STC6 - Grupy!

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Post Reply
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

STC6 - Grupy!

Post by Botrex »

Ano, to sem pepicky, v prdel kokotsky.
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

STC6 - Grupy!

Post by DiabloS_CRB »

jestem Ciekaw co to za no namy pod nami co to jak wygramy z tym czymś co gramy to gramy z nimi...

czyżby prawie pewne TOP 16? :D
Image
Image
Image
Grono
Pirat drogowy

STC6 - Grupy!

Post by Grono »

DiabloS_CRB wrote:jestem Ciekaw co to za no namy pod nami co to jak wygramy z tym czymś co gramy to gramy z nimi...

czyżby prawie pewne TOP 16? :D
jak dla Ciebie Fuka to no namy to powodzenia ^^
Wally
Team Poland

STC6 - Grupy!

Post by Wally »

mheheheheh ;d tos Diablos dowalil ;d

niestety Bergie widzial w Danii jak za***iscie Scrappler jezdzi i nas wpierdolil na empathy zeby przypadkiem dignitas nie odpadlo za szybko :(

a teraz to lypa...
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
IrRed
Emerytowany Admin

STC6 - Grupy!

Post by IrRed »

DiabloSSSSSq na Revoltados też się lepiej przygotujcie solidnie, bo to nie są nupki. Jak wytrenicie dobrze to macie szanse rzekłbym ;). Dziwi mnie ten system 'losowań' ... toż to śmieszne jakieś jest. FF X-Fi może już w drugiej rundzie Playoff trafić na drużynę z którą grała w grupie ... coś tu jest popierdolone. Poza tym nie wiem jak w kraju bergssona 'el salcesona' bergiego, ale od kiedy to w playoff są rozstawione drużyny ?!?!?! lolololol ... toż to jakaś paranoja ... łatwo nie będzie, ale trza walczyć 40:1 !!! :D
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
khorinis
Doświadczony driver

STC6 - Grupy!

Post by khorinis »

I tak odpadnie !! Już w pojedynku z nami.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
oddowicz
Team Poland

STC6 - Grupy!

Post by oddowicz »

fajna sprawa zagrac z dicknitasem :) Pewnie mu Sradol coś zrobil na WCG i 'el salcesona' się msci ! :D
Image Image
Abszt
Pirat drogowy

STC6 - Grupy!

Post by Abszt »

IrRed wrote:DiabloSSSSSq na Revoltados też się lepiej przygotujcie solidnie, bo to nie są nupki. Jak wytrenicie dobrze to macie szanse rzekłbym ;). Dziwi mnie ten system 'losowań' ... toż to śmieszne jakieś jest. FF X-Fi może już w drugiej rundzie Playoff trafić na drużynę z którą grała w grupie ... coś tu jest popierdolone. Poza tym nie wiem jak w kraju bergssona 'el salcesona' bergiego, ale od kiedy to w playoff są rozstawione drużyny ?!?!?! lolololol ... toż to jakaś paranoja ... łatwo nie będzie, ale trza walczyć 40:1 !!! :D
Tez rzuciło mi się w oczy, ze w kilku grupach jest tak, ze w drugiej rundzie playoff teamy z jednej grupy mogą się ponownie spotkać. A takie rozstawienie można nazwać idiotycznym. Powinno być od razu kto z jakiej grupy na kogo trafi. A tak w ten sposób admini ustawią sobie drużyny tak jak im pasuje. Nie wiedziałem też, że Diav3l i spółka to Czesi :). Widocznie też jesteśmy Czechami i znam dobrze czeski. W każdym bądź razie powodzenia wszyscy. Rozwalcie te pipy.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

STC6 - Grupy!

Post by Maxer »

trochę rozpierdol ma prawie każda Polska drużyna, i KD i XX, a najbardziej to pS i FF .

bvg mysle ogarnie :F

ale gl hf all !
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
iam
Admin Mniejszy

STC6 - Grupy!

Post by iam »

FuKa... toż to oni mnie chcieli kiedyś do timu! :D Ale na miniasy... i nie powiem, żeby Fuka to noname'y były, bo to są jedni z lepszych graczy ;]\

Co do naszego przeciwnika, noobków z eMpathy: jak z nimi wygramy to mamy meczyk z n!faculty, a jeśli ich pokonamy, gramy z BB, zajekurwabiście ;d Nie ma co.
oddowicz
Team Poland

STC6 - Grupy!

Post by oddowicz »

szkoda ze nie ma LB :(
Image Image
khorinis
Doświadczony driver

STC6 - Grupy!

Post by khorinis »

Przynajmniej jest motywacja do trenowania, a przynajmniej mam taką nadzieję.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Maybe.
Pirat drogowy

STC6 - Grupy!

Post by Maybe. »

Abszt wrote:
IrRed wrote:DiabloSSSSSq na Revoltados też się lepiej przygotujcie solidnie, bo to nie są nupki. Jak wytrenicie dobrze to macie szanse rzekłbym ;). Dziwi mnie ten system 'losowań' ... toż to śmieszne jakieś jest. FF X-Fi może już w drugiej rundzie Playoff trafić na drużynę z którą grała w grupie ... coś tu jest popierdolone. Poza tym nie wiem jak w kraju bergssona 'el salcesona' bergiego, ale od kiedy to w playoff są rozstawione drużyny ?!?!?! lolololol ... toż to jakaś paranoja ... łatwo nie będzie, ale trza walczyć 40:1 !!! :D
Tez rzuciło mi się w oczy, ze w kilku grupach jest tak, ze w drugiej rundzie playoff teamy z jednej grupy mogą się ponownie spotkać. A takie rozstawienie można nazwać idiotycznym. Powinno być od razu kto z jakiej grupy na kogo trafi. A tak w ten sposób admini ustawią sobie drużyny tak jak im pasuje. Nie wiedziałem też, że Diav3l i spółka to Czesi :). Widocznie też jesteśmy Czechami i znam dobrze czeski. W każdym bądź razie powodzenia wszyscy. Rozwalcie te pipy.
Na którymś z turniejów w siatkówkę mężczyzn w tym roku było chyba podobnie ;) Po wyjściu z grupy drużyny grały z drużynami ze swojej grupy. Nie pamiętam szczegółów :oops: Także to żaden fenomen :P
IrRed
Emerytowany Admin

STC6 - Grupy!

Post by IrRed »

w sumie to nie to najbardziej mnie dziwi, tylko 'drużyny rozstawione' w fazie playoff, bo w takim układzie jaki sens ma faza grupowa ;) ... noi losowanie par ... hmmm ... może się czepiam, ja po prostu zrobiłbym to inaczej i tyle ;p, ale 'nie mój cyrk nie moje małpy' , że tak zacytuję ;p
Image
Image
Image
Fefan

STC6 - Grupy!

Post by Fefan »

Taaa, a teraz radze wejsc jeszcze raz na strone STC i zobaczyc z kim tak naprawdę gracie mecz. Bo my np gramy z kims innym, FF nie graja z Dignitasami itd. Ale calej drabinki turniejowej nie widze, a tylko w naszych meczach pokazal się inny rywal ;) Tak wiec Jarek wytrzasnales jakas zla drabinke ;P
Adaś

STC6 - Grupy!

Post by Adaś »

ta strona raczej jest wiarygodna do tego jest nagranie z losowania.. pewnie jakiś blad na stronie stc ..
Image

mister kratka z browarkiem
rugger
Doświadczony driver

STC6 - Grupy!

Post by rugger »

no mam nadzieje ze na et jest zła bo jak nie to w takim razie my gramy z inf : /
IrRed
Emerytowany Admin

STC6 - Grupy!

Post by IrRed »

na et od zawsze waliły się drzewka playoff, więc raczej nastawiałbym się na to co jest na stronie tm-actu
Image
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

STC6 - Grupy!

Post by iam »

Poprawna drabinka jest z tm-actu - by Bergz00r. Pogadałem, żeby nie było wątpliwości, pzdr ;]
Diav3l
Emerytowany Admin

STC6 - Grupy!

Post by Diav3l »

Trening FF do meczu z Dignitas:

Image
Image
ImageImage
Post Reply

Return to “Turnieje”