PGS i FF faworytami? Wolne żarty!
[teaser=www.tmpl.info]http://gamebite.net/p/obraz/050d299b5ce ... 48764e.jpg[/teaser]Gdybym wczoraj zapytał graczy o ich stosunek do dzisiejszych meczów, na 100% większosc z nich odpowiedziałaby, że PGS i FF wyjdą ze spotkań zwycięsko, a prawdziwa walka nawiązana zostanie między TCW i peXg.
Nic bardziej mylnego!
Już ok. godziny 19 wyszedł na jaw zaskakujący wynik pojedynku XX i FF, w którym FF nie(!) wygrało żadnej mapy. Bardzo zaskakuje nas zła postawa jednego z najlepszych polskich multigaminów, który obecnie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli PL6.
Jeszcze większym pewniakiem wydawał się PGS w meczu z K&D. Na GameBite stosunek postawionych pieniędzy był kolosalny na korzysc D-Link PGS. Wielkim zaskoczeniem było więc wygranie przez K&D mapy A i bardzo wyrównana walka na B. Dopiero na C, PGS rozwinął skrzydła. Czy PGS "olał" przeciwników? Nie wydaje mi się, bo sam w tym meczu grałem. Oba team'y miały wielkie problemy techniczne i wydaje się, że K&D potrafiło je pokonac o wiele prosciej. Atmosfera na naszym TeamSpeaku sięgała zenitu, gdy którys z nas uderzał. Wielkie słowa uznania należą się więc team'owi K&D!
Co z hitem kolejki? Wygrało TCW stosunkiem map 2 do 1 i wciąż piastuje on zaszczytną pozycję lidera Mistrzostw Polski. Gratulacje i powodzenia dalej!
Czego można się więc spodziewac po multigamingach w następnych kolejkach? FF już straciło szanse na podium w PL6 i nawet najlepsi teoretycy nie są w stanie opracowac im planu powrotu do najlepszej trójki. Powinni oni jednak pokazac, że potrafią walczyc i wygrywac. Przed nimi bowiem mecze z TCW i K&D, w których mogą nam pokazac, że nie od parady mają przed nickami taki tag, jaki mają.
A co z legendarnym PGS'em? W żadnym meczu PL6 nie wystawili jeszcze swojego pełnego składu, a przed nimi dwa arcytrudne starcia. Czy podołają? Po tym, co zobaczylismy dzisiaj pozostaje stwierdzic, że nic nie jest pewne i że PGS wcale tej edycji Mistrzostw Polski nie musi wygrac.
jeśli ktos dalej uważa, że PL6 jest nudne i przewidywalne, powinien zdjąc klapki z oczu. Czas pokaże jak kształtuje się sytuacja na polskiej scenie TrackManii.
Nic bardziej mylnego!
Już ok. godziny 19 wyszedł na jaw zaskakujący wynik pojedynku XX i FF, w którym FF nie(!) wygrało żadnej mapy. Bardzo zaskakuje nas zła postawa jednego z najlepszych polskich multigaminów, który obecnie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli PL6.
Jeszcze większym pewniakiem wydawał się PGS w meczu z K&D. Na GameBite stosunek postawionych pieniędzy był kolosalny na korzysc D-Link PGS. Wielkim zaskoczeniem było więc wygranie przez K&D mapy A i bardzo wyrównana walka na B. Dopiero na C, PGS rozwinął skrzydła. Czy PGS "olał" przeciwników? Nie wydaje mi się, bo sam w tym meczu grałem. Oba team'y miały wielkie problemy techniczne i wydaje się, że K&D potrafiło je pokonac o wiele prosciej. Atmosfera na naszym TeamSpeaku sięgała zenitu, gdy którys z nas uderzał. Wielkie słowa uznania należą się więc team'owi K&D!
Co z hitem kolejki? Wygrało TCW stosunkiem map 2 do 1 i wciąż piastuje on zaszczytną pozycję lidera Mistrzostw Polski. Gratulacje i powodzenia dalej!
Czego można się więc spodziewac po multigamingach w następnych kolejkach? FF już straciło szanse na podium w PL6 i nawet najlepsi teoretycy nie są w stanie opracowac im planu powrotu do najlepszej trójki. Powinni oni jednak pokazac, że potrafią walczyc i wygrywac. Przed nimi bowiem mecze z TCW i K&D, w których mogą nam pokazac, że nie od parady mają przed nickami taki tag, jaki mają.
A co z legendarnym PGS'em? W żadnym meczu PL6 nie wystawili jeszcze swojego pełnego składu, a przed nimi dwa arcytrudne starcia. Czy podołają? Po tym, co zobaczylismy dzisiaj pozostaje stwierdzic, że nic nie jest pewne i że PGS wcale tej edycji Mistrzostw Polski nie musi wygrac.
jeśli ktos dalej uważa, że PL6 jest nudne i przewidywalne, powinien zdjąc klapki z oczu. Czas pokaże jak kształtuje się sytuacja na polskiej scenie TrackManii.
Last edited by Coof on 15 June 2008, 20:47, edited 1 time in total.

gg coof, super news!
niezły tekst, ale: "mają przed nickiem tag jaki mają"?;D ogólnie gj
Super artykuł, bardzo miło się czyta co wiecej chciałoby się dalej, a tu koniec 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
no dzisiaj pokazalismy klase z XX ^^
Świetny news Coof 
Hehe no wiesz Jarek mogłem napisac felieton o sytuacji na scenie, ale musze nagrac koleżance zdjęcia i nie chce mi się nic robićJarecki wrote:Super artykuł, bardzo miło się czyta co wiecej chciałoby się dalej, a tu koniec

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
powiem krotko i na temat: od przyszlego tygodnia niech TCW się bardzo boi, bo zagra mor_olo, prezes , oraz daiv3l . będą za***iscie wytrenowani. chcemy wam pokazac ze nasze przegrane 3 mecze były wypadkami przy pracy. mamy jeszcze ESL, ktore jest również bardzo wazne. poprostu nie wyrabiamy z treningiem ( mowie sam o sobie
) 6 map na tydzien, to 2 razy tyle, co reszta. poza tym, ludzie z FF nie chca trenic, bo maja niektorzy myslenie ze wygramy spokojnie, nie ma się czego bac. przeciez to teoretycznie slabszy rywal od nas. jest ciężko w pl6, nie ma co ukrywac. dzisiaj zaskoczyla mnie postawa XX w meczu. widac ze ciężko trenowali do meczu, a my ? wrecz odwrotnie, nikt nie trenil, olewal sprawe, poprostu mial wszystko w d*pie. na mojej mapie prubowalem coś jeszcze osiagnac. ale na nic się to zdalo. mam nadzieje ze teraz pokazemy ze jesteśmy w stanie wytrenowac mapy pl6 oraz ESL
także nie ma co gadac, na celowniku w tym tygodniu sa : TCW <- pl6 oraz EXN <- ESL. szczegolnie od tego 2 spotkania zalezy czy awansujemy do 2 ligi ESL, jest to najmocniejszy nasz rywal w grupie, i nalezy się po nich spodziewac dobrego zespolu. ale nie zapominajmy o TCW. tez jesteście na nszym celowniku
do zobacznia pewnie w niedziele...
Wow ... muszę powiedzieć, że K&D zaskoczyło mnie bardzo , nie mówiąc już o wygranej XX ... PL6 zaczyna się robić cholernie ciekawe
.
@Maxerq : my też się przygotujemy
, więc myślę, że będzie kolejny świetny mecz.
@Maxerq : my też się przygotujemy

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Noo naprawdę coof ty masz łeb do pismadeł dziennikarskich i umiesz nakręcić czytelnika. Good Job.
shadow tez ładny nius ale nie tak wciagajacy jak coofa ^^
jednak i tak GJ!!
jednak i tak GJ!!

maxer nikt wam nie każe grać ESL ;]
Właśnie zobaczyłem wasz profil w ESL. I jakoś macie tam do tej pory, aż 2 mecze rozegrane, jeden wczoraj, a pierwszy chyba 24 maja. Moglibyście się jednak nie tłumaczyć grą w ESL i brakiem czasu na PL 6.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
@khorinis http://www.esl.eu/eu/tmnf/teams/premier ... e/results/
admini ESL coś zjebali i nie uzupelnili spotkan i to nei rozegralismy 2ch meczów tylko teraz będzie 5 kolejka wiec co tydzien mecz gralismy a do tego jeszcze kwalifikacje w esl to jeszcze przed eswc.
Ale dobrze szopek napisal ,że nikt nam nie każe i takie tlumaczenie ,że gramy w esl jest nie na miejscu , moglismy się nie zapisywac do PL6 ale to zrobilismy. choć muszę powiedziec że podziwiam Grona , Maxera , kamilosa etc którzy potrafia wytrenowac 6 map i na esl i na pl6.
Coof piknie :*
admini ESL coś zjebali i nie uzupelnili spotkan i to nei rozegralismy 2ch meczów tylko teraz będzie 5 kolejka wiec co tydzien mecz gralismy a do tego jeszcze kwalifikacje w esl to jeszcze przed eswc.
Ale dobrze szopek napisal ,że nikt nam nie każe i takie tlumaczenie ,że gramy w esl jest nie na miejscu , moglismy się nie zapisywac do PL6 ale to zrobilismy. choć muszę powiedziec że podziwiam Grona , Maxera , kamilosa etc którzy potrafia wytrenowac 6 map i na esl i na pl6.
Coof piknie :*
Tyle tego pisania Coof
Good Job
Zaskakujący news, TCW ma duża przewagę, ale to jeszcze nie koniec. Teraz nadchooodzii ruuuundaaa !4!
Zaskakujący news, TCW ma duża przewagę, ale to jeszcze nie koniec. Teraz nadchooodzii ruuuundaaa !4!
szkoda ze wyszlo jak wyszlo i niestety nie moglem zagrac chociaż multi na ktorym dużo bym mogl zdzialac :/ bo szlo mi za***iscie. jeszcze raz sory TCW i good JOB!!!!!!

- tuner12
- Doświadczony driver
Nikt chyba nie spodziewał się takiego obrotu sytuacji, Trackmania zaskakuje, widać że te 6 teamów to bardzo wyrównana stawka, no i GJ Coof 
<- Drzwi