Zablokowane IP
Zablokowane IP
Witam. Szukałem tematu który mógł by mi pomóc w odpowiedzi na moje pytanie, nie znalazłem go jednak i postanowiłem, że utworzę nowy. Otóż mam pewien problem z TM. Dokładnie dzień wcześniej znalazłem bardzo fajny serwer i dodałem go do ulubionych. Dziś niestety dopadł mnie jakiś peszek. Zalogowałem się, zagrałem kilka rund i z niewiadomej mi przyczyny zostałem wyrzucony z serwera. A teraz gdy chcę się zalogować wyskakuje mi coś takiego: NIE MOŻNA UZYSKAĆ POŁĄCZENIA, TWOJE IP ZOSTAŁO ZABLOKOWANE NA TYM SERWERZE. O co chodzi??? Pytałem się już kilku osób, powiedzieli, że dostałem bana???. Ale jak ja nic nie zrobiłem.... Chciałbym się dowiedzieć, czy to na pewno ban, czy można to jakoś naprawić a jeśli jest taka możliwość to jak???
Zablokowane IP
napisz co to za serwer, znajdz admina i wyjasnij z nim sprawe za co zostales zbanowany.
Zablokowane IP
Ban i tyle, kiedyś na serwach Lets Rock był bug, ze wystarczyło wejść w profil gracza i nacisnąć "głosowanie nad zbanowaniem" (czy jak to się tma nazywa) i zamiast normalnego głosowania odrazu gracz był banowany/kickowany itp. co kto chciał
. może na tym serwie tez coś takiego jest, albo jakiś opek/adm się bawił.
Zablokowane IP
Tylko jak znaleźć tego admina. Może to i głupie pytanie ale w TM gram od niedawna i nie czaję jeszcze wszystkiego. A serwer polski nie jest, nazwa to SHARKS Dirt 60k
Zablokowane IP
no to jak nie jest polski to nic nie zdzialasz tutaj, a szukanie admina jest bezcelowe. znajdz sobie inny serwer.
Zablokowane IP
Graj na polskich serwerach, najlepsze są 
Zablokowane IP
No niestety, serwer jest chyba francuski bo pełno tam francuzów było XD. Chyba bedę musiał się przesiąść, a szkoda bo był bardzo fajny. Ale jeśli polskie najlepsze to szybko znajdę coś w zamian. Może jeszcze kiedy swój otworze, jednak najpierw muszę obczaić o co chodzi z tym NAT'em...
Zablokowane IP
Jak masz router, to wystarczy go zresetować i wbijasz na serwer.Jak nie masz to są programy do zmiany IP, i mogą ci nagwizdać.