Trackmania 2!

Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Trackmania 2!

Post by Ludwik »

Kiciak wrote:dokładnie to tam jest napisane BETA Trackmania 2 wiec na ostateczna wersje poczekamy dluzej :<
Powinni zrobić tak ze ludzie posiadajacy United... :] moga brac udział w testach bety :) Taki mały bonus.
Image
Image
v-bn
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by v-bn »

Racja
Mike
Pirat drogowy

Trackmania 2!

Post by Mike »

Ponoć tak było z beta-testami Trackmanii Forever - mogli brać udział ci, którzy posiadali TMU.
digger
V.I.P.

Trackmania 2!

Post by digger »

A to beta nie będzie do pobrania?
Image
Mike
Pirat drogowy

Trackmania 2!

Post by Mike »

Wejdź w maniaplanet.com i znajdź tam info, czy tam będzie do pobrania.
rival
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by rival »

Najważniejsze żeby Direct 11 nie było bo by trzeba nową kartę za tysiączka nabyć :)
LoL Club
Jack Bauer
Moderator

Trackmania 2!

Post by Jack Bauer »

Nie wiem jak wy, ale wydawanie 1000 zł na karte graficzną, tylko po to by zagrać w nową wersje tm mija się z celem. Ważne, żeby Football Manager 2010 jako tako chodziło na nie nowym już sprzęcie :)
Image
mor_olo
RoKsTaR

Trackmania 2!

Post by mor_olo »

Zbakany wrote:Nie wiem jak wy, ale wydawanie 1000 zł na karte graficzną, tylko po to by zagrać w nową wersje tm mija się z celem. Ważne, żeby Football Manager 2010 jako tako chodziło na nie nowym już sprzęcie :)
Spoko też kiedyś będziemy mieć więcej niż na chleb i EWENTUALNIE masło to sobie będziemy kupować różne głupoty ;D
*... i wszystko jasne.
Botrex

Trackmania 2!

Post by Botrex »

Głosujcie dalej na PO/PiS to w ramach pakietów socjalnych dostaniemy po karcie graficznej :D
Jack Bauer
Moderator

Trackmania 2!

Post by Jack Bauer »

Botrex wrote:Głosujcie dalej na PO/PiS to w ramach pakietów socjalnych dostaniemy po karcie graficznej :D
Podobno Napieralski rozdawał laptopy w ramach kampanii wyborczej, więc można :D
Image
Ludwik

Trackmania 2!

Post by Ludwik »

Botrex wrote:Głosujcie dalej na PO/PiS to w ramach pakietów socjalnych dostaniemy po karcie graficznej :D
k**wa Bot skoncz już...
Image
Image
rival
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by rival »

Wy się interesujecie polityką? Chodzicie na wybory? ...
Ciekawe czy mam wyczucie bo obstawiam że do TM2 wystarczy grafika Direct 10.1 Radeon HD4870x2 bo Ubisoft na pewno ciął koszta produkcji i nie wchodzili w Direct 11. Ale co to za różnica skoro i tak jak nie będzie nowej bezpłatnej wersji stadionu to ta gra okaże się wielką klapą..
LoL Club
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Trackmania 2!

Post by Vanitas / Lexiu »

IMO za duży odstęp czasowy między TMN/TMU (Forever nie liczę jako dodatku) a TM2, przyjmie się tylko wśród nowych graczy, reszcie nie będzie się chciało ruszyć tyłka z poczciwej TMNF/TMUF. To jest dobry przykład na powolny upadek plagi dzisiejszej kultury masowej - sequelizacji. I dobrze.
Discord: vanitasss
rival
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by rival »

Nikt nie wie kiedy premiera, ale już teraz warto mieć odłożone na premierowy zakup około 120 złoty :)
LoL Club
ALTUS
Doświadczony driver

Trackmania 2!

Post by ALTUS »

Lexaeus wrote:IMO za duży odstęp czasowy między TMN/TMU (Forever nie liczę jako dodatku) a TM2, przyjmie się tylko wśród nowych graczy, reszcie nie będzie się chciało ruszyć tyłka z poczciwej TMNF/TMUF. To jest dobry przykład na powolny upadek plagi dzisiejszej kultury masowej - sequelizacji. I dobrze.

W całości się zgodzę. Ja osobiście nie przeniósłbym się na zupełnie inną platformę. Posiadacze TMU pewnie znaleźliby jakiś konsensus, ale jak wtedy wyglądały by rozgrywki PL a idąc dalej turnieje na szerszą skalę?
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
[K&D]sonny
Doświadczony driver

Trackmania 2!

Post by [K&D]sonny »

ehh trochę to spaprali. TM2 będzie miało zapewnie inny silnik fizyczny, i możliwe graficzny, inna fizyka, inne sterowanie. Nie mam się ochoty przyzwyczajać do nowego stadiumu, czy islanda. Grafika, widać na filmikach że jest zajebista, co za tym idzie, trzeba kupić nowa karta graficzna, tylko założe się że nvidia 1gb ddr2 nie wyciśnie tej gry, technologia idzie w przód 1gb ddr5 wyciśnie jakoś tm, ale na moim złomie nie ma mowy

Poza tym ja nie będę się pierdolić z nowymi tm'kami, zostane przy starej tmuf/ tmu/ tmn:eswc/ tmnf bo zjebią trackmanie calkowicie :/

Ale jeżeli fizyka by nie uległa zmianie może bym się pokusił

ciekawe czy dodadzą nowy env. :D

@edit

ciekawi mnie jak będzie wyglądać ta shootmania

z chęcią bym to kupił ;>
Mike
Pirat drogowy

Trackmania 2!

Post by Mike »

A ja gdzieś słyszałem , że u każdego będzie działać TM, jeśli na Stadiumie w TMNF dosyć płynnie działa na średnich detalach. A ty mówisz, że nawet 1GB z karty graficznej nie wyciśnie...
Ktoś chyba zapomniał, że jest coś jak minimalne wymagania sprzętowe, bądź ustawienia grafiki.
stys
Pirat drogowy

Trackmania 2!

Post by stys »

uuuu no to jak tak to zajebiaszczo :]. Ale z fizyką to ponoć prawda jest
Image
Image
JarOo

Trackmania 2!

Post by JarOo »

na pewno Ubi tyle razy przerabiali ten problem, że jak będzie nowa fizyka to odejdą gracze, albo zostaną w starszych wersjach. Myślę, że będzie coś takiego, że dodadzą nowe rodzaje zakrętów i coś takiego, że będzie można wybrać bardziej dokładną porę dnia o której będzie trasa, lub pory będą się zmieniać. Było coś w trailerze, o tych porach dnia. Plus pewnie jakieś środowisko może.
Image
Image
Nfire727
Samochodowy prawiczek

Trackmania 2!

Post by Nfire727 »

Wiecie co myśle?
Że będzie tak jak z gothic 4 ! Nie zmienią niczego oprócz fizyki i grafy na poziom DirectX 10 i dodadzą parę innych możliwości i dodatki...
Z tego co wiem pisali że DirectX 11 poprawia tylko 3-4%(na pewno więcej) grafiki niż 10tka.
Więc nie wiem czy Ubisoft za inwestował by w 11stke. Ale mają też inne gry w które inwestują a TM dopiero co kupili więc może być też tak że na początek zrobią szajs a potem dodatki do 2ujki lepsze. Albo zrobią TM2 zajefajną a inne części spieprzą, w co wąpie bo Ubisoft to nawet dobźi producenci :P
Post Reply

Return to “TrackMania 2”