Gwiadzki

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply
/\/\ř Đĕ¥ïĿ
Jeździ konno

Gwiadzki

Post by /\/\ř Đĕ¥ïĿ »

Mam problem Miałem 28 Star Days i miałem Gwiazdke i tu nagle po 1 miesiacu nie mam gwiazdki ;( Niewiem co się stało ;( i nadal mam 28 Star Days i nie mam gwiazdki ;( ktoś wie o co chodzi?
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

Gwiadzki

Post by brzerzanin »

ludzie z nadeo co jakiś czas podwyzszaja prog minimalnej ilosci SD potrzebnych na 1 gwiazdke. wczesniej min moglo być 28 i miałeś gwiazdke a teraz mogli podwyzszyc do 30 i już zonk.
Image
Image
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Gwiadzki

Post by Jakub »

brzerz, masz racje.
tylko, ze nie ludzie z nadeo podwyrzaja, ale jest system, pod ktorym się pokazuje liczba gwiazdek.
np. 10 ludzi z najwiecej star daysow ma 6 gwiazdek, nastepne 100 ma 5 giwazdek itp.
nie wiem czy te liczby sa prawidlowe, ale chodci o to, ze liczba star daysow potrzebna na iles tam gwiazdek się zmienia ciegle w gore.
Master
Pirat drogowy

Gwiadzki

Post by Master »

Po co oni ciagle to zmieniają?? Nudzi mi się w pracy czy co?? Poza tym gwiazdki powinny być m.in za jazde, a nie za to ż ktoś na Ciebie zagłosuje.
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Gwiadzki

Post by Jakub »

"oni" tego nie zmieniaja, przeciesz wytlumaczylem system rozdawania gwiazdek w poprzednim poscie.
Bartexo
Samochodowy prawiczek

Gwiadzki

Post by Bartexo »

teraz tak, mam 31stars days i jakims judem niemam gwiazdki czy ktos mi pomorze? z gory thx
Your stars: (31 Star days)<< dziś dzień 2 sierpien 2007 :)
Coof
Osiwiał za kierownicą

Gwiadzki

Post by Coof »

Bartexo wrote:teraz tak, mam 31stars days i jakims judem niemam gwiazdki czy ktos mi pomorze ? z gory thx
co masz do żydów!?

ja nie z pomorza i nie pomoge

ogólnie idź do szkoły, poucz się ortografii :) poza tym widzę, że nie rozumiesz dalej zasad przyznawania gwiazdki. limit jest zmienny i rośnie więc nie panikuj tylko czekaj
Image
Bartexo
Samochodowy prawiczek

Gwiadzki

Post by Bartexo »

umiem pisać ale to było ze zdenerwowania to wiesz, ale teraz to w końcu ile tych SD trzeba mieć? :)
siekiera
Zaczyna szaleć na ulicach

Gwiadzki

Post by siekiera »

powiem 1 KUP SOBIE OKULARY najlepiej bardzo mocne i kożystaj z windowsowego programy LUPA który powieksza ekran jeśli nie dowidzisz
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
envy
Osiwiał za kierownicą

Gwiadzki

Post by envy »

albo zmien rozdzielczosc na 640 x 480 ;p
Fujibiker
Jeździ konno

Gwiadzki

Post by Fujibiker »

Master wrote:Po co oni ciagle to zmieniają?? Nudzi mi się w pracy czy co?? Poza tym gwiazdki powinny być m.in za jazde, a nie za to ż ktoś na Ciebie zagłosuje.

Gdyby mieli dawac za jazde to uwierz mi nie mialbys ani jednego SD xD
~FM~!!!!!!!!
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”