PGS i FF faworytami? Wolne żarty!

Newsy ze strony glównej
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

[teaser=www.tmpl.info]http://gamebite.net/p/obraz/050d299b5ce ... 48764e.jpg[/teaser]Gdybym wczoraj zapytał graczy o ich stosunek do dzisiejszych meczów, na 100% większosc z nich odpowiedziałaby, że PGS i FF wyjdą ze spotkań zwycięsko, a prawdziwa walka nawiązana zostanie między TCW i peXg.

Nic bardziej mylnego!

Już ok. godziny 19 wyszedł na jaw zaskakujący wynik pojedynku XX i FF, w którym FF nie(!) wygrało żadnej mapy. Bardzo zaskakuje nas zła postawa jednego z najlepszych polskich multigaminów, który obecnie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli PL6.

Jeszcze większym pewniakiem wydawał się PGS w meczu z K&D. Na GameBite stosunek postawionych pieniędzy był kolosalny na korzysc D-Link PGS. Wielkim zaskoczeniem było więc wygranie przez K&D mapy A i bardzo wyrównana walka na B. Dopiero na C, PGS rozwinął skrzydła. Czy PGS "olał" przeciwników? Nie wydaje mi się, bo sam w tym meczu grałem. Oba team'y miały wielkie problemy techniczne i wydaje się, że K&D potrafiło je pokonac o wiele prosciej. Atmosfera na naszym TeamSpeaku sięgała zenitu, gdy którys z nas uderzał. Wielkie słowa uznania należą się więc team'owi K&D!

Co z hitem kolejki? Wygrało TCW stosunkiem map 2 do 1 i wciąż piastuje on zaszczytną pozycję lidera Mistrzostw Polski. Gratulacje i powodzenia dalej!

Czego można się więc spodziewac po multigamingach w następnych kolejkach? FF już straciło szanse na podium w PL6 i nawet najlepsi teoretycy nie są w stanie opracowac im planu powrotu do najlepszej trójki. Powinni oni jednak pokazac, że potrafią walczyc i wygrywac. Przed nimi bowiem mecze z TCW i K&D, w których mogą nam pokazac, że nie od parady mają przed nickami taki tag, jaki mają.

A co z legendarnym PGS'em? W żadnym meczu PL6 nie wystawili jeszcze swojego pełnego składu, a przed nimi dwa arcytrudne starcia. Czy podołają? Po tym, co zobaczylismy dzisiaj pozostaje stwierdzic, że nic nie jest pewne i że PGS wcale tej edycji Mistrzostw Polski nie musi wygrac.

jeśli ktos dalej uważa, że PL6 jest nudne i przewidywalne, powinien zdjąc klapki z oczu. Czas pokaże jak kształtuje się sytuacja na polskiej scenie TrackManii.
Last edited by Coof on 15 June 2008, 20:47, edited 1 time in total.
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

gg coof, super news!
chybeck
Pirat drogowy

Post by chybeck »

niezły tekst, ale: "mają przed nickiem tag jaki mają"?;D ogólnie gj
Flagg
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Flagg »

ładny news coof ;]
Image
Image
Image
Jarecki
Pirat drogowy

Post by Jarecki »

Super artykuł, bardzo miło się czyta co wiecej chciałoby się dalej, a tu koniec :(
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Grono
Pirat drogowy

Post by Grono »

no dzisiaj pokazalismy klase z XX ^^
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Świetny news Coof ;)
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Jarecki wrote:Super artykuł, bardzo miło się czyta co wiecej chciałoby się dalej, a tu koniec :(
Hehe no wiesz Jarek mogłem napisac felieton o sytuacji na scenie, ale musze nagrac koleżance zdjęcia i nie chce mi się nic robić :D To napisałem w 5 minut i w sumie dzięki ludzie za słowa uznania. Miło mi, że ktos docenia moją robote^^
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

powiem krotko i na temat: od przyszlego tygodnia niech TCW się bardzo boi, bo zagra mor_olo, prezes , oraz daiv3l . będą za***iscie wytrenowani. chcemy wam pokazac ze nasze przegrane 3 mecze były wypadkami przy pracy. mamy jeszcze ESL, ktore jest również bardzo wazne. poprostu nie wyrabiamy z treningiem ( mowie sam o sobie :) ) 6 map na tydzien, to 2 razy tyle, co reszta. poza tym, ludzie z FF nie chca trenic, bo maja niektorzy myslenie ze wygramy spokojnie, nie ma się czego bac. przeciez to teoretycznie slabszy rywal od nas. jest ciężko w pl6, nie ma co ukrywac. dzisiaj zaskoczyla mnie postawa XX w meczu. widac ze ciężko trenowali do meczu, a my ? wrecz odwrotnie, nikt nie trenil, olewal sprawe, poprostu mial wszystko w d*pie. na mojej mapie prubowalem coś jeszcze osiagnac. ale na nic się to zdalo. mam nadzieje ze teraz pokazemy ze jesteśmy w stanie wytrenowac mapy pl6 oraz ESL :) także nie ma co gadac, na celowniku w tym tygodniu sa : TCW <- pl6 oraz EXN <- ESL. szczegolnie od tego 2 spotkania zalezy czy awansujemy do 2 ligi ESL, jest to najmocniejszy nasz rywal w grupie, i nalezy się po nich spodziewac dobrego zespolu. ale nie zapominajmy o TCW. tez jesteście na nszym celowniku 8) do zobacznia pewnie w niedziele...
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Wow ... muszę powiedzieć, że K&D zaskoczyło mnie bardzo , nie mówiąc już o wygranej XX ... PL6 zaczyna się robić cholernie ciekawe :D .

@Maxerq : my też się przygotujemy ;) , więc myślę, że będzie kolejny świetny mecz.
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
brzerzanin

Post by brzerzanin »

przegralismy mapke bo nasz mecz sedziowal howard webb
Image
Image
Image
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

PITMaN
Pirat drogowy

Post by PITMaN »

Noo naprawdę coof ty masz łeb do pismadeł dziennikarskich i umiesz nakręcić czytelnika. Good Job.
Image
Image
Image
Flagg

Post by Flagg »

shadow tez ładny nius ale nie tak wciagajacy jak coofa ^^
jednak i tak GJ!!
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

maxer nikt wam nie każe grać ESL ;]
khorinis
Doświadczony driver

Post by khorinis »

Właśnie zobaczyłem wasz profil w ESL. I jakoś macie tam do tej pory, aż 2 mecze rozegrane, jeden wczoraj, a pierwszy chyba 24 maja. Moglibyście się jednak nie tłumaczyć grą w ESL i brakiem czasu na PL 6.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

@khorinis http://www.esl.eu/eu/tmnf/teams/premier ... e/results/

admini ESL coś zjebali i nie uzupelnili spotkan i to nei rozegralismy 2ch meczów tylko teraz będzie 5 kolejka wiec co tydzien mecz gralismy a do tego jeszcze kwalifikacje w esl to jeszcze przed eswc.

Ale dobrze szopek napisal ,że nikt nam nie każe i takie tlumaczenie ,że gramy w esl jest nie na miejscu , moglismy się nie zapisywac do PL6 ale to zrobilismy. choć muszę powiedziec że podziwiam Grona , Maxera , kamilosa etc którzy potrafia wytrenowac 6 map i na esl i na pl6.

Coof piknie :*
Mike
Pirat drogowy

Post by Mike »

Tyle tego pisania Coof :D Good Job

Zaskakujący news, TCW ma duża przewagę, ale to jeszcze nie koniec. Teraz nadchooodzii ruuuundaaa !4!
MrOoZiO
Doświadczony driver

Post by MrOoZiO »

szkoda ze wyszlo jak wyszlo i niestety nie moglem zagrac chociaż multi na ktorym dużo bym mogl zdzialac :/ bo szlo mi za***iscie. jeszcze raz sory TCW i good JOB!!!!!!
Image
Image
tuner12
Doświadczony driver

Post by tuner12 »

Nikt chyba nie spodziewał się takiego obrotu sytuacji, Trackmania zaskakuje, widać że te 6 teamów to bardzo wyrównana stawka, no i GJ Coof :D
Image
Post Reply

Return to “News”