...i za taki wulgaryzm możesz oczekiwać warna (bądź co gorsze
Ta dzisiejsza młodzież

muahahahaahThunderCat wrote:i wiem kto to zrobil !!!!!! to jet ta cala mafia z NS i ich wodzem yo_oo
tego pana proponuje razem z resztą tych debili do Gułagu wpier**lic....CraDleS wrote:co wy się tak thundercata kur** ujeb***? lepiej jakby powiedział,że brat mu wszedł na konto,albo ktoś mu się znów na nie wpier****...imo to ch** im wszystkim w du**,jak do mnie podchodzi gość i mówi,że moja stara to ***** to ma w morde cwel jeb** i tyle...a w TM wychodzę i nie wysłuchuje ostatnich kretynów,pier**** jeszcze głupie wymówki,zapewne o tym wszystkim napisze fistashi w swojej rubryce i sprawa będzie wyjaśniona ********

wlasnie a co ja robilem w tym czasie spałem sobie smacznie !!!!!!!!!!!!!!mat154 wrote:Ja mogę tylko potwierdzic oskarzenia ;p O 2 w nocy to samo dzialo się na mini loool
jasne ze mam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Loxley wrote:dowód masz?
"3 ranom" muahahahhahaha ładnie pojechałes ; DThunderCat wrote:http://www.fothost.pl/upload/09/29/02955fd1.jpg
dzięki Diavel i reszta, fakt nie mogę mu wpierdolic bo to byloby bez sensu ale jeśli dostanie każdy z nich bana to spojrzy inaczej, thunder to już jest srednio smieszne, zachowales się jak idiota, ba nizej i jeszcze się wypierasz, skoro ktos powiedzial ze nie jesteś 12 latkiem to moje myslenie otwiera się na wiek poniżej 12.... Wsypcie im bana a ja Wam serdecznie dziekuje;)Diav3l wrote:To już szczyt szczytów. Jak mnie kamilos nazwał skurwysynem to się we mnie zabuzowało, mimo tego, że robił to pod wpływem emocji i nie znał znaczenia tego słowa, a i tak mu groziłem, a dalej uważam, że zasługuje na karę, i nie musi to być wcale bicie, ale jak ktoś by mi coś takiego napisał to już sam nie wiem co bym zrobił. Proszę wszystkich Administratorów serwerów w Polsce o zbanowanie tych prymitywów i wszystkich CLów o pozbycie się ich z klanów.

ekhmm... nie znasz go tak jak połowa NS. Akurat w jego przypadku nikt nie powinien mieć wątpliwości, bo on jest do tego zdolny.imperiator wrote:szczerze powiedziawszy niewierze ze thunder takie coś mogl napisac on nie ma 12 lat wiec... lekko mu nie przytoi
Samo to ze Thunder chciał pozwać NS do sądu za to ze go nie lubimy/olewamy dużo mówi o jego głupocieAnteQ wrote:ekhmm... nie znasz go tak jak połowa NS. Akurat w jego przypadku nikt nie powinien mieć wątpliwości, bo on jest do tego zdolny.imperiator wrote:szczerze powiedziawszy niewierze ze thunder takie coś mogl napisac on nie ma 12 lat wiec... lekko mu nie przytoi
WOW widze ze pan yo_oo za wszelka cene chce wytlumaczyc sytuacje zwalajac wszystko na jego brata tylko problem polega na tym ze on nie ma brata !!!:)yo_oo wrote:Sprostowanie:
Co do Luki z NS....
Luka faktycznie wyjechal 7go. Posiada brata swego i brat jako ze korzysta z TMNF wykorzystal chwle i dorwal konto Luki.
Nie może sam Luka tego napisać właśnie dlatego, że go nie ma.
Proszę o pozostawienie banow dla Luki. Będzie to zabezpieczenie przed chamstwem Jego brata. Gdy Luka wróci odezwę się ponownie z prosbą o odbanowanie.