Problem w multi

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
Hubbas
Samochodowy prawiczek

Problem w multi

Post by Hubbas »

Dzisiaj pobrałem pierwszy raz kilka tras i 2 modele bolidów do swojej tmnf. Później po wejsciu do gry wyskakiwały mi na czacie wiadomosci (no takie białe od tm; chyba wiecie) i za którąś z kolei trasą przerzuciło mnie na obserwatora i nie mogłem tego wyłaczyć... Na innych serwerach była identyczna sytuacja:( Pomyslałem, że to wina auta i zmieniłem na podzrzedni skin. Nic to nie dało :(

jest napisane:
we are experimenting new rules on the FreeZone: players with a free account can play up to 5 tracks in a row before doing I match as specator.
Jack Bauer
Moderator

Problem w multi

Post by Jack Bauer »

Tutaj chodzi o to, że masz darmową wersję gry, czyli tmnf. Powoduje to, że gdy wchodzisz na serwer nakładane są na Ciebie ograniczenia, bądź nawet wykluczenie z grania. Ten tekst po angielsku (jeżeli dobrze przetłumaczyłem) mówi, że z powodu eksperymentów na freezonach możesz grać tylko do 5 map pod rząd, zanim zostaniesz przełączony na obserwatora.
Image
Hubbas
Samochodowy prawiczek

Problem w multi

Post by Hubbas »

Przesadzaja z tymi ograniczeniami...

Miałem nawet zamiar kupić tmuf tydzień temu, ale towar jest niedostępny :(
Na allegro nie kupuję, na trackmania.com za drogo(30$ to nie mało kilka lat po premierze), a na dodatek na moim necie ściąganie trwałoby kilka dni...

Wiecie może gdzie można nabyć tę grę???
mat154
V.I.P.

Problem w multi

Post by mat154 »

http://www.ceneo.pl/1597689

Jak za drogo to poszukaj na ceneo starszej wersji - zwykłej TM United, można bez problemu ściągnąć patcha do niej i będzie jak forever ;]
Image
Post Reply

Return to “Pomoc”