Dzisiaj pobrałem pierwszy raz kilka tras i 2 modele bolidów do swojej tmnf. Później po wejsciu do gry wyskakiwały mi na czacie wiadomosci (no takie białe od tm; chyba wiecie) i za którąś z kolei trasą przerzuciło mnie na obserwatora i nie mogłem tego wyłaczyć... Na innych serwerach była identyczna sytuacja:( Pomyslałem, że to wina auta i zmieniłem na podzrzedni skin. Nic to nie dało
jest napisane:
we are experimenting new rules on the FreeZone: players with a free account can play up to 5 tracks in a row before doing I match as specator.
Tutaj chodzi o to, że masz darmową wersję gry, czyli tmnf. Powoduje to, że gdy wchodzisz na serwer nakładane są na Ciebie ograniczenia, bądź nawet wykluczenie z grania. Ten tekst po angielsku (jeżeli dobrze przetłumaczyłem) mówi, że z powodu eksperymentów na freezonach możesz grać tylko do 5 map pod rząd, zanim zostaniesz przełączony na obserwatora.
Miałem nawet zamiar kupić tmuf tydzień temu, ale towar jest niedostępny
Na allegro nie kupuję, na trackmania.com za drogo(30$ to nie mało kilka lat po premierze), a na dodatek na moim necie ściąganie trwałoby kilka dni...