! xD
NBlast
Moderator

Polska Norwegia

Post by NBlast »

YES, YES, YES :)
Image
Lox
Moderator

Polska Norwegia

Post by Lox »

finisz godzien mistrzów kurfa!
mor_olo
RoKsTaR

Polska Norwegia

Post by mor_olo »

nie sa mo wi te!!!!!

ale wydawało mi się ze to szmal wybroni tą ostatnia akcje norwegow i rzuci tego gola, ale to nieistotne!!!! Polska OGIEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ! :D
*... i wszystko jasne.
Dawid PL
Jeździ konno

Polska Norwegia

Post by Dawid PL »

Wychodzimy, Helmuty do domu :winner: :winner: :winner:

Helmuty- Niemcy
Last edited by Dawid PL on 27 January 2009, 21:44, edited 1 time in total.
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Polska Norwegia

Post by Kinguś »

ja nie mam nerw na mecze ;D
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Polska Norwegia

Post by Majkel »

eeeee.... taaaaa.... koniec zajebisty ale w tym meczu to nasi grali jak zkrzyknieta ekipa z podwórka, jeśli nie gorzej... -.- z takim poziomem to nie ma czego szuakc w polfinalach... :)
Image
Image
MISI
Pirat drogowy

Polska Norwegia

Post by MISI »

Jak ta piłka szybowała to myślałem, że się posram. A gdyby zajebał w słupek/poprzeczke to zawał na miejscu!!!
POLSKA MISTRZEM SWIATA będzie
Image
ImageImage
szopek
Lubi ostrą jazdę

Polska Norwegia

Post by szopek »

ja pi***olę !!!! myslalem ze wpierdole papcia jak leciala pilka xDDD wpadla a ja pizde na caly glos: OGIEEEEEEEEEEEŃŃŃŃŃ !!!!!!!!!! ojciec wstal spanikowamy co się dzieje xDDDDDDDDD
OrdonekQ7
Moderator

Polska Norwegia

Post by OrdonekQ7 »

JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! we are the best! :DDDDDDDD

[ Dodano 27 stycznia 2009, 22:50 ]
BTW Majkel japa :D :D :winner:
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
szopek
Lubi ostrą jazdę

Polska Norwegia

Post by szopek »

Majkel wrote:eeeee.... taaaaa.... koniec zajebisty ale w tym meczu to nasi grali jak zkrzyknieta ekipa z podwórka, jeśli nie gorzej... -.- z takim poziomem to nie ma czego szuakc w polfinalach... :)
eeeee ... buda !
Lewy
V.I.P.

Polska Norwegia

Post by Lewy »

Zawał :) BRAWO POLSKAAAAAa
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Polska Norwegia

Post by Maciuś »

szopek wrote:
Majkel wrote:eeeee.... taaaaa.... koniec zajebisty ale w tym meczu to nasi grali jak zkrzyknieta ekipa z podwórka, jeśli nie gorzej... -.- z takim poziomem to nie ma czego szuakc w polfinalach... :)
eeeee ... buda !
My się tutaj cieszymy, ale taka prawda, Polacy wygrali tylko i wyłącznie dzięki temu, że grali do końca, a nie dzięki temu, że byli lepsi... Będzie ciężko w półfinale...
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Polska Norwegia

Post by Fefan »

jeszcze minute przed koncem myslalem ze dostaniemy. No ale jakos się udalo. chociaż wg mnie wygralismy dzięki glupiej decyzji trenera Norwegow, aby zdjac bramkarza.
Image
Image
Image
daj mi cos napisac!
Jeździ konno

Polska Norwegia

Post by daj mi cos napisac! »

I znowu ktoś tu jest w błędzie. TRENER NORWEGII NIE ZROBIŁ BŁĘDU ZDEJMUJĄC BRAMKARZA GDYŻ REMIS IM NIE DAWAŁ AWANSU! Zobaczcie, że Serbia dzięki wygranej z Macedonią także miała 5 pkt! W przypadku remisu Norwegów, mieliby oni razem z Niemcami i Serbią po 5 pkt. Została by zrobiona mała tabelka tych drużyn. A Norwegia w swojej grupie PRZEGRAŁA z Serbią! Serbia zremisowała z Niemcami, Niemcy przegrały z Norwegią i to SERBIA, a nie Niemcy czy też Norwegia by awansowała. Więc pisanie, że Niemcy też nieźle narobili w gacie 14 sekund przez końcem również jest błędne. Nie mieli szans na awans w żadnym wypadku, gdyż nie liczy się bilans bramkowy, a bezpośrednie mecze.

Norwegowie także potrzebowali zwycięstwa aby awansować. Stąd zdjęcie bramkarza dla 7go zawodnika. Musieli zdobyć gola tak jak i my.

Ale łałalila Polacy zdobyli i juuuuuupi jupi jeja :D

Post by: Maybe.
mor_olo
RoKsTaR

Polska Norwegia

Post by mor_olo »

Maciek wrote:
szopek wrote:
eeeee ... buda !
My się tutaj cieszymy, ale taka prawda, Polacy wygrali tylko i wyłącznie dzięki temu, że grali do końca, a nie dzięki temu, że byli lepsi... Będzie ciężko w półfinale...
Patrząc na mecz z danią i serbami ? Prawda jest taka ze trochę nasza skuteczność zawodzi w niektórych spotkaniach, mi się wydaje z tego co ogladam ze strasznie czesto tracimy pilke w ataku po zlym podaniu, glupiej decyzji i to tez jest problem. Inna sprawa ze w recznej najlepsze druzyny graja na bardzo podobnym poziomie i decyduje los i ogromn detale. Jak dla mnie możemy być 1 jak i 4 to naprawdę jest ciezkie do oceniania, chociaż patrzac na to z jakiej sytuacji wyszli teraz polacy to teraz musza być mocno podmotywowani ;)
*... i wszystko jasne.
daj mi cos napisac!
Jeździ konno

Polska Norwegia

A tak w ogóle to co powiedział trener Wenta w przerwie:
Wenta wrote:Panowie, mamy piętnaście sekund. Mnóstwo czasu, tylko spokojnie..
To już było mega :D Nie pamiętam już z emocji czy mnóstwo, czy bardzo dużo, ale na jedno wychodzi :D
Pawel
Team Poland

Polska Norwegia

Post by Pawel »

daj mi coś napisac! wrote:I znowu ktoś tu jest w błędzie. TRENER NORWEGII NIE ZROBIŁ BŁĘDU ZDEJMUJĄC BRAMKARZA GDYŻ REMIS IM NIE DAWAŁ AWANSU! Zobaczcie, że Serbia dzięki wygranej z Macedonią także miała 5 pkt! W przypadku remisu Norwegów, mieliby oni razem z Niemcami i Serbią po 5 pkt. Została by zrobiona mała tabelka tych drużyn. A Norwegia w swojej grupie PRZEGRAŁA z Serbią! Serbia zremisowała z Niemcami, Niemcy przegrały z Norwegią i to SERBIA, a nie Niemcy czy też Norwegia by awansowała. Więc pisanie, że Niemcy też nieźle narobili w gacie 14 sekund przez końcem również jest błędne. Nie mieli szans na awans w żadnym wypadku, gdyż nie liczy się bilans bramkowy, a bezpośrednie mecze.

Norwegowie także potrzebowali zwycięstwa aby awansować. Stąd zdjęcie bramkarza dla 7go zawodnika. Musieli zdobyć gola tak jak i my.

Zauważ, ze jeszcze Polacy mieliby 5 punktów, wiec zrbiona bylaby tabela pomocnicza z Niemcami, Polska, Serbia i Norwegia. Wszystkie druzyny mialyby po 3 pkt (nie chce mi się rozpisywac, wystarczy spojrzec na wyniki), wiec liczylaby się roznica bramek (Niemcy w tej tabelce mieliby +6, Polska +5, Norwegia 0, a Serbia -2, jeśli mnie pamiec nie liczy, wiec to Niemcy by awansowali). Ale na szczescie przekret sprzed dwoch lat nie uszedl na sucho, bo to dziś Niemcow trochę wyprowadzili z rownowagi sedziowie, ale coz, oliwa sprawiedliwa, jak to mawiaja :D Teraz gramy z Chorwacja, oby nie było jak dwa lata temu, w Niemczech, ze dla 'dobra imprezy' trzeba przepchnac gospodarza do finalu.
Image
daj mi cos napisac!
Jeździ konno

Polska Norwegia

Pawel wrote:
daj mi coś napisac! wrote:I znowu ktoś tu jest w błędzie. TRENER NORWEGII NIE ZROBIŁ BŁĘDU ZDEJMUJĄC BRAMKARZA GDYŻ REMIS IM NIE DAWAŁ AWANSU! Zobaczcie, że Serbia dzięki wygranej z Macedonią także miała 5 pkt! W przypadku remisu Norwegów, mieliby oni razem z Niemcami i Serbią po 5 pkt. Została by zrobiona mała tabelka tych drużyn. A Norwegia w swojej grupie PRZEGRAŁA z Serbią! Serbia zremisowała z Niemcami, Niemcy przegrały z Norwegią i to SERBIA, a nie Niemcy czy też Norwegia by awansowała. Więc pisanie, że Niemcy też nieźle narobili w gacie 14 sekund przez końcem również jest błędne. Nie mieli szans na awans w żadnym wypadku, gdyż nie liczy się bilans bramkowy, a bezpośrednie mecze.

Zauważ, ze jeszcze Polacy mieliby 5 punktów, wiec zrbiona bylaby tabela pomocnicza z Niemcami, Polska, Serbia i Norwegia. Wszystkie druzyny mialyby po 3 pkt (nie chce mi się rozpisywac, wystarczy spojrzec na wyniki), wiec liczylaby się roznica bramek (Niemcy w tej tabelce mieliby +6, Polska +5, Norwegia 0, a Serbia -2, jeśli mnie pamiec nie liczy, wiec to Niemcy by awansowali). Ale na szczescie przekret sprzed dwoch lat nie uszedl na sucho, bo to dziś Niemcow trochę wyprowadzili z rownowagi sedziowie, ale coz, oliwa sprawiedliwa, jak to mawiaja :D Teraz gramy z Chorwacja, oby nie było jak dwa lata temu, w Niemczech, ze dla 'dobra imprezy' trzeba przepchnac gospodarza do finalu.
Faktycznie, zapomniałem o Polsce w tych obliczeniach :D Masz rację. Dzięki ;) Ale tak czy siak remis nie urządzał Norwegów, stąd ta zmiana :)

A z tym przekrętem nad Niemcami to też bym polemizował. Sędzia kazał im wyrzucać piłkę z AUTU! Nie było rzutu wolnego, tylko aut. A że Niemiec dwa razy wyrzucił piłkę stojąc w boisku, a nie za linią końcową boiska to jego sprawa. Jak się nie umie rzucać piłki z autu to tak się ma ;) Przegrali uczciwie ;)
Post Reply

Return to “Off-Topic”