To dobrze, jeśli scena się rozwija i rosnie w siłe, ale mam wrażenie, że ten MG nie ma zbyt dużych możliwosci rozwojowych, które może zaoferowac chłopakom z TMN.GOBIS wrote:Coof powiem ci coś od serca wal się ...Potraficie tylko krytykowac innych ? A może boisz się konkurencji ? może zazdroscisz ze będą mieli wiecej niz wam Wilda zaoferowala? Obojetnie kto by to nie był wazne ze się staraja i dolaczaja do mg.W ten sposob scena się rozwija.Przynajmniej kolejne PL będzie ciekawsze bo każdy mg będzie dawal z siebie wszystko zeby wypasc jak najlepiej.Tyle mojego do Ciebie
Narazie
![]()
A nowemu mg zycze sukcesow.
@mateusz skoro tak to widocznie źle przeczytałem. Przepraszam w takim razie. Dla mnie zabrzmialo to tak "Ej jesteśmy fajni zgłaszac się do nas kto chce nam zrobić skina." Myslę, że bardziej odpowiednim sposobem na uzyskanie skina jest poproszenie kogos robiącego owe rzeczy.
amen.
@Maciek - owszem zgadzam się z tym, co napisałes odnosnie mojego traktowania osób. jeśli ktos raz wyrobi sobie u mnie jakas opinie, to często kieruję się nią podczas rozmów. To nie zmienia faktu, że nie napisałbym tego, co napisałem, gdyby nick autora tematu był inny.
Dobra dobra, Coof jak zawsze frajer.

<- Drzwi