PS mini i *R*Nar

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Mike
Pirat drogowy

PS mini i *R*Nar

Post by Mike »

Czyżby obrońca trolla? Daj se siana...
...i za taki wulgaryzm możesz oczekiwać warna (bądź co gorsze :P). A zara się dowiemy, że na jego konto ktoś wszedł.

Ta dzisiejsza młodzież :)
Last edited by Mike on 12 July 2009, 22:45, edited 1 time in total.
Image
Lox
Moderator

PS mini i *R*Nar

Post by Lox »

ThunderCat wrote:i wiem kto to zrobil !!!!!! to jet ta cala mafia z NS i ich wodzem yo_oo
muahahahaah :lol: :lol:
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PS mini i *R*Nar

Post by Słowik »

CraDleS wrote:co wy się tak thundercata kur** ujeb***? lepiej jakby powiedział,że brat mu wszedł na konto,albo ktoś mu się znów na nie wpier****...imo to ch** im wszystkim w du**,jak do mnie podchodzi gość i mówi,że moja stara to ***** to ma w morde cwel jeb** i tyle...a w TM wychodzę i nie wysłuchuje ostatnich kretynów,pier**** jeszcze głupie wymówki,zapewne o tym wszystkim napisze fistashi w swojej rubryce i sprawa będzie wyjaśniona ********
tego pana proponuje razem z resztą tych debili do Gułagu wpier**lic....
thundercat najpierw alkochol a po tym jak Red zaproponował że to by było lepsze to napisałeś że mafia z ns Ci ukradła konto??? a może jeszcze jakieś inne plemię cie atakuje???
żal ból i rozpacz co tu się dzieje....
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
mat154
V.I.P.

PS mini i *R*Nar

Post by mat154 »

Ja mogę tylko potwierdzic oskarzenia ;p O 2 w nocy to samo dzialo się na mini loool
Image
ThunderCat
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by ThunderCat »

mat154 wrote:Ja mogę tylko potwierdzic oskarzenia ;p O 2 w nocy to samo dzialo się na mini loool
wlasnie a co ja robilem w tym czasie spałem sobie smacznie !!!!!!!!!!!!!!
Lox
Moderator

PS mini i *R*Nar

Post by Lox »

dowód masz?
ThunderCat
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by ThunderCat »

Loxley wrote:dowód masz?
jasne ze mam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imperiator
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by imperiator »

Nie no ostro nie ma co.. Pukacz na tym 2 screenie ostro przesadzil... tak to jest gdy rodzicow nie ma w domu a dziecko ma internet w wieku 7 lat...
Ban jak nic..
szopek
Lubi ostrą jazdę

PS mini i *R*Nar

Post by szopek »

ja bym Cie thunder zniszczył za takie teksty w moja strone, od stóp do samej glowy.
imperiator
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by imperiator »

szczerze powiedziawszy niewierze ze thunder takie coś mogl napisac on nie ma 12 lat wiec... lekko mu nie przytoi
ThunderCat
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by ThunderCat »

szopek
Lubi ostrą jazdę

PS mini i *R*Nar

Post by szopek »

"3 ranom" muahahahhahaha ładnie pojechałes ; D
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

PS mini i *R*Nar

Post by RaDuS »

Diav3l wrote:To już szczyt szczytów. Jak mnie kamilos nazwał skurwysynem to się we mnie zabuzowało, mimo tego, że robił to pod wpływem emocji i nie znał znaczenia tego słowa, a i tak mu groziłem, a dalej uważam, że zasługuje na karę, i nie musi to być wcale bicie, ale jak ktoś by mi coś takiego napisał to już sam nie wiem co bym zrobił. Proszę wszystkich Administratorów serwerów w Polsce o zbanowanie tych prymitywów i wszystkich CLów o pozbycie się ich z klanów.
dzięki Diavel i reszta, fakt nie mogę mu wpierdolic bo to byloby bez sensu ale jeśli dostanie każdy z nich bana to spojrzy inaczej, thunder to już jest srednio smieszne, zachowales się jak idiota, ba nizej i jeszcze się wypierasz, skoro ktos powiedzial ze nie jesteś 12 latkiem to moje myslenie otwiera się na wiek poniżej 12.... Wsypcie im bana a ja Wam serdecznie dziekuje;)
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Luka!
Samochodowy prawiczek

PS mini i *R*Nar

Post by Luka! »

Tu lukasso z tej strony. Chciałem przedstawic rozmowę z RaduSem. U mnie jest już wszystko załatwione. Myśle, ThunderCat, że ty też powinieneś przeprosic RaduSa, a nie rozpoczynac wojne na forum.
Image
Last edited by Luka! on 13 July 2009, 8:50, edited 1 time in total.
yo_oo
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by yo_oo »

Sprostowanie:
Co do Luki z NS....
Luka faktycznie wyjechal 7go. Posiada brata swego i brat jako ze korzysta z TMNF wykorzystal chwle i dorwal konto Luki.
Nie może sam Luka tego napisać właśnie dlatego, że go nie ma.
Proszę o pozostawienie banow dla Luki. Będzie to zabezpieczenie przed chamstwem Jego brata. Gdy Luka wróci odezwę się ponownie z prosbą o odbanowanie.

Co do pozostałych uczestników... nie będę ich tlumaczyć bo mi nie zależy. Co do samego Thundera to on ma bany z mojej strony wszedzie gdzie się da. Swego czasu nawet cale Cambridge miało bana na stronę NS. Dlatego akurat takie zachowanie mnei nie dziwi.
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

PS mini i *R*Nar

Post by Ekwador »

Co do Luki faktycznie mogę też potwierdzić że chwalił się jakimś wyjazdem wakacyjnym :)
Image
AnteQ

PS mini i *R*Nar

Post by AnteQ »

imperiator wrote:szczerze powiedziawszy niewierze ze thunder takie coś mogl napisac on nie ma 12 lat wiec... lekko mu nie przytoi
ekhmm... nie znasz go tak jak połowa NS. Akurat w jego przypadku nikt nie powinien mieć wątpliwości, bo on jest do tego zdolny.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Ludwik

PS mini i *R*Nar

Post by Ludwik »

AnteQ wrote:
imperiator wrote:szczerze powiedziawszy niewierze ze thunder takie coś mogl napisac on nie ma 12 lat wiec... lekko mu nie przytoi
ekhmm... nie znasz go tak jak połowa NS. Akurat w jego przypadku nikt nie powinien mieć wątpliwości, bo on jest do tego zdolny.
Samo to ze Thunder chciał pozwać NS do sądu za to ze go nie lubimy/olewamy dużo mówi o jego głupocie ;)

Najlepiej dla Luki żeby zrobił 2 profile na kompie, coby braciszek się kontem nie opiekował. Bo na tym traci nie tylko sam Luka ale i całe NS.
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

PS mini i *R*Nar

Post by skt7 »

Może pan Thunder ma swój świat i swoje kredki?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
ThunderCat
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by ThunderCat »

ja z tym niemam nic doczynienia to jakieś chamstwo jest i tyle dalem moje konto do Team7 bo już przestalem prawie grać !!!!!!!!!!!
i wyslalem kuciemu 120,000 miedzi

(Dodano 13 lipca 2009, 20:53)
yo_oo wrote:Sprostowanie:
Co do Luki z NS....
Luka faktycznie wyjechal 7go. Posiada brata swego i brat jako ze korzysta z TMNF wykorzystal chwle i dorwal konto Luki.
Nie może sam Luka tego napisać właśnie dlatego, że go nie ma.
Proszę o pozostawienie banow dla Luki. Będzie to zabezpieczenie przed chamstwem Jego brata. Gdy Luka wróci odezwę się ponownie z prosbą o odbanowanie.
WOW widze ze pan yo_oo za wszelka cene chce wytlumaczyc sytuacje zwalajac wszystko na jego brata tylko problem polega na tym ze on nie ma brata !!!:)

wiedz panie yo_oo przestan pan pierniczyc !!!!!!!!!!!!

(Dodano 13 lipca 2009, 20:55)
NS Luki zachowaj się jak cham i tyle !!!!!!!!!
i chyba godnie reprezentuje NS klan
Locked

Return to “Off-Topic”