Bad Company w Multigamingu

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

GOBIS wrote:Coof powiem ci coś od serca wal się ... ;) Potraficie tylko krytykowac innych ? A może boisz się konkurencji ? może zazdroscisz ze będą mieli wiecej niz wam Wilda zaoferowala? Obojetnie kto by to nie był wazne ze się staraja i dolaczaja do mg.W ten sposob scena się rozwija.Przynajmniej kolejne PL będzie ciekawsze bo każdy mg będzie dawal z siebie wszystko zeby wypasc jak najlepiej.Tyle mojego do Ciebie :P Narazie :oops:
A nowemu mg zycze sukcesow.
To dobrze, jeśli scena się rozwija i rosnie w siłe, ale mam wrażenie, że ten MG nie ma zbyt dużych możliwosci rozwojowych, które może zaoferowac chłopakom z TMN.

@mateusz skoro tak to widocznie źle przeczytałem. Przepraszam w takim razie. Dla mnie zabrzmialo to tak "Ej jesteśmy fajni zgłaszac się do nas kto chce nam zrobić skina." Myslę, że bardziej odpowiednim sposobem na uzyskanie skina jest poproszenie kogos robiącego owe rzeczy.

amen.

@Maciek - owszem zgadzam się z tym, co napisałes odnosnie mojego traktowania osób. jeśli ktos raz wyrobi sobie u mnie jakas opinie, to często kieruję się nią podczas rozmów. To nie zmienia faktu, że nie napisałbym tego, co napisałem, gdyby nick autora tematu był inny.

Dobra dobra, Coof jak zawsze frajer.
Last edited by Coof on 03 April 2008, 15:49, edited 1 time in total.
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Pokój :mrgreen:
mat154
V.I.P.

Post by mat154 »

Tak podsumowujac ta cala dyskusje to Polska to wolny kraj i każdy ma prawo do wyrazania WLASNEGO zdania i Coof wlasnie swoja opinie chciał przedstawic. To nie jest Rosja i "drużyna Putina", na która nie mozna powiedziec zlego slowa.

Ja tez uwazam, za klan ma male szanse na osiagniecie jakichkolwiek sukcesow(top10 eswc, czy np top4 pl) chocby ze wzgledu na to, ze nie widze tam zadnego gracza na poziomie chocby top4 pl. Tyle z mojej strony i mimo wszystko gl, przyda wam się:P
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

no przyda się a co do osiągnięcia top4 PL to się jak najbardziej zgodze bo jednak idzie łatwo zauważyć ze tak Wilda nieosiągalna peXg nieosiągalne FF nieosiągalne TCW również raczej marne szanse. Ale tak jak to wiele razy już kilka osób powtarzało od czegoś się zaczyna. Do Multigamingu nie postanowiliśmy dołączyć ot tak sobie tylko z nadzieją że pozwoli nam to się rozwinąć. Będzie server co da nam możliwości również wśód serverów wypromowania teamu jak i częstszych treningów niż w przypadku zakładania czasem przez kogoś z nas servera przez Creata gdzie nikomu adma nie dam czasy się nie zapiszą itp.
Jak to już z reguły bywa każdy nowy klan jest raczej niemiło przyjmowany przez większość osób, a to ze my po tygodniu istnienia jesteśmy w multigamingu to pewnie dla niektórych szok dosłowny, ale mam nadzieje że jednak z czasem przekonają się do nas Ci co nie wierzą że powiedzmy nie dotrzymamy do pl6
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by glooooooooooch! »

Również życze powodzenia ;-)
Zobaczymy jak to w XX CUP wyjdzie ;-)
=HornET=
Pirat drogowy

Post by =HornET= »

Ja tu widzę same dobre strony. Lepiej jakiś multigaming niż team bo przynajmniej trudniej im się będzie rozpaść ;]. Widzę, że nam się scena rozwija bo kiedyś to marzyliśmy żeby były multigamingi z tmn, a teraz to wybrzydzamy. :mrgreen:
Kamilos
Team Poland

Post by Kamilos »

Dajcie im już spokoj trzeba patrzec co będzie ja im zycze szczescia i tyle :wink:
Image
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

thx wielkie Kamilos, ale jak dla mnie niech Ci co chcą krytykują byleby nie bezpodstawnie i na temat

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
balaganmen

Post by balaganmen »

eh czytajac to chciałem wiele rzecyz krytylkowac i cytowac i w ogóle jechac bo to co tutaj mozna przecyztac to naprawdę tragedia..
Ale stweirdzilem ze żal mi się brudzic.
proszę tylko jzu nic nie piszcei w tym topicu bo tu wrócę...i może dostane warna od misiego:D a może i nie.. ale k... bez bluzg się nie obejdzie bo poprostu ZAL panowie.. a zwalszcza ec. Eh musze się nauczyc w ogóle takie tewmaty ignorowac i ich nei cyztac bo to szkoda zycia na takei coś... i w ogóle człowiek popada w zalamke....

pozdro i ..naprawdę koniec już!!
niech soebi ec będzie w tym mg i niech se robi co chce..w końcu jak spojrzalem na team. to wykluczajc bob który w ogóle dalej jest w p4g:] i wiem ze ma wiecej lat:] to ten team to jakiś zlot 13 latkow buhaha;]
dobra ciao:] dosc już:]
Image
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

biczes gramy dzisiaj w kalambury? :roll:
Image
KeUriO
Doświadczony driver

Post by KeUriO »

już nie będę mowil balagan co o Tobie mowili inni gracze z tmn.... bo szkoda mi klawiatury na to...
lub poprostu zwyczajnie zazdroscisz tego... a co do 13 latkow to może i mamy 13 lat(ja mam 14) to nie oznacza ze może nam nie wyjsc... slowik zachowuje się przynajmniej na 16 lat jak dla mnie... wiec balagan 2 slowami ić stont :wink:
Image
Image
Image
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

ej peace brothers multigaming nie jest najwyższej półki to jasne,obiecali nam coś to też jasne.Komuś się to nie podoba"trudno to jest jego zdanie,a może ten ktoś ma trochę racji?a nie żeby odrazu naskakiwać na niego :wink:
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Coof może i ten mg nie ma duzych mozliwosci ale może dla tych chlopakow to wystarczy? Badzmy szczerzy.Popatrz kto tak naprawdę w polsce ma staly serwer(y) :?: Niestety nie kazdego na to stac albo zal wydawac na to kase.Chlopaki dostana serwer i już radocha będzie.Dostali szanse i czy ja wykorzystaja czy nie to już ich problem.
balaganmen

Post by balaganmen »

KeUriO wrote:już nie będę mowil balagan co o Tobie mowili inni gracze z tmn.... bo szkoda mi klawiatury na to...
lub poprostu zwyczajnie zazdroscisz tego... a co do 13 latkow to może i mamy 13 lat(ja mam 14) to nie oznacza ze może nam nie wyjsc... slowik zachowuje się przynajmniej na 16 lat jak dla mnie... wiec balagan 2 slowami ić stont :wink:
eee czy ja cokolwiek wspomnialem lub ponarzekalem na ktoregos z waszych graczy? no chyba nie bardzo ... a to ze jesteście 13-latkami w wiekszosci a wlascwie prawie wszyscy to tylko fakt stwierdzilem. Nieprawdaz :>?
Heh niech Ci będzie zazdroszcze:D lzej Ci już?;]
Ooo "nie będę mowil balagan co o Tobie mowili" niee nooo, naprawdę straszne, mowili o mnie:> no co ty:> może powiesz jeszczeze narzekali lub mi ublizali:D nie no jeszcze straszniejsze:]. Eh chyba będę musiał się zamknac w sobie. Eh no widzisz keurio bądź mhadox .. tak to już bywa ze jednych się lubi innych znosi a jeszcze innych nie trawi no i vice versa. Wiec nie watpie ze slyszales różne niemile rzeczy o mnie, ale mysle ze w wiekszosci osob wiem nawet z czyich ust to plynelo wiec...jak Ci ludzie lubią obrabiać dupe na boku to droga wolna. jak to było gdzies we wczesniejszym poscie ujete WOLNY KRAJ.
Win'a wrote:ej peace brothers multigaming nie jest najwyższej półki to jasne,obiecali nam coś to też jasne.Komuś się to nie podoba"trudno to jest jego zdanie,a może ten ktoś ma trochę racji?a nie żeby odrazu naskakiwać na niego :wink:
swiete slowa:], dajta se jzu spokoj;]
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

jak Ci ludzie lubią obrabiać dupe na boku
Faktycznie, dobre stwierdzenie. Ja np. prosto Ci napisałem, że mnie wku**iłeś, ale sobie wszystko wytłumaczyliśmy i jest gicik^^

A teraz do all: Kończymy offtop, bo to mają być posty z gratulacjami bądź swoimi wypowiedziami STRICTE na temat dołączenia Bc do Ec ;d
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

ej, no bez jaj, to ze maja po te 13 lat to niewazne, dostali szanse od multigamingu, dostana serwer, i rozwijaja scene TMN, czy to wam nie wystarczy :?: ogolnie to pierwszy raz slysze o Eagles, ale to szczegol :) GJ panowie ( zle okreslenie :) ) do boju biczasy ;d
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

coś mało tych gratulacji ;F
Image
balaganmen

Post by balaganmen »

iam no niestety ale mialem różne sluchy ze mi obrabiales dupe:P wiec nie rob z siebie niewiniatka;D
maxer nie mam nikomu zazle kto ile ma lat tylko kto jak się zachowuje
no dobra to wracajmy jzu do gratulacji:]

tak BC gatuluje wam dojscia do EC :D może być?:D
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

nie jak masz gratulować bo my mielibyśmy tego chcieć to mam na to wyjebane. Co do wieku Pacia 16 lat ja 15 lat Mhadox 14 lat Solac bodajze 17 Bob sam mówiłeś że więcej chyba 16 ma King 16, więc coś Ci się jebło z wiekiem. Przy przedstawianiu klanu na Eagles Company musiałem podać wiek podalem taki jak jest naprawdę ale stwierdzili ze po mojej wypowiedzi widać ze mam trochę oleju w głowie i przymkną oko na nasz wiek. A co do twoich krytyk, to zapraszam 12/13 kwietnia godziny wieczorne mapy pl5, sparing. No chyba ze żal Ci palcy na porażke. nara

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

mam trochę oleju w głowie