BŁAGAM O POMOC!!!
BŁAGAM O POMOC!!!
Żal.ru
BŁAGAM O POMOC!!!
( Sorki za offtopa )
iAm:
Ale żeś dużo wniósł do rozmowy.. .ehh
Jak dla mnie nie powinno się tracić gwarancjii przy zmianie softa. A jak zmienisz i coś ci się popsuje? To raczej nie przez oprogramowanie? Co za rożnica czy ci się popsuje na Vistii czy na innym ?
iAm:
Ale żeś dużo wniósł do rozmowy.. .ehh
Jak dla mnie nie powinno się tracić gwarancjii przy zmianie softa. A jak zmienisz i coś ci się popsuje? To raczej nie przez oprogramowanie? Co za rożnica czy ci się popsuje na Vistii czy na innym ?
Dajcie mi młotek
A zmienię rzeczywistość.
A zmienię rzeczywistość.
BŁAGAM O POMOC!!!
Jak odpalic TMN na Viscie
Nie no joke
Ale tak naprawdę za nic mi nie ruszy
Bardziej pojebanego systemu jeszcze nie widzialem :? Jakub coś tam nabroil
Mi wyskskuje jakiś blad z grafa :? Mam GF 8600M GS TC to chyba nie jest za cinka
(czyt. cienka
)
BŁAGAM O POMOC!!!
Goongan wrote:^^ sam nie wiem o co kaman, w skrócie to jak bym zmienil windowsa trace gwarancje,jednak jakiś patch się znalazł i gierka mi smiga,i O CO CHODZI Z TYM TMa??!!
Kieydś na TS-ie (teamspeak jakbyś nie wiedział) spytał się czy ktos gra w TM'a, a oni myśleli ze chodziło mi o TMA. Chciałeś wiedzieć to wiedz.
BŁAGAM O POMOC!!!
Mi nie idzie TMa na Viscie :? Zaraz mnie coś trafi z tym systemem :? Kuzwa ani zagrac sobie nie mozna
Macie jakieś inne porady zeby to jakos odpalic 
BŁAGAM O POMOC!!!
Drogi Gobisie, to zależy gdzie się zatrzymujesz... Opisz coś dokładniej(mój brat ma ten system więc może pomogę).
BŁAGAM O POMOC!!!
Drogi Markumarrek13 wrote:Drogi Gobisie, to zależy gdzie się zatrzymujesz... Opisz coś dokładniej(mój brat ma ten system więc może pomogę).