Polska Norwegia
Polska Norwegia
Ja pi***olę!!!! k**wa!!!! Polacy wymiatają, ja pi***olę, co za kosmos, idę zapalić, bo mnie chuje zdenerwowali!! 
Polska Norwegia
finisz godzien mistrzów kurfa!
Polska Norwegia
nie sa mo wi te!!!!!
ale wydawało mi się ze to szmal wybroni tą ostatnia akcje norwegow i rzuci tego gola, ale to nieistotne!!!! Polska OGIEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ!
ale wydawało mi się ze to szmal wybroni tą ostatnia akcje norwegow i rzuci tego gola, ale to nieistotne!!!! Polska OGIEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ!
*... i wszystko jasne.
Polska Norwegia
Wychodzimy, Helmuty do domu

Helmuty- Niemcy
Helmuty- Niemcy
Last edited by Dawid PL on 27 January 2009, 21:44, edited 1 time in total.
Polska Norwegia
eeeee.... taaaaa.... koniec zajebisty ale w tym meczu to nasi grali jak zkrzyknieta ekipa z podwórka, jeśli nie gorzej... -.- z takim poziomem to nie ma czego szuakc w polfinalach... 

Polska Norwegia
Jak ta piłka szybowała to myślałem, że się posram. A gdyby zajebał w słupek/poprzeczke to zawał na miejscu!!!
POLSKA MISTRZEM SWIATA będzie

Polska Norwegia
ja pi***olę !!!! myslalem ze wpierdole papcia jak leciala pilka xDDD wpadla a ja pizde na caly glos: OGIEEEEEEEEEEEŃŃŃŃŃ !!!!!!!!!! ojciec wstal spanikowamy co się dzieje xDDDDDDDDD
- OrdonekQ7
- Moderator
Polska Norwegia
JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! we are the best! :DDDDDDDD
[ Dodano 27 stycznia 2009, 22:50 ]
BTW Majkel japa

[ Dodano 27 stycznia 2009, 22:50 ]
BTW Majkel japa

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Polska Norwegia
eeeee ... buda !Majkel wrote:eeeee.... taaaaa.... koniec zajebisty ale w tym meczu to nasi grali jak zkrzyknieta ekipa z podwórka, jeśli nie gorzej... -.- z takim poziomem to nie ma czego szuakc w polfinalach...
Polska Norwegia
Zawał
BRAWO POLSKAAAAAa
Polska Norwegia
My się tutaj cieszymy, ale taka prawda, Polacy wygrali tylko i wyłącznie dzięki temu, że grali do końca, a nie dzięki temu, że byli lepsi... Będzie ciężko w półfinale...szopek wrote:eeeee ... buda !Majkel wrote:eeeee.... taaaaa.... koniec zajebisty ale w tym meczu to nasi grali jak zkrzyknieta ekipa z podwórka, jeśli nie gorzej... -.- z takim poziomem to nie ma czego szuakc w polfinalach...
Polska Norwegia
jeszcze minute przed koncem myslalem ze dostaniemy. No ale jakos się udalo. chociaż wg mnie wygralismy dzięki glupiej decyzji trenera Norwegow, aby zdjac bramkarza.

-
daj mi cos napisac!
- Jeździ konno
Polska Norwegia
I znowu ktoś tu jest w błędzie. TRENER NORWEGII NIE ZROBIŁ BŁĘDU ZDEJMUJĄC BRAMKARZA GDYŻ REMIS IM NIE DAWAŁ AWANSU! Zobaczcie, że Serbia dzięki wygranej z Macedonią także miała 5 pkt! W przypadku remisu Norwegów, mieliby oni razem z Niemcami i Serbią po 5 pkt. Została by zrobiona mała tabelka tych drużyn. A Norwegia w swojej grupie PRZEGRAŁA z Serbią! Serbia zremisowała z Niemcami, Niemcy przegrały z Norwegią i to SERBIA, a nie Niemcy czy też Norwegia by awansowała. Więc pisanie, że Niemcy też nieźle narobili w gacie 14 sekund przez końcem również jest błędne. Nie mieli szans na awans w żadnym wypadku, gdyż nie liczy się bilans bramkowy, a bezpośrednie mecze.
Norwegowie także potrzebowali zwycięstwa aby awansować. Stąd zdjęcie bramkarza dla 7go zawodnika. Musieli zdobyć gola tak jak i my.
Ale łałalila Polacy zdobyli i juuuuuupi jupi jeja
Post by: Maybe.
Norwegowie także potrzebowali zwycięstwa aby awansować. Stąd zdjęcie bramkarza dla 7go zawodnika. Musieli zdobyć gola tak jak i my.
Polska Norwegia
Patrząc na mecz z danią i serbami ? Prawda jest taka ze trochę nasza skuteczność zawodzi w niektórych spotkaniach, mi się wydaje z tego co ogladam ze strasznie czesto tracimy pilke w ataku po zlym podaniu, glupiej decyzji i to tez jest problem. Inna sprawa ze w recznej najlepsze druzyny graja na bardzo podobnym poziomie i decyduje los i ogromn detale. Jak dla mnie możemy być 1 jak i 4 to naprawdę jest ciezkie do oceniania, chociaż patrzac na to z jakiej sytuacji wyszli teraz polacy to teraz musza być mocno podmotywowaniMaciek wrote:My się tutaj cieszymy, ale taka prawda, Polacy wygrali tylko i wyłącznie dzięki temu, że grali do końca, a nie dzięki temu, że byli lepsi... Będzie ciężko w półfinale...szopek wrote:eeeee ... buda !Majkel wrote:eeeee.... taaaaa.... koniec zajebisty ale w tym meczu to nasi grali jak zkrzyknieta ekipa z podwórka, jeśli nie gorzej... -.- z takim poziomem to nie ma czego szuakc w polfinalach...
*... i wszystko jasne.
-
daj mi cos napisac!
- Jeździ konno
Polska Norwegia
A tak w ogóle to co powiedział trener Wenta w przerwie:
Nie pamiętam już z emocji czy mnóstwo, czy bardzo dużo, ale na jedno wychodzi 
To już było megaWenta wrote:Panowie, mamy piętnaście sekund. Mnóstwo czasu, tylko spokojnie..
Polska Norwegia
Zauważ, ze jeszcze Polacy mieliby 5 punktów, wiec zrbiona bylaby tabela pomocnicza z Niemcami, Polska, Serbia i Norwegia. Wszystkie druzyny mialyby po 3 pkt (nie chce mi się rozpisywac, wystarczy spojrzec na wyniki), wiec liczylaby się roznica bramek (Niemcy w tej tabelce mieliby +6, Polska +5, Norwegia 0, a Serbia -2, jeśli mnie pamiec nie liczy, wiec to Niemcy by awansowali). Ale na szczescie przekret sprzed dwoch lat nie uszedl na sucho, bo to dziś Niemcow trochę wyprowadzili z rownowagi sedziowie, ale coz, oliwa sprawiedliwa, jak to mawiajadaj mi coś napisac! wrote:I znowu ktoś tu jest w błędzie. TRENER NORWEGII NIE ZROBIŁ BŁĘDU ZDEJMUJĄC BRAMKARZA GDYŻ REMIS IM NIE DAWAŁ AWANSU! Zobaczcie, że Serbia dzięki wygranej z Macedonią także miała 5 pkt! W przypadku remisu Norwegów, mieliby oni razem z Niemcami i Serbią po 5 pkt. Została by zrobiona mała tabelka tych drużyn. A Norwegia w swojej grupie PRZEGRAŁA z Serbią! Serbia zremisowała z Niemcami, Niemcy przegrały z Norwegią i to SERBIA, a nie Niemcy czy też Norwegia by awansowała. Więc pisanie, że Niemcy też nieźle narobili w gacie 14 sekund przez końcem również jest błędne. Nie mieli szans na awans w żadnym wypadku, gdyż nie liczy się bilans bramkowy, a bezpośrednie mecze.

-
daj mi cos napisac!
- Jeździ konno
Polska Norwegia
Faktycznie, zapomniałem o Polsce w tych obliczeniachPawel wrote:Zauważ, ze jeszcze Polacy mieliby 5 punktów, wiec zrbiona bylaby tabela pomocnicza z Niemcami, Polska, Serbia i Norwegia. Wszystkie druzyny mialyby po 3 pkt (nie chce mi się rozpisywac, wystarczy spojrzec na wyniki), wiec liczylaby się roznica bramek (Niemcy w tej tabelce mieliby +6, Polska +5, Norwegia 0, a Serbia -2, jeśli mnie pamiec nie liczy, wiec to Niemcy by awansowali). Ale na szczescie przekret sprzed dwoch lat nie uszedl na sucho, bo to dziś Niemcow trochę wyprowadzili z rownowagi sedziowie, ale coz, oliwa sprawiedliwa, jak to mawiajadaj mi coś napisac! wrote:I znowu ktoś tu jest w błędzie. TRENER NORWEGII NIE ZROBIŁ BŁĘDU ZDEJMUJĄC BRAMKARZA GDYŻ REMIS IM NIE DAWAŁ AWANSU! Zobaczcie, że Serbia dzięki wygranej z Macedonią także miała 5 pkt! W przypadku remisu Norwegów, mieliby oni razem z Niemcami i Serbią po 5 pkt. Została by zrobiona mała tabelka tych drużyn. A Norwegia w swojej grupie PRZEGRAŁA z Serbią! Serbia zremisowała z Niemcami, Niemcy przegrały z Norwegią i to SERBIA, a nie Niemcy czy też Norwegia by awansowała. Więc pisanie, że Niemcy też nieźle narobili w gacie 14 sekund przez końcem również jest błędne. Nie mieli szans na awans w żadnym wypadku, gdyż nie liczy się bilans bramkowy, a bezpośrednie mecze.
Post by: Maybe.Teraz gramy z Chorwacja, oby nie było jak dwa lata temu, w Niemczech, ze dla 'dobra imprezy' trzeba przepchnac gospodarza do finalu.
A z tym przekrętem nad Niemcami to też bym polemizował. Sędzia kazał im wyrzucać piłkę z AUTU! Nie było rzutu wolnego, tylko aut. A że Niemiec dwa razy wyrzucił piłkę stojąc w boisku, a nie za linią końcową boiska to jego sprawa. Jak się nie umie rzucać piłki z autu to tak się ma