Jarecki

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Jarecki

Post by bax »

Stary jedno chciałem napisac - gratuluje Ci talentu :)

To co pokazujesz na codzien w PL, na serwerach, teraz w PITMC zasluguje na szacunek i od starego masz uznanie :)

Ja tam kiedyś coś przypadkiem i szczesciem z nutką umiejetnosci zrobilem, ale ty jesteś non stop na topie, brakuje Ci tylko sukcesu na zywo.

I tylko pisze to po to zeby Ci zyczyc w tym roku sukcesu na ESWC ! :)

Nie spapraj tego bo może będziesz nasza wizytowka na ESWC GRAND FINAL i proszę Cie zebys ostro wzial to do siebie, a ten PITMC wykorzystaj do ogarniecia trybu round na maxa.

Wiem ze TCW i PGS to owrotne i zdaje sobie sprawe ze sobie mogę nabrehtac, ale jeżeli chodzi o wyjazd to wtedy nie liczy się kto z jakiego teamu jest i już z przyszloscia Ci kibicuje bo masz mega talent.

I nie wchodze Ci w dupe zeby być na przedzie twojego bolidu tylko zebys kurde uwierzyl w siebie do konca bo sam jesteś skromny i sam tego nie powiesz masz poparcie od Baxa i idz kurna zlej ekipe majac flage Polski.

Ja tam mam swoje zycie i inne priorytety, ale jak już masz w czyms być najlepszy i czujesz to i na pewnym poziomie to ci wystarcza to trwaj młódy i daj powera w tym roku :)

Sorry PGS ale ja tylko chciałem uznac pozioom kolegi bo jest fantastyczny.

Szczerze to trzymajmy za niego kciuki bez wzgledu na wynik w PITMC bo uwazam ze Warto :)

Bax
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jarecki
Pirat drogowy

Jarecki

Post by Jarecki »

jejku nie wiem co powiedziec, dzięki Stary :)
Zrobie oczywiście wszystko co w mojej mocy ;)

dzięki wielkie zrobiło mi się tak za***iscie miło, że prawie mi łezka poleciała...

Powiem tyle, że na eswc w tym roku będzie mega cięzko bo ludzi do teoretycznego zwyciestwa będzie wiecej niż palców u rąk ;) poziom jest tak duży ,ze ktokolwiek wygra bankowo dobrze nas będzie reprezentował :)

dzięki jeszcze raz.
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Coof
Osiwiał za kierownicą

Jarecki

Post by Coof »

ee. było. (żarcik)

Ja tam też życzę wszystkiego dobrego Jarek :)

aż mi się łezka w oku kręci na pamięć o 4funowym meczu w PL5 na mapce loonyego :P wtedy Cie rozwaliłem^^ a teraz mogę spaliny wąchać :) ah te dzieci tak szybko rosną :DDDD
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Jarecki

Post by IrRed »

Zawsze miałem do Ciebie wielki szacunek Bax, ale wow ... Ty jesteś człowiekiem, który wie co to sportsmanship ;).

Ja jeśli miałbym być szczery (i jeśli udałoby się jak w tamtym roku, żeby było dwóch reprezentantów) to, mimo, że życzę każdemu graczowi powodzenia na ESWC, marzy mi się, żeby reprezentowali Polskę Jarek i Paweł. To co Ci goście robią (co dobitnie pokazała ich gra przede wszystkim w NC) i jaki poziom profesjonalizmu sobą prezentują to zasługuje na więcej niż poklask i szacunek. Myślę, że zrobiliby mocną zawieruchę w głowach Frostów, Carli czy innych Xenogear'ów ;). Niezależnie jednak od tego kto wygra polskie kwalifikacje na pewno będę mu/im kibicował z całego serca.
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
envy
Osiwiał za kierownicą

Jarecki

Post by envy »

zawsze istnieje pw bax ;d
Coof
Osiwiał za kierownicą

Jarecki

Post by Coof »

envy wrote:zawsze istnieje pw bax ;d
Jak ja lubię te Twoje super trafne komenciaki
Image
chybeck
Pirat drogowy

Jarecki

Post by chybeck »

o Jarku wszyscy wiemy jaki ma talent, ja też szczerze wierzę, że na ESWC pokaże to samo co online. w sumie dobrze wiesz, że całe TCW będzie trzymało za Ciebie kciuki (co nie znaczy, że sami nie powalczymy :P ) i będziemy się cieszyć jak dzieciaki gdy uniesiesz w górę ręce w geście tryumfu.

też pamiętam jak seque mi mówił, że przyjął do FBN dobrze zapowiadającego się gracza :) gdzie te czasy gdzie Jarecki był za mną? :D

tak czy owak oddajmy Bogu co boże, a cezarowi to co cezara...

1. jarek jest świetnym graczem, pokazuje większości jak należy grać i oddawać się drużynie.

2. bax pokazuje co naprawdę znaczy duch fair play i oby ludzie jeżeli chodzi o zachowanie brali z takiej postawy przykład.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Jarecki

Post by Jakub »

bax prosil o replaya trasy kwalifikacyjnej do PITMC, wiec pozwolilem sobie wyslac jarka replay, który naprawdę jest fantastyczny.
widze, ze zrobil wrazenie na baxa.

bax, nastepny raz będę Tobie wysylal replaye graczy z PGS, bo to co oni umieja, jest conajmniej tak samo fascynujace :)

co do skilla i profesionalizmu jareckiego, oczywiście się zgadzam,
a na ESWC niech wygraja najlepsi.
ja oczywiście będę trzymal kciuki za PeGjeeSiki :)
Jarecki
Pirat drogowy

Jarecki

Post by Jarecki »

Coof wrote:ee. było. (żarcik)

Ja tam też życzę wszystkiego dobrego Jarek :)

aż mi się łezka w oku kręci na pamięć o 4funowym meczu w PL5 na mapce loonyego :P wtedy Cie rozwaliłem^^ a teraz mogę spaliny wąchać :) ah te dzieci tak szybko rosną :DDDD
piękne czasy :D
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Jarecki

Post by Fefan »

chybeck wrote:też pamiętam jak seque mi mówił, że przyjął do FBN dobrze zapowiadającego się gracza :)
A jakiś czas pozniej TCW ukradlo Wam tego dobrze zapowiadajacego się gracza, gdzie pod troskliwa opieka Cioci przeksztalcil się w bota :D Ehhh wlasnie sobie przypomnialem, jak jeszcze kiedyś Jarek nie szedl spac, dopoki nie uda mu się pobic mojego lokala na trasie nadeo :D To były czasy :D A teraz zamiast grać po nocach, to by tylko pil... normalnie zal....

Ehh ale i tak Ciebie Mendo lubie i będę na Ciebie liczyl na eswc :D
Image
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

Jarecki

Post by iam »

To, że Jar zaiwani jednego slota na ESWC, to jestem tego prawie pewien ;) Ja nie mam żadnych historyjek z przeszłości, że Jara ogrywałem na jakichś trasach, co tylko potwierdza słowa baxa: ty jesteś non stop na topie. Taka prawda. Od kiedy grałem, zawsze wymiatałeś i życzę Ci, jak wszyscy tutaj, byś pomieszał Frostowi i spółce we łbach, nie poczują polski oddech na swoich zacnych plecach ;)
Pozdro człowiek, trzymamy kciuki.
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Jarecki

Post by bax »

Jak będę chciał napisac PW to napisze PW a tam jest off topic i mogę napisac co chce :), tak jak Jakub napisal zrobilo to na mnie wrazenie :).

Wiecie, dawno nie jezdzilem teraz szok co wiara wyczynia.

I k... logiczne jest ze cala ekipa PGSu to wymiatacze bo mistrzowie PL7, a jaki mialby sens pisać taki temat o swoich żulach.

chciałem wyrazilem proste, a jak ktos z PGSu czy innego teamu jest tym zniesmaczony to znaczy ze nigdy mistrzem nie będzie indywidualnie bo co najmniej mialby moja wypowiedz w pompie, a po drugie wiele razy pisalem gratulacje na gadu Jakuba dla calej ekipy czy pojedyncze bezposrednio przez gg.

Jakub zawsze będziesz moim najblizszym z trackmanii i nigdy nie zapomne piwa basu i siedzenia na tyle przy swizz beats :D

Wszystkich lubie ze sceny i tyle :)

ps. Coof - Brawo Jasiu dla Ciebie :/
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
envy
Osiwiał za kierownicą

Jarecki

Post by envy »

ja tez podziwiam boba, kamilosa czy foxiego za ich skill, ale czy trzeba zakladac o tym temat? to oczywiste ze sa super-zapierdalaczami i nie trzeba pisać tego po raz n-ty :wink:
szopek
Lubi ostrą jazdę

Jarecki

Post by szopek »

envy wrote:ja tez podziwiam boba, kamilosa czy foxiego za ich skill, ale czy trzeba zakladac o tym temat? to oczywiste ze sa super-zapierdalaczami i nie trzeba pisać tego po raz n-ty :wink:
zazdrooooooooość zazdroooooooooość przez Ciebie przemawia czarna owco w stadzie ;FF

co do Jareckiego to owszemy wymiatacz w cholere ale Gracekch i tak lepszy ! ;DD :*
Voj4k
Admin

Jarecki

Post by Voj4k »

teraz jarka da się tylko ogracć jak na specie siedzi :D
h0lus
Pirat drogowy

Jarecki

Post by h0lus »

bax wrote:Jak będę chciał napisac PW to napisze PW a tam jest off topic i mogę napisac co chce :), tak jak Jakub napisal zrobilo to na mnie wrazenie :).

Wiecie, dawno nie jezdzilem teraz szok co wiara wyczynia.

I k... logiczne jest ze cala ekipa PGSu to wymiatacze bo mistrzowie PL7, a jaki mialby sens pisać taki temat o swoich żulach.

chciałem wyrazilem proste, a jak ktos z PGSu czy innego teamu jest tym zniesmaczony to znaczy ze nigdy mistrzem nie będzie indywidualnie bo co najmniej mialby moja wypowiedz w pompie, a po drugie wiele razy pisalem gratulacje na gadu Jakuba dla calej ekipy czy pojedyncze bezposrednio przez gg.

Jakub zawsze będziesz moim najblizszym z trackmanii i nigdy nie zapomne piwa basu i siedzenia na tyle przy swizz beats :D

Wszystkich lubie ze sceny i tyle :)

ps. Coof - Brawo Jasiu dla Ciebie :/
przepraszam bardzo ale na tyle to ja siedzialem dużo razy przy swizz'ie : D

A poza tym jarek to nup. Ile razy z nim wygrywalem "z trochę zmienionymi zasadami" na mapach mini !!!! XDDDDDD

I Tak Cie Kocham <3
Fan
Zaczyna szaleć na ulicach

Jarecki

Post by Fan »

Jarecki to noob. (zazdrość 836%)

;)

Choć nagle się okazało, że ja wiem jak on to robi, to ode mnie wielkie uznanie przede wszystkim za pociągnięcie TCW aż do 3 miejsca w PL6 :) Potem to już samo jechało, ale gdyby nie on, może wciąż lamilibyśmy na mini :P (przesada trochę).
IrRed
Emerytowany Admin

Jarecki

Post by IrRed »

Fan wrote:może wciąż lamilibyśmy na mini :P (przesada trochę).
no sory, ale na mini to nawet ja miałem dobre czasy :D ... pamiętacie mecz z MP i BB ? ;p to była prawdziwa extraklasa na mini ;p
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
envy
Osiwiał za kierownicą

Jarecki

Post by envy »

szopek pewnie, a niby co znaczy moj nick ;]
Diav3l
Emerytowany Admin

Jarecki

Post by Diav3l »

Nie ze wszystkim się zgodzę Bax. Jarecki jest dobry, ale nie najlepszy. Co jak co, ale do hacka mu jeszcze brakuje i nie mówcie, że nie. A co do repa Jarka to Foxy zrobił już lepszy czas :)
Image
ImageImage
Post Reply

Return to “Off-Topic”