jaki ja glubi
TrackMania United za 79 złotych :]
-
MANIAKtrack
- Samochodowy prawiczek
gra jest super kupilem w lodynie tylko ze tam chodzila po 25 futów
jaki ja glubi
jaki ja glubi
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
To po co kupiłeś w Londynie
:razz:
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
-
rad
- Doświadczony driver
Ja kupilem za 69.90 w Saturnie,w Silesii City Center w Katowicach 8-)
A TMU Beta?
A TMU Beta?
Dlaczego ta giera wyszła na DVD?!!... Chciałem kupić, a tak to kurde d*pa... nie będę kupował nowego czytnika do swojego złoma bo jak go podepne to mi się cały komp sfajczy razem z domem.... ehhh.... wrrr... a tak to bym kupił oryginała... ale może jak wymienie kompa to i tak kupię 
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
a znasz jakieś inne nosniki danych niz DVD??
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Lol... nie wiem w jakich Ty się czasach urodziłeś ale ja to pamiętam jeszcze nawet o zapisie na taśmach, a z nowszych rzeczy to były dyskietki 3,5" i CD-R lub CD-RW
Podejżewam że nie byloby dużym porblemem zmieścić na kilku CD-R TMU (nie wiem ile ona tam dokładnie zajmuje)... no ale to było moje ciche marzenie...
nie jesteś sam gering.
ja uzywalem (wiekszosc) takich:
texas instruments 99/4a: moduly + datasety (kaseta)
c64: datasety + diskety 5,1/4
amiga 500: diskety 3,5
pc: diskety 5,1/4 + diskety 3,5 + cd + dvd (+ różne karty i sticki)

ja uzywalem (wiekszosc) takich:
texas instruments 99/4a: moduly + datasety (kaseta)
c64: datasety + diskety 5,1/4
amiga 500: diskety 3,5
pc: diskety 5,1/4 + diskety 3,5 + cd + dvd (+ różne karty i sticki)
*... i wszystko jasne.
heh ja tez mialem c64 ale tylko na kasety 
Siekiera=Siekierka
Mor olo ale problemem nie są pieniążki tylko jakość i stan techniczny mojego sprzętu. Poprostu kupowanie czytnika do niego mija się z celem. Mój komp może już tego nie wytrzymać. I tak ledwo idzie na tym co jest. Mainboard już jest po naprawie a zasilacz mam trzeci z kolei bo dwa pierwsze się sfajczyły...
A co do C-64 to też miałem na kasety tylko. Ale najlepszym kompem jak dla mnie i tak na zawsze Amisia pozostanie
A co do C-64 to też miałem na kasety tylko. Ale najlepszym kompem jak dla mnie i tak na zawsze Amisia pozostanie
OFFTOPIC:
Powinien powstać dział dla fanów Amigii, ja się bawiłem A600. Commodore wróciło to moźe z sentymentów uzbieram na sprzęta
Powinien powstać dział dla fanów Amigii, ja się bawiłem A600. Commodore wróciło to moźe z sentymentów uzbieram na sprzęta
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
A nawet, jeżeli byś odpalił TMU, to na takim sprzęcie byś sobie chyba nie pograłGering wrote:Mor olo ale problemem nie są pieniążki tylko jakość i stan techniczny mojego sprzętu. Poprostu kupowanie czytnika do niego mija się z celem. Mój komp może już tego nie wytrzymać. I tak ledwo idzie na tym co jest. Mainboard już jest po naprawie a zasilacz mam trzeci z kolei bo dwa pierwsze się sfajczyły...
Poza tym teraz robienie gier na pow. 1 CD jest nieopłacalne, bo przy instalacji trzeba zmieniać płyty itp. a i tak większość ludzi ma DVD, a jak nie, może sobie kupić czytnik za ok. 50 zł. CD-Action też nie dawno zrezygnowało z wydań CD. Teraz jest tylko DVD. I dobrze.
czyli Segregat0r