To co pokazujesz na codzien w PL, na serwerach, teraz w PITMC zasluguje na szacunek i od starego masz uznanie
Ja tam kiedyś coś przypadkiem i szczesciem z nutką umiejetnosci zrobilem, ale ty jesteś non stop na topie, brakuje Ci tylko sukcesu na zywo.
I tylko pisze to po to zeby Ci zyczyc w tym roku sukcesu na ESWC !
Nie spapraj tego bo może będziesz nasza wizytowka na ESWC GRAND FINAL i proszę Cie zebys ostro wzial to do siebie, a ten PITMC wykorzystaj do ogarniecia trybu round na maxa.
Wiem ze TCW i PGS to owrotne i zdaje sobie sprawe ze sobie mogę nabrehtac, ale jeżeli chodzi o wyjazd to wtedy nie liczy się kto z jakiego teamu jest i już z przyszloscia Ci kibicuje bo masz mega talent.
I nie wchodze Ci w dupe zeby być na przedzie twojego bolidu tylko zebys kurde uwierzyl w siebie do konca bo sam jesteś skromny i sam tego nie powiesz masz poparcie od Baxa i idz kurna zlej ekipe majac flage Polski.
Ja tam mam swoje zycie i inne priorytety, ale jak już masz w czyms być najlepszy i czujesz to i na pewnym poziomie to ci wystarcza to trwaj młódy i daj powera w tym roku
Sorry PGS ale ja tylko chciałem uznac pozioom kolegi bo jest fantastyczny.
Szczerze to trzymajmy za niego kciuki bez wzgledu na wynik w PITMC bo uwazam ze Warto
Bax