Trackmania 2!

ketrab
Zaczyna szaleć na ulicach

Trackmania 2!

Post by ketrab »

ahhh... szkoda
w sumie nastawalem się na to ze wyjdzie jeszcze w wakacje no ale coz :P
TrackMania - I jedziesz dalej!
Cezar
Pedo

Trackmania 2!

Post by Cezar »

misza0 wrote:Nie wiadomo, ogólnie wiadomo tylko, ze gra wyjdzie w 4 kwartale tego roku
To zależy od źródła,na Gram.pl podali premierę na wrzesień...
ketrab

Trackmania 2!

Post by ketrab »

ale nastawiac się powinienem mimo wszystko na termin po wakacjach :)
Admix665
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by Admix665 »

na gry-online.pl, że w październiku
Sebik
Gangsta Mapper

Trackmania 2!

Post by Sebik »

KLIK
Na mojej stronie zapodałem parę świeżych newsów :)
ketrab

Trackmania 2!

Post by ketrab »

Skoro w CD-Action było coś o tm2 to może na ich stronie będzie coś więcej... :)
EvilAngel
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by EvilAngel »

Dziś znalazłem GP TrackManii 2

http://www.youtube.com/watch?v=YrSRm_E1PvI
Image
Admix665
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by Admix665 »

co do GP do wejdźcie sobie w YouTube, wpiszcie "Trackmania 2 Gameplay" i jest tam tego w chu... dużo.

wilk508, proszę bardzo: http://www.cdaction.pl/metryka-gry-2464 ... anyon.html :wink:
ToRRent
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by ToRRent »

Aż sobie konto tu założyłem żeby napisać tego posta ;p

Przeczytałem 5 stron tego tematu i przestałem dalej to kontynuować bo większość postów to plotki (tak, wiem że posty z 2010r.) no ale może podsumuję co nas czeka jesienią 2011r. :D

ManiaPlanet - to system który tak naprawdę ma być podobny do platformy Steam z tym że MP będzie dotyczyło 3 gier (TrackMania 2, ShootMania i QuestMania)

O QuestManii narazie jest cisza i wiemy że w tym roku jej nie zobaczymy
Shootmania będzie wydawana tak samo jak TM tzn. (co rok 1 środowisko ;/), ma być typową strzelanką z podziałem na klasy postaci

TrackMania2 : Canyon aa zresztą poczytajcie http://trackmania.ubi.com/trackmania-ga ... index.aspx sobie sami ;) Ale z filmików jakie widziałem będziemy się ścigać "przeróżnymi" pojazdami na 1 środowisku ;) czyli będą mixy

Więc jak można zauważyć TM2 skoro ma mieć 9 środowisk i mają być wydawane co rok zapewne za ok. 15 $ to ten projekt będzie trwał 9 lat :)

Mówiąc krótko, Trzeba zbierać kasę :D
Joker.
Why so serious?

Trackmania 2!

Post by Joker. »

No to nic odkrywczego nam nie przekazałeś :)
Poza tym wątpię by jakakolwiek firma związana z branżą gier/sprzętu komputerowego tworzyła w dzisiejszych czasach dziewięcioletni projekt. Jest to zbyt duże ryzyko że coś pójdzie nie tak i projekt trzeba będzie przerwać. Do tego dochodzi szybki rozwój technologi więc za dziewięć lat taką gierkę jak TM udźwignie byle komórka :)
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Trackmania 2!

Post by Vanitas / Lexiu »

]Mówiąc krótko, Trzeba zbierać kasę Very Happy
No ty chyba sobie żartujesz. 9*15 dolców to masz 145 dolców co daje około pół tysiąca złocisza za pełną TM2. Czyli pięć razy drożej od TMU/TMUF. Podziękuję. Jedyne co może zakupię i spróbuję to Shootmania, bo zapowiada się ciekawie.
Discord: vanitasss
ketrab

Trackmania 2!

Post by ketrab »

zobaczy się co to będzie. ale wg mnie to tm2 to będzie jeden wielki niewypał... nie chce narzucać nadeo niczego bo nie grałem w tm2 ale to będzie tak:
-drogo... pół tysiąca za 9 środowisk się nie oplaca. obecnie tmuf kupimy za 29,99 zl i mamy pięć środowisk
-czekanie i czekanie i czekanie... myślę że 9lat to przepada ale 3\4 to może potrwać...
-ze screenów i zwiastunów prezentuje się fajna grafa. ale zauważmy że od roku 2008 każda gra ma piękną grafikę.

na miejscu nadeo zostałbym przy tmuf... ale w dzisiejszych czasach pieniądze są wazniejsze niż zadowolenie graczy :(
ToRRent
Jeździ konno

Trackmania 2!

Post by ToRRent »

Poczytajcie sobie http://forum.maniaplanet.com/viewtopic. ... 67&start=0 takie są ich założenia ale ja osobiście uważam że z biegiem czasu będą dawać nam 2 środowiska na rok ;)

EDIT: A jednak chcą wydawać środowiska co 3 miesiące !

(Dodano 18 lipca 2011, 11:27)
wilk508 Chyba 7 środowisk xD!
ketrab

Trackmania 2!

Post by ketrab »

Pomyłeczka :D jeśli co trzy miesiące to zawsze jakiś plus. może zmienie trochę temat. jak sądzicie - czy gdy wyjdzie tm2 to servery tmuf opustoszą? moje zdanie to: tak ale dopiero po upływie pół roku od premiery :)

A co do pomyleczki to t9 w komórce mi nawala ;(
misza0
Pirat drogowy

Trackmania 2!

Post by misza0 »

ludzie dalej będą grać w TM, to jest darmowa gra. Pewnie sam TM2 kupie (jak będzie taka potrzeba :P), ale i tak zawsze w tmnf/uf będę grał.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Trackmania 2!

Post by Słowik »

nie myślicie panowie...
gdy wyjdzie TM2 to na turniejach Lanowych typu WCG, ESWC i innych, o ile wgle pojawi się TM to pojawi się TM2, a co za tym idzie scena również przeniesie się na TM2, albo umrze i będzie grać Cupy organizowane przez graczy z midziakami do wygrania...

Także najpierw się zastanówcie a potem piszcie...

Turnieje TM2
TMNF the end

będzie można zawsze wrócić do tmnf/uf i popykać 4 fun, ale ogół będzie wręcz zmuszony przenieść się na TM2 jeśli będzie chciał grać w turniejach, CUpach.... Rozumiem że osobom, które są krócej na scenie, grali w 2-3 cupach i nie byli na żadnym lanie mogło to nie przyjść do głowy, ale wystarczyło chwilke pomyśleć...
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
misza0
Pirat drogowy

Trackmania 2!

Post by misza0 »

Pozyjemy zobaczymy, cięzko przewidzieć co się stanie jak wyjdzie TM2. Równie dobrze, może to być niewypał (ile razy gra wyglądała super itp. a jak wyszła to była gorsza niz poprzednia wersja?). może się okazać, ze będą turnieje i tutaj i tutaj :)
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Trackmania 2!

Post by Słowik »

misza0 wrote:Pozyjemy zobaczymy, cięzko przewidzieć co się stanie jak wyjdzie TM2. Równie dobrze, może to być niewypał (ile razy gra wyglądała super itp. a jak wyszła to była gorsza niz poprzednia wersja?). może się okazać, ze będą turnieje i tutaj i tutaj :)
Misza z całym szacunkiem ale chyba tego nie ogarniasz...
Jak wyjdzie nowa TM, to nawet jeśli będzie grą gównianą to sponsorzy i organizatorzy turniejów Lanowych i tak będą robić turnieje właśnie w TM2, chodzi o kase i promocje... nikt po wyjściu TM2 nie będzie ładował kasy na nagrody i organizacje turniejów w tmnf/uf, chyba że tak jak napisałem będą to zwykłę cupy organizowane przez graczy

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
misza0
Pirat drogowy

Trackmania 2!

Post by misza0 »

Dobra tam, pozyjemy zobaczymy :PP
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Trackmania 2!

Post by Słowik »

ja osobiście mam wielką nadzieję, że sama fizyka jazdy nie zmieni się zbyt mocno i przestawienie się nie będzie czymś w rodzaju totalnej zmiany gry na całkowitą nowość... TM2 będzie na pewno również możliwością wypłynięcia na powierzchnie nowych utalentowanych graczy, bo wiadomo, że nie będzie jeździło się identycznie, a więc mogą pojawić się nam kolejne boty, które ogarną ten styl jazdy.

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Post Reply

Return to “TrackMania 2”