PL6 - Runda 4
PL6 - Runda 4
a będą jeszcze jakieś rundy?? bo moja mapka czeka w kolejce 
PL6 - Runda 4
Jeszcze jedna.Jakbys poczytal dobrze temat to bys wiedzialCaymaN' wrote:a będą jeszcze jakieś rundy??
PL6 - Runda 4
zbierznosc przypadkowa balagan 
ja cie lubie ale mapki robisz podobne do moich :*
ja cie lubie ale mapki robisz podobne do moich :*
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL6 - Runda 4
Jeżeli mnie lubisz to nie ublizaj moim mapką:]
bo sory bardzo ale nie podzielam opini ze sa hujowe...i się z tymnie będę zgadzal no chyba ze tak sam będę o niej uwazal...ale jak wiem ze jest dobra to się tego trzymam... i nic tego nie zmieni:P
bo sory bardzo ale nie podzielam opini ze sa hujowe...i się z tymnie będę zgadzal no chyba ze tak sam będę o niej uwazal...ale jak wiem ze jest dobra to się tego trzymam... i nic tego nie zmieni:P
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL6 - Runda 4
pora zebym ja i coś napisal na temat mapek
Redux- fajna mapka ogolem, na zakretach bezproblemowo drift wychodzi. fajne pomysly, odjazdy sa w miare dobrze wyliczone. cp przed skocznia tez
( pewnie tego nie sprawdzales, ale takie rzeczy sa wazne, jeśli się wywalisz przed skocznie, to automatycznie nie masz jak dokonczyc mapy. w twoim przypadku miałeś farta.
auto podskakuje na skoczni, ale jak się jedzie fs od cp do skoczni to mozna spokojnie przeskoczyc. ale sa również minusy. .. bardzo denerwuje zapewne wszystkich 2 jazda po trawie i wjazd do gory. bardzo dziwnie to zrobiłeś. nie dosc ze element z innej drogi przeszkadza w widocznosci gdzie jechac, to jeszcze brak oznakowania sprawia, ze nie wiadomo gdzie jechac. oczywiście nikt nie będzie mial za zle faktu, ze to zrobiłeś bo pewnie znaja już droge, ale zaloze się ze gdy jechali pierwszy raz mape, wkurwiali się doszczetnie
ogolem dobra mapa, 0 bugow. tak dalej
Robot- zaskoczyla mnie ta mapa. naprawdę fajne pomysly na mapie, szkoda ze trochę nie dopracowane, ale wszystko mozna nadrobic
fajnie wykorzystane elementy na mapce. widac ze sporo pracy poswieciles przy budowaniu tej mapy i sa tego efekty
jednak sa również minusy. na pewno na meczach będzie kazdego denerwowal fakt, ze przy zakrecie tym, co sa slupki będzie ciężko wyrobic za każdym razem , na pewno w tym miejscu będzie dużo band
poza tym sa miejsca, w których nie zawsze wyjdzie drift
ogolem mapa dobra
Balagan- zaskoczyla mnie szczerze ta mapa
najpierw się wkurwialem na calego ( powiem szczerze ) jednak gry pogralem z 30 minut na solo spodobala mi się
pomysly na mapie sa naprawdę fajne, nie ma co ukrywac
jednak sa minusy
bardzo denerwuje mnie ostatni zakret przed meta. dziwne to trochę, mi się osobiscie nie spodobalo. poza tym za maly speed na drifty.. ale ogolem mapka daje rade. graty
ogolem podsumujac: mapy nie maja bugow, z czego pewnie duza wiekszosc się cieszy. mapy sa fajne, i naprawdę nie narzekajcie co do map, tylko trenic i jeszcze raz trenic ! pozdro
Redux- fajna mapka ogolem, na zakretach bezproblemowo drift wychodzi. fajne pomysly, odjazdy sa w miare dobrze wyliczone. cp przed skocznia tez
ogolem dobra mapa, 0 bugow. tak dalej
Robot- zaskoczyla mnie ta mapa. naprawdę fajne pomysly na mapie, szkoda ze trochę nie dopracowane, ale wszystko mozna nadrobic
Balagan- zaskoczyla mnie szczerze ta mapa
ogolem podsumujac: mapy nie maja bugow, z czego pewnie duza wiekszosc się cieszy. mapy sa fajne, i naprawdę nie narzekajcie co do map, tylko trenic i jeszcze raz trenic ! pozdro
PL6 - Runda 4
Mapki udane,najtrudniej było mi się przekonac do Redux'a i jego trawy
. Robot -odjazdowo płynna trasa i Bałgan- dosyc techniczna,pozbawiona wiekszych błedow 
PL6 - Runda 4
No i bardzo dużo się stało, poprostu mapki były tu z 4h z powodu ze nie zrozumiałem do konca kolejnosci... i co na pewno ktos je pobrał. Poza tym Cobham mówił mi ze mapki sa w poczekalni wiec to ze trafiły na chwilke na strone nie powinno miec wiekszego wpływu... zreszta i tak każdy by miał równe szanse.XyX wrote:seque, foxy swoje mapki ogólnie udostępnił na stronie, więc jak się nie myle one już opadły
PL6 - Runda 4
ehn nmo poprostu nie umiem jeździć i każdą trudniejszą technicznie mape tak piszebalaganmen wrote:eee czemu pexg na moje mapy narzeka w wiekszosci:P
(seq , xard)
jakieś uprzedzenia do Mnie maja panowie?:]!!
PL6 - Runda 4
wixu już się lansuje.. 
PL6 - Runda 4
Wix, lepiej zrób zakłady na GB, bo jeszcze dzieci downa z GB cie zabiją za to że nie mogą zarobić e-kasy ;d I lepiej zrób to szybko ;d
PL6 - Runda 4
buahahha maciek fajna liczba postow ;d;d
a co do teamtu mappack fajny jest
mapki plynne
a co do teamtu mappack fajny jest
PL6 - Runda 4
Koniec mojego Peselu też 997 ;d No, mapki niezłe, chyba najlepszy mappack w PL6, najbardziej mi się podoba mapka Robota, GJ
OK, EOT ;p
PL6 - Runda 4
Już dzisiaj macie zakłady na GB.
oczywiście jak zawsze opracowaliśmy je razem z wixem, hf
oczywiście jak zawsze opracowaliśmy je razem z wixem, hf
- OrdonekQ7
- Moderator
PL6 - Runda 4
a może do reszty tez wrzucisz? 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!

<- Drzwi