aaaaabuhahahahhahahahahmor_olo wrote:wiadpa nie ma od dluzszego czasu, a monia nei dosc ze jest dziewczyna gracza z PS to nietsety nei wzbudza we mnie zaufania co do umiejetnosci wybierania map
Niestety eni ma i raczej nigdy nei ebdzie osoby która nie chce grać i tylko chce organizowac i jeszcze się na tym zna...
Co do zaufania.. to chyba ktoś tu nie wie co znaczy to słowo:] ale dobrze nie wracajmy do dawnych "przyjacielskich rozgrywek ESWC":]
Pilnujesz mnie, śledzisz czy podglądasz, szpiegujesz itd. ? Może w meczach nie grałam bo byli lepsi ode mnie w klanie, a ty na ten temat za dużo nie wiesz mój drogimor_olo wrote:Po prostu nigdy nei rabla udzialu w zadnym cupie i nei am doswiadczenia.
a To jest najbardziej śmieszne ze wszystkiego co napisałeś.. skąd ty to możesz wiedzieć ? Nie oceniałam tych mapek przy Tobie.. A Wally chyba wyraźnie napisał że oceny były przybliżone, ale nie takie same. Mi nie zależy na tym żeby oceniać te mapy bo to dla mnie tylko poświęcanie mojego cennego czasu na coś co taki ktoś jak Ty może to zrobić bo np: jest zaufanym graczem ?! Zna się na mapkach ?! Zrobił jakąś mapkę ?! Bierze udział we wszystkich turniejach itp. ?! Nom i nie ma dziewczyny grającej w żadnym klanie ?! Sorry, śmiech :]mor_olo wrote:Nauczyla się oceniac podobnie jak on a już ustalilismy ze to jest zle jeśli mapy sa wybierane pod styl jakiegoś gracza.