[GŁOS] Najlepszy polski turniej
k**wa jak PL może mieć tutaj więcej głosów niż PITMC... chyba glosują tu ludzie którzy grają w to 2 miechy...
PITMC to był pierwszy i narazie jedyny tego rodzaju turniej, innowacyjny, a PL to g*wno które może zrobić każdy kto ma tylko kartke i długopis, a gracz musi się martwic o wszystko, a w PITMC martwił się tylko o to czy jest wytrenowany i zmasterował mapę, miał gdzie grać,wiedział co i jak, znał reguły ( była jedna wpadka z przesunięciem czasu na zakwalifikowanie się o czym niektórzy nie wiedzieli i stracili szanse na awans) ale biorac pod uwagę to co się odpierdala we wszystkich edycjach PL, to jest to tylko mały zgrzyt...
także ogarnijcie z tym głosowaniem, albo jak nie znacie PITMC to nie glosujcie w ogole
PITMC to był pierwszy i narazie jedyny tego rodzaju turniej, innowacyjny, a PL to g*wno które może zrobić każdy kto ma tylko kartke i długopis, a gracz musi się martwic o wszystko, a w PITMC martwił się tylko o to czy jest wytrenowany i zmasterował mapę, miał gdzie grać,wiedział co i jak, znał reguły ( była jedna wpadka z przesunięciem czasu na zakwalifikowanie się o czym niektórzy nie wiedzieli i stracili szanse na awans) ale biorac pod uwagę to co się odpierdala we wszystkich edycjach PL, to jest to tylko mały zgrzyt...
także ogarnijcie z tym głosowaniem, albo jak nie znacie PITMC to nie glosujcie w ogole
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
ja glosuje na turniej w ktorym bralem udzial czyli PL, nie bulwersuj się bulet, nie każdy tu gra rok czy wiecej by wiedziec co to PITMC
Ale to są nominacje i głosowania na mapy/graczy/turnieje itp. roku, nie dwóch miesięcy -.-
Nie głosuję, nie nominowałem i tyle ;]
Nie głosuję, nie nominowałem i tyle ;]
luzik hambułgeł, bo Ci żyłka pęknie :* Nie mamy możliwości zablokowania głosów dla jakiejś tam grupy ludzi, więc tak widocznie wyjdzie. Świat nie jest fairbulet wrote:kur** jak PL może mieć tutaj więcej głosów niż PITMC... chyba glosują tu ludzie którzy grają w to 2 miechy...

żyłka mi nie pęknie tylko to głosowanie wygląda jak PL.... wnioski sam wyciągnij,
a jak już jesteś taki w temacie zylek to PL powinno się rozgraniczyć na 3 i 4 prawda
a jak już jesteś taki w temacie zylek to PL powinno się rozgraniczyć na 3 i 4 prawda
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
A jak temu zaradzić? Chyba nie ma odpowiedzi ;/bulet wrote:żyłka mi nie pęknie tylko to głosowanie wygląda jak PL.... wnioski sam wyciągnij,

Ja nie uczestniczyłem w PITMC ale przeczytałem jakiś archiwalny temat o tym turnieju i już samo to, że były nagrody mnie przekonało
.
technicznie PITMC zdecydowanie był najlepszy.
jednak dalem glos na PL, bo tyle emocji przy meczach i na teamspeaku przez parę tygodni tylko tam było.
jednak dalem glos na PL, bo tyle emocji przy meczach i na teamspeaku przez parę tygodni tylko tam było.
Po ch** się dusisz? każdy glosuje na to co uwaza za najlepszebulet wrote:także ogarnijcie z tym głosowaniem, albo jak nie znacie PITMC to nie glosujcie w ogole