BŁAGAM O POMOC!!!

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
iam
Admin Mniejszy

BŁAGAM O POMOC!!!

Post by iam »

Żal.ru
kinky
Jeździ konno

BŁAGAM O POMOC!!!

Post by kinky »

( Sorki za offtopa )

iAm:

Ale żeś dużo wniósł do rozmowy.. .ehh

Jak dla mnie nie powinno się tracić gwarancjii przy zmianie softa. A jak zmienisz i coś ci się popsuje? To raczej nie przez oprogramowanie? Co za rożnica czy ci się popsuje na Vistii czy na innym ?
Dajcie mi młotek
A zmienię rzeczywistość.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

BŁAGAM O POMOC!!!

Post by Gobis »

Jak odpalic TMN na Viscie :?: :evil: Nie no joke :P Ale tak naprawdę za nic mi nie ruszy :evil: Bardziej pojebanego systemu jeszcze nie widzialem :? Jakub coś tam nabroil :?: Mi wyskskuje jakiś blad z grafa :? Mam GF 8600M GS TC to chyba nie jest za cinka :?: (czyt. cienka :P )
Master
Pirat drogowy

BŁAGAM O POMOC!!!

Post by Master »

Goongan wrote:^^ sam nie wiem o co kaman, w skrócie to jak bym zmienil windowsa trace gwarancje,jednak jakiś patch się znalazł i gierka mi smiga,i O CO CHODZI Z TYM TMa??!!

Kieydś na TS-ie (teamspeak jakbyś nie wiedział) spytał się czy ktos gra w TM'a, a oni myśleli ze chodziło mi o TMA. Chciałeś wiedzieć to wiedz.
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

BŁAGAM O POMOC!!!

Post by Gobis »

Mi nie idzie TMa na Viscie :? Zaraz mnie coś trafi z tym systemem :? Kuzwa ani zagrac sobie nie mozna :evil: :evil: Macie jakieś inne porady zeby to jakos odpalic :?:
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

BŁAGAM O POMOC!!!

Post by marrek13 »

Drogi Gobisie, to zależy gdzie się zatrzymujesz... Opisz coś dokładniej(mój brat ma ten system więc może pomogę).
Gobis
Lubi ostrą jazdę

BŁAGAM O POMOC!!!

Post by Gobis »

marrek13 wrote:Drogi Gobisie, to zależy gdzie się zatrzymujesz... Opisz coś dokładniej(mój brat ma ten system więc może pomogę).
Drogi Marku :P w ogole nie ruszam :? a co dopiero mowic o zatrzymaniu :? już w trakcie instalacji wyskoczyl mi blad :? Jakas blokada grafy :shock: Jutro podam dokladniejsze dane bo teraz ide spac :oops: Na 6 do pracy trzeba wstac :? Ale z tego wszystkiego wykopie viste i wgram xp :D o ile znajde stery do grafy itd. pod xp. W razie W będę pisal ;)
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”