Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

Pochwał: 1 Posty: 1346
|
Wysłany: 09 marca 2011, 9:23 Temat postu: |
|
|
Dawno się nie udzielalem ale musze.
Wczoraj bylem na meczu w kinie, oczywiście kibicowalem Arsenalowi.
Zaczne od tego, ze Barca wygrala w pelni zasluzenie ten mecz i pokazali, ze z nozem na gardle sa nie do ogrania. Z drugiej strony Arsenal zagral fatalnie jeśli chodzi o wyprowadzanie kontr, starali się grać pressingiem na tyle na ile to mozliwe, ale zabraklo Walcotta lub Arszawina w pierwszym skladzie.
Nie będę psioczyl na sedziego, bo mylil się kilka razy na korzysc obu drużyn.
Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu...
|
Powrót do góry |
|
 |
pikaczu
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
Wysłany: 09 marca 2011, 9:42 Temat postu: |
|
|
iam napisał: |
Barcelona wygrała zasłużenie, więc Bogdan powstrzymaj swoje chełpienie się wyższością Barcelony nad Arsenalem, bo ch*ja do tematu wnosisz, że się tak wyrażę. |
To po ch** się żalisz jak wygrała zasłużenie ? Nic nie wnoszę do tematu? Daj mi dziecko ostrzeżenie, to może na Twoje chlipanie jakoś zadziała.Arsenal całe g*wno pokazał, sam o tym wiesz.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Outsid3r
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
Wysłany: 09 marca 2011, 10:17 Temat postu: |
|
|
Wally napisał: |
Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu... |
dokładnie! Ostatnio moj brat powiedzial, ze Barcelona jest najlepsza i ze jest jej fanem. Na co zapytalem kto gra w Barcelonie. Odpowiedz to "yyy Messi" i tyle. Tak to jest, ze najwygodniej jest kibicowac druzynie, która aktualnie jest najlepsza.
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Charnan
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1 Posty: 208
|
Wysłany: 09 marca 2011, 10:39 Temat postu: |
|
|
Ludwik' napisał: |
Wally napisał: |
Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu... |
dokładnie! Ostatnio moj brat powiedzial, ze Barcelona jest najlepsza i ze jest jej fanem. Na co zapytalem kto gra w Barcelonie. Odpowiedz to "yyy Messi" i tyle. Tak to jest, ze najwygodniej jest kibicowac druzynie, która aktualnie jest najlepsza. |
Ale nie wszyscy kibice Barcelony są sezonowcami ;P i znają jeszcze innych graczy Barcy
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
|
Powrót do góry |
|
 |
raven
Jeździ konno
|
Wysłany: 09 marca 2011, 15:50 Temat postu: |
|
|
Czy jest możliwe, żeby Real trafił na Barcelonę w ćwierćfinale LM?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Charnan
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1 Posty: 208
|
|
Powrót do góry |
|
 |
stys
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jeździ konno
|
Wysłany: 09 marca 2011, 16:43 Temat postu: |
|
|
Kartka czerwona powinna być dla Kosielnego ale sedzia go oszedzil bo dal już RvP(moim zdaniem nie zasluzenie) a po drugie jakby rvp nie dostal red a dostalby kosielny to ktos z trojki Fabregas, Nasri, Rvp byli by zmienieni za jakiegoś obronce lub ŚPD. Barca byla wczoraj lepsza i każdy kto ogladal mecz o tym wie. arsenal 0 strzałów na bramke i z taka statyska liczyli na awanas do 1/4...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Outsid3r
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 10 marca 2011, 9:26 Temat postu: |
|
|
Zbakany napisał: |
Za to upadek Romy jest potężny. Ta drużyna ma naprawdę niezły skład, ale prezentuje się jak zbieranina przypadkowych zawodników. Jeszcze w lidze przegrali z Genuą 3:4 prowadząc 3:0. Jest duża szansa, że za rok jej nie zobaczymy w LM. |
Niestety,cała włoska piłka przeżywa potężny kryzys,a szkoda bo bardzo lubie włoskie drużyny a to co się dzieje z Romą,najbardziej mnie boli.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |