Gwiadzki
-
/\/\ř Đĕ¥ïĿ
- Jeździ konno
Gwiadzki
Mam problem Miałem 28 Star Days i miałem Gwiazdke i tu nagle po 1 miesiacu nie mam gwiazdki
Niewiem co się stało
i nadal mam 28 Star Days i nie mam gwiazdki
ktoś wie o co chodzi?
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Gwiadzki
ludzie z nadeo co jakiś czas podwyzszaja prog minimalnej ilosci SD potrzebnych na 1 gwiazdke. wczesniej min moglo być 28 i miałeś gwiazdke a teraz mogli podwyzszyc do 30 i już zonk.

Gwiadzki
brzerz, masz racje.
tylko, ze nie ludzie z nadeo podwyrzaja, ale jest system, pod ktorym się pokazuje liczba gwiazdek.
np. 10 ludzi z najwiecej star daysow ma 6 gwiazdek, nastepne 100 ma 5 giwazdek itp.
nie wiem czy te liczby sa prawidlowe, ale chodci o to, ze liczba star daysow potrzebna na iles tam gwiazdek się zmienia ciegle w gore.
tylko, ze nie ludzie z nadeo podwyrzaja, ale jest system, pod ktorym się pokazuje liczba gwiazdek.
np. 10 ludzi z najwiecej star daysow ma 6 gwiazdek, nastepne 100 ma 5 giwazdek itp.
nie wiem czy te liczby sa prawidlowe, ale chodci o to, ze liczba star daysow potrzebna na iles tam gwiazdek się zmienia ciegle w gore.
Gwiadzki
co masz do żydów!?Bartexo wrote:teraz tak, mam 31stars days i jakims judem niemam gwiazdki czy ktos mi pomorze ? z gory thx
ja nie z pomorza i nie pomoge
ogólnie idź do szkoły, poucz się ortografii

Gwiadzki
powiem 1 KUP SOBIE OKULARY najlepiej bardzo mocne i kożystaj z windowsowego programy LUPA który powieksza ekran jeśli nie dowidzisz
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Gwiadzki
Master wrote:Po co oni ciagle to zmieniają?? Nudzi mi się w pracy czy co?? Poza tym gwiazdki powinny być m.in za jazde, a nie za to ż ktoś na Ciebie zagłosuje.
Gdyby mieli dawac za jazde to uwierz mi nie mialbys ani jednego SD
~FM~!!!!!!!!