Robot - K&D 5 - 7 XX
Redux - K&D 7 - 5 XX
Bałagan - K&D 7 - 1 XX
Aha, zawodnik meczu chyba nie ma wątpliwości - Paweł
Skoro o niczym takim nikt nie mówił, to łatwo wywnioskowac, że nie było. I to nie jest żadne hltv.tuner12 wrote:Teraz pytanie, była transmisja tego na mania channel? ( bo z tego co wiem mecze miały być pokazywne na HLTV )

Którego nie będzie ze względu na walkower FF...XyX wrote:HLTV - Half Life TV - nie popełniajcie tego błędu ...
na ManiaChannels, w tym tygodniu pokazany zostanie mecz TCW vs FF.X-FI
Poważnie ?marrek13 wrote:Którego nie będzie ze względu na walkower FF...XyX wrote:HLTV - Half Life TV - nie popełniajcie tego błędu ...
na ManiaChannels, w tym tygodniu pokazany zostanie mecz TCW vs FF.X-FI
Mądrze gadasz JakubJakub wrote:chciałem tylko powiedziec, ze zachowanie FF z tym walkowerem mi się absolutnie nie podoba.
jest to nie fair dla drużyn, ktore przegrywali z FF male punkty i psuje to tabele.
co moga pexg, xx i pgs za to, ze wynie mace skladu?
czemu oni maja miec minusowe punkty do tabeli, kiedy inni maja z wami 21-0 za fryko?
moim zdanjem powinna być dyskwalifikacja tego teamu i każdy team powinien dostac 3-0 (21-0) za mecze z FF.
sorry FF, to nie jest absolutnie nic osobistego, ale takie coś psuje PL.
jak wolicie 3. lige esl, to nie zapisujcie się na PL.
Tak, ale to nie fair, że TCW trenowało do meczu, a oni nie przyszli, dostali walkowera, a XX zabrali parę punktów, co prawda różnicy między TCW a XX to nie zmieni ale powinno być fairLeon wrote:Psikuta twoja oferta odpada.Chcemy zagrac ten mecz i już.Fakt faktem FF powinno zagrac chocby o przyslowiowa pietruszke.Jednak decyzje co dalej z Ff musi podjac admin tych rozgrywek.