Zablokowane IP

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
Matik630i
Samochodowy prawiczek

Zablokowane IP

Post by Matik630i »

Witam. Szukałem tematu który mógł by mi pomóc w odpowiedzi na moje pytanie, nie znalazłem go jednak i postanowiłem, że utworzę nowy. Otóż mam pewien problem z TM. Dokładnie dzień wcześniej znalazłem bardzo fajny serwer i dodałem go do ulubionych. Dziś niestety dopadł mnie jakiś peszek. Zalogowałem się, zagrałem kilka rund i z niewiadomej mi przyczyny zostałem wyrzucony z serwera. A teraz gdy chcę się zalogować wyskakuje mi coś takiego: NIE MOŻNA UZYSKAĆ POŁĄCZENIA, TWOJE IP ZOSTAŁO ZABLOKOWANE NA TYM SERWERZE. O co chodzi??? Pytałem się już kilku osób, powiedzieli, że dostałem bana???. Ale jak ja nic nie zrobiłem.... Chciałbym się dowiedzieć, czy to na pewno ban, czy można to jakoś naprawić a jeśli jest taka możliwość to jak???
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Zablokowane IP

Post by Kiciak »

napisz co to za serwer, znajdz admina i wyjasnij z nim sprawe za co zostales zbanowany.
Image
Image
Image
misza0
Pirat drogowy

Zablokowane IP

Post by misza0 »

Ban i tyle, kiedyś na serwach Lets Rock był bug, ze wystarczyło wejść w profil gracza i nacisnąć "głosowanie nad zbanowaniem" (czy jak to się tma nazywa) i zamiast normalnego głosowania odrazu gracz był banowany/kickowany itp. co kto chciał :P. może na tym serwie tez coś takiego jest, albo jakiś opek/adm się bawił.
Matik630i
Samochodowy prawiczek

Zablokowane IP

Post by Matik630i »

Tylko jak znaleźć tego admina. Może to i głupie pytanie ale w TM gram od niedawna i nie czaję jeszcze wszystkiego. A serwer polski nie jest, nazwa to SHARKS Dirt 60k
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Zablokowane IP

Post by Kiciak »

no to jak nie jest polski to nic nie zdzialasz tutaj, a szukanie admina jest bezcelowe. znajdz sobie inny serwer.
Image
Image
Image
misza0
Pirat drogowy

Zablokowane IP

Post by misza0 »

Graj na polskich serwerach, najlepsze są :P
Matik630i
Samochodowy prawiczek

Zablokowane IP

Post by Matik630i »

No niestety, serwer jest chyba francuski bo pełno tam francuzów było XD. Chyba bedę musiał się przesiąść, a szkoda bo był bardzo fajny. Ale jeśli polskie najlepsze to szybko znajdę coś w zamian. Może jeszcze kiedy swój otworze, jednak najpierw muszę obczaić o co chodzi z tym NAT'em...
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Zablokowane IP

Post by Gobis »

Jak masz router, to wystarczy go zresetować i wbijasz na serwer.Jak nie masz to są programy do zmiany IP, i mogą ci nagwizdać.
Post Reply

Return to “Pomoc”