Ja od początku w TM grałem na klawie. Jak jeszcze do takich gier jak GRID czy inne samochodówki dało mi radę komfortowo grać na padzie (a i tak w ostateczności gram na klawie we wszystkie samochodówki) tak w TM za nic w świecie bym się chyba nie przyzwyczaił driftować w tak dziwny sposób
A ze swojej strony polecam Ci Logitech ChillStream. Kupiłem na początku wakacji i do tej pory śmiga jak nowy. Korzystałem do gier takich jak m.in. PES09, Devil My Cry 4 czy Street Fighter IV. Wygodny, nie brudzi się ze względu na materiał z jakiego jest zrobiony i chłodzenie naprawdę fajne. Jako, że podczas grania często pocą mi się ręce, tak dzięki temu padowi w ogóle nie miałem takich problemów (chłodzenie). Inne pady dawno byłyby zalane.
Co ciekawe cena tego pada strasznie się różni w sklepach. Na allegro widzę teraz, że dostaniesz go już za ok. 100zł + wysyłka 20-30zł. W Saturnie i sklepach komputerowych były po 199zł. A kupiłem ostatecznie w Empiku za 150 ;p Nie chciało mi się trochę bawić w zamawianie z allegro i czekać na przesyłkę, a poza tym było dla mnie dziwne aż 100zł różnicy... Może jakieś starsze na zbyciu czy coś ;f Bo kiedyś był tańszy ^^
zastanawiam nad zakupem pada ale nie wiem czy mi się to opłaci bo w czym pad jest lepszy od klawiatury
Nie kupujesz przecież pada tylko do TM jeśli już się zdecydujesz