STC6 - Grupy!
STC6 - Grupy!
Ano, to sem pepicky, v prdel kokotsky.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STC6 - Grupy!
jestem Ciekaw co to za no namy pod nami co to jak wygramy z tym czymś co gramy to gramy z nimi...
czyżby prawie pewne TOP 16?

STC6 - Grupy!
jak dla Ciebie Fuka to no namy to powodzenia ^^DiabloS_CRB wrote:jestem Ciekaw co to za no namy pod nami co to jak wygramy z tym czymś co gramy to gramy z nimi...
STC6 - Grupy!
mheheheheh ;d tos Diablos dowalil ;d
niestety Bergie widzial w Danii jak za***iscie Scrappler jezdzi i nas wpierdolil na empathy zeby przypadkiem dignitas nie odpadlo za szybko
a teraz to lypa...
niestety Bergie widzial w Danii jak za***iscie Scrappler jezdzi i nas wpierdolil na empathy zeby przypadkiem dignitas nie odpadlo za szybko
a teraz to lypa...
STC6 - Grupy!
DiabloSSSSSq na Revoltados też się lepiej przygotujcie solidnie, bo to nie są nupki. Jak wytrenicie dobrze to macie szanse rzekłbym
. Dziwi mnie ten system 'losowań' ... toż to śmieszne jakieś jest. FF X-Fi może już w drugiej rundzie Playoff trafić na drużynę z którą grała w grupie ... coś tu jest popierdolone. Poza tym nie wiem jak w kraju bergssona 'el salcesona' bergiego, ale od kiedy to w playoff są rozstawione drużyny ?!?!?! lolololol ... toż to jakaś paranoja ... łatwo nie będzie, ale trza walczyć 40:1 !!! 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
STC6 - Grupy!
I tak odpadnie !! Już w pojedynku z nami.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
STC6 - Grupy!
fajna sprawa zagrac z dicknitasem
Pewnie mu Sradol coś zrobil na WCG i 'el salcesona' się msci ! 

STC6 - Grupy!
Tez rzuciło mi się w oczy, ze w kilku grupach jest tak, ze w drugiej rundzie playoff teamy z jednej grupy mogą się ponownie spotkać. A takie rozstawienie można nazwać idiotycznym. Powinno być od razu kto z jakiej grupy na kogo trafi. A tak w ten sposób admini ustawią sobie drużyny tak jak im pasuje. Nie wiedziałem też, że Diav3l i spółka to CzesiIrRed wrote:DiabloSSSSSq na Revoltados też się lepiej przygotujcie solidnie, bo to nie są nupki. Jak wytrenicie dobrze to macie szanse rzekłbym. Dziwi mnie ten system 'losowań' ... toż to śmieszne jakieś jest. FF X-Fi może już w drugiej rundzie Playoff trafić na drużynę z którą grała w grupie ... coś tu jest popierdolone. Poza tym nie wiem jak w kraju bergssona 'el salcesona' bergiego, ale od kiedy to w playoff są rozstawione drużyny ?!?!?! lolololol ... toż to jakaś paranoja ... łatwo nie będzie, ale trza walczyć 40:1 !!!
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
STC6 - Grupy!
trochę rozpierdol ma prawie każda Polska drużyna, i KD i XX, a najbardziej to pS i FF .
bvg mysle ogarnie :F
ale gl hf all !
bvg mysle ogarnie :F
ale gl hf all !
STC6 - Grupy!
FuKa... toż to oni mnie chcieli kiedyś do timu!
Ale na miniasy... i nie powiem, żeby Fuka to noname'y były, bo to są jedni z lepszych graczy ;]\
Co do naszego przeciwnika, noobków z eMpathy: jak z nimi wygramy to mamy meczyk z n!faculty, a jeśli ich pokonamy, gramy z BB, zajekurwabiście ;d Nie ma co.
Co do naszego przeciwnika, noobków z eMpathy: jak z nimi wygramy to mamy meczyk z n!faculty, a jeśli ich pokonamy, gramy z BB, zajekurwabiście ;d Nie ma co.
STC6 - Grupy!
Przynajmniej jest motywacja do trenowania, a przynajmniej mam taką nadzieję.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
STC6 - Grupy!
Na którymś z turniejów w siatkówkę mężczyzn w tym roku było chyba podobnieAbszt wrote:Tez rzuciło mi się w oczy, ze w kilku grupach jest tak, ze w drugiej rundzie playoff teamy z jednej grupy mogą się ponownie spotkać. A takie rozstawienie można nazwać idiotycznym. Powinno być od razu kto z jakiej grupy na kogo trafi. A tak w ten sposób admini ustawią sobie drużyny tak jak im pasuje. Nie wiedziałem też, że Diav3l i spółka to CzesiIrRed wrote:DiabloSSSSSq na Revoltados też się lepiej przygotujcie solidnie, bo to nie są nupki. Jak wytrenicie dobrze to macie szanse rzekłbym. Dziwi mnie ten system 'losowań' ... toż to śmieszne jakieś jest. FF X-Fi może już w drugiej rundzie Playoff trafić na drużynę z którą grała w grupie ... coś tu jest popierdolone. Poza tym nie wiem jak w kraju bergssona 'el salcesona' bergiego, ale od kiedy to w playoff są rozstawione drużyny ?!?!?! lolololol ... toż to jakaś paranoja ... łatwo nie będzie, ale trza walczyć 40:1 !!!
. Widocznie też jesteśmy Czechami i znam dobrze czeski. W każdym bądź razie powodzenia wszyscy. Rozwalcie te pipy.
STC6 - Grupy!
w sumie to nie to najbardziej mnie dziwi, tylko 'drużyny rozstawione' w fazie playoff, bo w takim układzie jaki sens ma faza grupowa
... noi losowanie par ... hmmm ... może się czepiam, ja po prostu zrobiłbym to inaczej i tyle ;p, ale 'nie mój cyrk nie moje małpy' , że tak zacytuję ;p

STC6 - Grupy!
Taaa, a teraz radze wejsc jeszcze raz na strone STC i zobaczyc z kim tak naprawdę gracie mecz. Bo my np gramy z kims innym, FF nie graja z Dignitasami itd. Ale calej drabinki turniejowej nie widze, a tylko w naszych meczach pokazal się inny rywal
Tak wiec Jarek wytrzasnales jakas zla drabinke ;P
STC6 - Grupy!
ta strona raczej jest wiarygodna do tego jest nagranie z losowania.. pewnie jakiś blad na stronie stc ..

mister kratka z browarkiem
STC6 - Grupy!
no mam nadzieje ze na et jest zła bo jak nie to w takim razie my gramy z inf : /
STC6 - Grupy!
na et od zawsze waliły się drzewka playoff, więc raczej nastawiałbym się na to co jest na stronie tm-actu

STC6 - Grupy!
Poprawna drabinka jest z tm-actu - by Bergz00r. Pogadałem, żeby nie było wątpliwości, pzdr ;]

<- Drzwi