PL4 ?

Komentarze do meczów
Monia
Jeździ konno

PL4 ?

Post by Monia »

mor_olo wrote:wiadpa nie ma od dluzszego czasu, a monia nei dosc ze jest dziewczyna gracza z PS to nietsety nei wzbudza we mnie zaufania co do umiejetnosci wybierania map ;)
Niestety eni ma i raczej nigdy nei ebdzie osoby która nie chce grać i tylko chce organizowac i jeszcze się na tym zna...
aaaaabuhahahahhahahahah :) nom i przepraszam bardzo ale co to ma do rzeczy czy jestem dziewczyną gracze ps, pol czy jakiego kolwiek klanu.. Mor_olo wytłumacz mi co to ma do tej sprawy ze jestem "dziewczyną gracza z ps " ?
Co do zaufania.. to chyba ktoś tu nie wie co znaczy to słowo:] ale dobrze nie wracajmy do dawnych "przyjacielskich rozgrywek ESWC":]
mor_olo wrote:Po prostu nigdy nei rabla udzialu w zadnym cupie i nei am doswiadczenia.
Pilnujesz mnie, śledzisz czy podglądasz, szpiegujesz itd. ? Może w meczach nie grałam bo byli lepsi ode mnie w klanie, a ty na ten temat za dużo nie wiesz mój drogi :) Doświadczenia ? zajrzyj sobie na moje mapki, które Ci się na pewno nie spodobają bo nie są tak "profesjonalne" jak Ripa:)
mor_olo wrote:Nauczyla się oceniac podobnie jak on a już ustalilismy ze to jest zle jeśli mapy sa wybierane pod styl jakiegoś gracza.
a To jest najbardziej śmieszne ze wszystkiego co napisałeś.. skąd ty to możesz wiedzieć ? Nie oceniałam tych mapek przy Tobie.. A Wally chyba wyraźnie napisał że oceny były przybliżone, ale nie takie same. Mi nie zależy na tym żeby oceniać te mapy bo to dla mnie tylko poświęcanie mojego cennego czasu na coś co taki ktoś jak Ty może to zrobić bo np: jest zaufanym graczem ?! Zna się na mapkach ?! Zrobił jakąś mapkę ?! Bierze udział we wszystkich turniejach itp. ?! Nom i nie ma dziewczyny grającej w żadnym klanie ?! Sorry, śmiech :]
Last edited by Monia on 18 July 2007, 19:33, edited 1 time in total.
"Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.."
Image
R1p
Lubi ostrą jazdę

PL4 ?

Post by R1p »

Monia wrote:
mor_olo wrote:wiadpa nie ma od dluzszego czasu, a monia nei dosc ze jest dziewczyna gracza z PS to nietsety nei wzbudza we mnie zaufania co do umiejetnosci wybierania map ;)
Niestety eni ma i raczej nigdy nei ebdzie osoby która nie chce grać i tylko chce organizowac i jeszcze się na tym zna...
aaaaabuhahahahhahahahah :) nom i przepraszam bardzo ale co to ma do rzeczy czy jestem dziewczyną gracze ps, pol czy jakiego kolwiek klanu.. Mor_olo wytłumacz mi co to ma do tej sprawy ze jestem "dziewczyną gracza z ps " ?
Co do zaufania.. to chyba ktoś tu nie wie co znaczy to słowo:] ale dobrze nie wracajmy do dawnych "przyjacielskich rozgrywek ESWC":]
mor_olo wrote:Po prostu nigdy nei rabla udzialu w zadnym cupie i nei am doswiadczenia.
Pilnujesz mnie, śledzisz czy podglądasz, szpiegujesz itd. ? Może w meczach nie grałam bo byli lepsi ode mnie w klanie, a ty na ten temat za dużo nie wiesz mój drogi :) Doświadczenia ? zajrzyj sobie na moje mapki, które Ci się na pewno nie spodobają bo nie są tak "profesjonalne" jak Ripa:)
mor_olo wrote:Nauczyla się oceniac podobnie jak on a już ustalilismy ze to jest zle jeśli mapy sa wybierane pod styl jakiegoś gracza.
a To jest najbardziej śmieszne ze wszystkiego co napisałeś.. skąd ty to możesz wiedzieć ? Nie oceniałam tych mapek przy Tobie.. A Wally chyba wyraźnie napisał że oceny były przybliżone, ale nie takie same. Mi nie zależy na tym żeby oceniać te mapy bo to dla mnie tylko poświęcanie mojego cennego czasu na coś co taki ktoś jak Ty może to zrobić bo np: jest zaufanym graczem ?! Zna się na mapkach ?! Zrobił jakąś mapkę ?! Bierze udział we wszystkich turniejach itp. ?! Nom i nie ma dziewczyny grającej w żadnej klanie ?! Sorry, śmiech :]
Bo nie są xD - szczerze to na zadnej twojej nie jechałem....
mor_olo
RoKsTaR

PL4 ?

Post by mor_olo »

Monia nie sledzisz calej dyskusji chyba

* mozesz pomagac "graczowi z PS" co będzie nieuczciwe.
* zaufania w wybieraniu mapek, ja nie mam do nikogo zaufania w 100% jeśli chodzi o zycie, jak na drodze :P
* nie widzialem cie nigdzie grajaca w pucharze, a tylko w ten sposob mogę stwierdzic czy jesteś odpowiednia soba do wybeiranaia mapek
* Niektore mapki z wieloma awardami nei nadaja się do gry w cupach wiec to slaby argument
*Nie twierdze ze jestem zaufany ale wiem ze przynajmniej jak ja będę to robil to jedna osoba będzie oceniala uczciwie, a co do Ciebie nie amm takiej pewnoisci, nie znam się dlatego pomaga mi wally i szopek, biore udzial w wiekszosci pucharow,
A ostatnie było bezsensowne bo ty tez nei masz dziewczyny grajacej w TM xD
wiec czemu to przemawia na twoja neikorzysc :P

"sory smiech"

Od tego momentu odpowiadam an jakieś niesciscosci na TSie , zal mi czas na pisanie tych wsyzstkich postow wiec jak ktos ma pytania....
*... i wszystko jasne.
MrOoZiO
Doświadczony driver

PL4 ?

Post by MrOoZiO »

jak by to moja babcia powiedziala "ale sracie kometami" :D
Image
Image
Monia
Jeździ konno

PL4 ?

Post by Monia »

oj tak ? nie śledzę ? Kurde jasnowidz ? :P a buahahha :)

* pomagać graczowi z PS ? a buahaha :D
* zaufania ? poszukaj w google.
* to akurat chyba dużo nie ma do oceny mapek ?
* a gdzie ja wspomniałam że mapki z wieloma awardami mają szansy w cupach i się do tego nadają ?
* dobrze wiem ze bierzesz udział w wielu turniejach (i za wszelką cenę chcesz wygrać to też wiem) ale to nie znaczy że się znasz na mapkach
* ostatnie było bezsensowne bo ty tego nie zrozumiałeś :) te pytania były skierowane do Ciebie.. wiec nie łap za słówka:]

Uważam dyskusje za zamkniętą, ale na przyszłość Mor_Olo nie poniżaj innych bo kimś lepszym nie jesteś, a jedynie odgryzą Ci tym samym.
"Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.."
Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

PL4 ?

Post by bax »

Moinia zostań moja żoną !!!!!!!!!

Gdzie ty się chowałas, takiej kobiety to ja szukam cale zycie :D

Wally ma parę wad, pozniej ci o nich opowiem ;-)

A na olka nie zwracaj uwagi, on ma termos nabity od urodzenia xD

dajcie ta trase bo qrwa urodze :D

[POL]Team <=== rządzi polską sceną !! wygrywa jak trzeba :D przegrywa jak może, ale jedno pewne jest, ale jedno pewne jest, chorn naszych rywali - o Boze :D

ludzie dawajta te igrzyska bp mnie się harpun gnie na sama mysl :D eswc to kupa przy pl4 :D olek zrób dobrze wszystkim my chcemy my chcemy :D

ps. olo nie trenuj !!!
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
mor_olo
RoKsTaR

PL4 ?

Post by mor_olo »

Ja po prostu wypowiedzialem się na temat dlaczego eni chce Ciebie jako glownego i jedynego testera i po twoich wypowiedzach nic się nei zmienilo.
* dobrze wiem ze bierzesz udział w wielu turniejach (i za wszelką cenę chcesz wygrać to też wiem) ale to nie znaczy że się znasz na mapkach
Nie ty się tylko domyslasz tego a to 2 różne sprawy
*... i wszystko jasne.
Monia
Jeździ konno

PL4 ?

Post by Monia »

a kto powiedział że jako jedynego testera?:] Olo mi naprawdę nie zależy na tym żeby testować te mapy.. ziewwww przecież ja nawet słowem o tym nie wspomniałam, lol:D ]
Image
Wally
Team Poland

PL4 ?

Post by Wally »

Morek nie sraj zarem :D
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

PL4 ?

Post by Bad Olo »

Mor, jak pierdolne to wjade do kuchni ^^
Image
Kamdan14
Jeździ konno

PL4 ?

Post by Kamdan14 »

Kurcze jak ja widze te posty baxa to odrazu się lepiej czuje :)
Zawsze walnie coś śmiesznego.
Co Wielkopolska to Wielkopolska!!! :lol:
Sam avatar mówi za siebie.

ps. czekam na nastepne
TomsoN
Jeździ konno

PL4 ?

Post by TomsoN »

wlasnie pisze z koma, się opier..przam :D ale upal. Pozdro all. Wracam soon :wink:
envy
Osiwiał za kierownicą

PL4 ?

Post by envy »

bax wrote:olek zrób dobrze wszystkim my chcemy my chcemy :D
no to mnie rozjebalo
h0lus
Pirat drogowy

PL4 ?

Post by h0lus »

Termos nabity BUhahahaahahaa o k**wa ;d

http://www.smog.pl/wideo/11188/babcia_k ... ke_techno/

Bax widze ze się dobrze bawiles w paryzu d;
szym
Team Poland

PL4 ?

Post by szym »

Gdzieś jakub pisał że logo jest nie za ciekawe więc postanowiłem że może coś z tym zrobie:
są dwie opcje: albo zwykły obrazek albo gif ale on zajmuje 408 kb więc może się długo otwierać

Obrazek:
Image

Animacja:
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

PL4 ?

Post by Jakub »

już sykes coś zrobil.
bax
ESWC.pl 2k7 winner

PL4 ?

Post by bax »

ja chcialbym powiedziec ze logo jest zajebiste chociaż go nei widzialem

w koncu sajks to robil

mam takie morderczo mocne pytanie

o której godzinie będzie ta mapa bo zamierzam od piatku potrenowac

ps. Jakub wez się w garsc i potrzep
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
IRx~pingwin
Samochodowy prawiczek

PL4 ?

Post by IRx~pingwin »

no dobrze zgłaszam klan IRx
1X4rd451
Pirat drogowy

PL4 ?

Post by 1X4rd451 »

chce zglosić S®D podobną są miejsca jeszcze
mor_olo
RoKsTaR