Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Wielka Piłka według nas !
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 42, 43, 44  Następny 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 08 marca 2011, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Szkoda, że Arsenalowi się nie udało, choć z drugiej strony nachodzi mnie myśl, że Kanonierzy to naprawdę silny zespół (MOIM zdaniem top 5) i wszystko mi mówi, że w tym roku Barca będzie na szczycie wszystkiego właściwie. Razz

EDIT: Chodzi mi o top5 ładnie grających, bo skuteczność troszku zawodzi...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 09 marca 2011, 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
lub za zachowanie van Persiego przed końcem drugiej połowy

dostal wtedy zolta, a było to odgryzienie się za (chyba) Abidala który go zlapal za szyje i nie dostal ZADNEJ kary Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 09 marca 2011, 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ja pi***olę, ch** w dupe temu jebanemu popierdolonemu zeszmaconemu bussace. przez tego jebanego chuja teraz będę slyszal "gdyby nie sedziowal pod barce to barca by nie przeszla". g*wno prawda w 1 polowie barca cisnela arsenal tak ze tamci z wlasnej polowy nie mogli wyjsc az w koncu strzelili brame. w 2 ten jeb*** samoboj :E nawet bez tej czerwonej dla pampersa barceona przycisnelaby tak jak w 1 polowie i w końcu padla by ta druga a potem może i 3 bramka. czerwona się nie nalezala :U jeb*** ch** SEDZIA POPIERDOLILO GO CHYBA :E

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
P4G Wally
Team Poland

Pochwał: 1

PostWysłany: 09 marca 2011, 9:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dawno się nie udzielalem ale musze.
Wczoraj bylem na meczu w kinie, oczywiście kibicowalem Arsenalowi.
Zaczne od tego, ze Barca wygrala w pelni zasluzenie ten mecz i pokazali, ze z nozem na gardle sa nie do ogrania. Z drugiej strony Arsenal zagral fatalnie jeśli chodzi o wyprowadzanie kontr, starali się grać pressingiem na tyle na ile to mozliwe, ale zabraklo Walcotta lub Arszawina w pierwszym skladzie.
Nie będę psioczyl na sedziego, bo mylil się kilka razy na korzysc obu drużyn.
Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu...

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...

Powrót do góry
pikaczu
Doświadczony driver

PostWysłany: 09 marca 2011, 9:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Kiciak napisał:
ja p***dole, ch** w dupe temu jebanemu popierdolonemu zeszmaconemu bussace. przez tego jebanego chuja teraz będę slyszal "gdyby nie sedziowal pod barce to barca by nie przeszla". g*wno prawda w 1 polowie barca cisnela arsenal tak ze tamci z wlasnej polowy nie mogli wyjsc az w koncu strzelili brame. w 2 ten jeb*** samoboj :E nawet bez tej czerwonej dla pampersa barceona przycisnelaby tak jak w 1 polowie i w końcu padla by ta druga a potem może i 3 bramka. czerwona się nie nalezala :U jeb*** ch** SEDZIA POPIERDOLILO GO CHYBA :E

-kibice Barcy ;]

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'

Powrót do góry
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 2

PostWysłany: 09 marca 2011, 9:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

iam napisał:
Barcelona wygrała zasłużenie, więc Bogdan powstrzymaj swoje chełpienie się wyższością Barcelony nad Arsenalem, bo ch*ja do tematu wnosisz, że się tak wyrażę.

To po ch** się żalisz jak wygrała zasłużenie ? Nic nie wnoszę do tematu? Daj mi dziecko ostrzeżenie, to może na Twoje chlipanie jakoś zadziała.Arsenal całe g*wno pokazał, sam o tym wiesz.

Powrót do góry
Outsid3r
Pirat drogowy

PostWysłany: 09 marca 2011, 10:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A już miałem nadzieję, że zobaczę zraszacze... Rolling Eyes
A no i brawo Szachtar! W końcu CL przenosi się na wschód, jeszcze niech dołączy Rubin, Zenit czy CSKA i będzie fajnie.

Powrót do góry
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 09 marca 2011, 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wally napisał:
Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu...

dokładnie! Ostatnio moj brat powiedzial, ze Barcelona jest najlepsza i ze jest jej fanem. Na co zapytalem kto gra w Barcelonie. Odpowiedz to "yyy Messi" i tyle. Tak to jest, ze najwygodniej jest kibicowac druzynie, która aktualnie jest najlepsza.

Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 09 marca 2011, 10:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Outsid3r napisał:
A już miałem nadzieję, że zobaczę zraszacze... Rolling Eyes
A no i brawo Szachtar! W końcu CL przenosi się na wschód, jeszcze niech dołączy Rubin, Zenit czy CSKA i będzie fajnie.

Za to upadek Romy jest potężny. Ta drużyna ma naprawdę niezły skład, ale prezentuje się jak zbieranina przypadkowych zawodników. Jeszcze w lidze przegrali z Genuą 3:4 prowadząc 3:0. Jest duża szansa, że za rok jej nie zobaczymy w LM.

Powrót do góry
Charnan
Doświadczony driver

PostWysłany: 09 marca 2011, 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ludwik' napisał:
Wally napisał:

dokładnie! Ostatnio moj brat powiedzial, ze Barcelona jest najlepsza i ze jest jej fanem. Na co zapytalem kto gra w Barcelonie. Odpowiedz to "yyy Messi" i tyle. Tak to jest, ze najwygodniej jest kibicowac druzynie, która aktualnie jest najlepsza.

Ale nie wszyscy kibice Barcelony są sezonowcami ;P i znają jeszcze innych graczy Barcy Razz

Powrót do góry
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 09 marca 2011, 10:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

[quote="Kiciak"]ja p***dole, ch** w dupe temu jebanemu popierdolonemu zeszmaconemu bussace. przez tego jebanego chuja teraz będę slyszal "gdyby nie sedziowal pod barce to barca by nie przeszla". g*wno prawda w 1 polowie barca cisnela arsenal tak ze tamci z wlasnej polowy nie mogli wyjsc az w koncu strzelili brame. w 2 ten jeb*** samoboj :E nawet bez tej czerwonej dla pampersa barceona przycisnelaby tak jak w 1 polowie i w końcu padla by ta druga a potem może i 3 bramka. czerwona się nie nalezala :U jeb*** ch** SEDZIA POPIERDOLILO GO CHYBA :E[/quote]
ta, bo w pierwszym meczu po pierwszej polowie tez się wydawało ze pozamiatane Wink A w drugiej Arsenal jakims cudem strzelil te dwa gole Smile Kocham ludzi ktorzy wyciagaja w nioski bez zadnych podstaw

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 09 marca 2011, 11:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Majkel napisał:
Kiciak napisał:
ja p***dole, ch** w dupe temu jebanemu popierdolonemu zeszmaconemu bussace. przez tego jebanego chuja teraz będę slyszal "gdyby nie sedziowal pod barce to barca by nie przeszla". g*wno prawda w 1 polowie barca cisnela arsenal tak ze tamci z wlasnej polowy nie mogli wyjsc az w koncu strzelili brame. w 2 ten jeb*** samoboj :E nawet bez tej czerwonej dla pampersa barceona przycisnelaby tak jak w 1 polowie i w końcu padla by ta druga a potem może i 3 bramka. czerwona się nie nalezala :U jeb*** ch** SEDZIA POPIERDOLILO GO CHYBA :E

ta, bo w pierwszym meczu po pierwszej polowie też się wydawało ze pozamiatane Wink A w drugiej Arsenal jakims cudem strzelil te dwa gole Smile Kocham ludzi ktorzy wyciagaja w nioski bez zadnych podstaw

Przypomnij sobie zeszly rok, było nardzo podobnie. W 1 meczu arsenal odrobil z 2:0, a w 2 wygrywal jedna bramka zeby przegrac 4;1. Daze do tefo ze barcelona u siebie jest niemal niedopokonania. Zaloze się ze gran derbi na bernabeu będzie dużo bardziej wyrownane i jako realista mysle ze barcelona ma duze szanse zeby przegrac ten mecz niewielka roznica. Na tej podstawie mysle ze barca wygralaby i bez tej nieslusznej kartki. A co do romy to szkoda ze taki wielki klub pada na ryj:/

Powrót do góry
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9

PostWysłany: 09 marca 2011, 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja tam nigdy nie lubiłem Barcelony..
Nawet jak byłem w tym całkiem fajnym mieście to nie ruszyłem dupska na Camp Nou.. Jakoś w ogóle jej nie trawię..
No dlatego oczywiście byłem za Arsenalem. W pierwszym meczu też się męczyli, ale jakoś wygrali.. ;O A tu proszę, też widać było wyższość Barcelony, ale przynajmniej ich nie bocili jak Szachtar Romę w 1szym meczu.. Very Happy Myślę, że wywalenie Persiego miało taki sam wpływ na osłabienie Arsenalu jak nieuznanie tego gola Anglii od poprzeczki na MŚ.. :>
Oczywiście gdyby Szczęsny (albo Ćećny, jak w niemieckiej tv Wink) grał, to by wygrali.. Very Happy

Ale cóż, ja mam tam tylko jeden ukochany klub.. Manchester! Very Happy
Tak więc GLORY GLORY MAN UTD AS THE REDS GO MARCHING ON ON ON!
i do 1/8! Very Happy

Powrót do góry
raven
Jeździ konno

PostWysłany: 09 marca 2011, 15:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Czy jest możliwe, żeby Real trafił na Barcelonę w ćwierćfinale LM?
Powrót do góry
Charnan
Doświadczony driver

PostWysłany: 09 marca 2011, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jest to możliwe, będzie nowe losowanie. Chyba nawet teraz w piątek

Edit:Losowanie jest 18 marca o 12 ;P

Ostatnio zmieniony przez Charnan dnia 09 marca 2011, 16:05, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
stys
Pirat drogowy

PostWysłany: 09 marca 2011, 15:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ofc że jest możliwe Very Happy

Ale ja do dziennikarza z n sportu Very Happy mówił ten długowłosy że barca nie może sobie stworzyć konkretnej akcji ma problemy z rozegraniem xddddd, i to nie ta barcelona z meczu z realem xdd.

No błagam xd ! Mieli problemy z rozegraniem? xd nie mieli żadnej akcji? Ten typo to jakiś dziwny dla mnie, nie wiem, może chciał lizać dupe dla ojca szczęsnego, wielcy fani Arsenalu, a bez kartki to 10 nie wyczytają Very Happy

Powrót do góry
Jeździ konno

PostWysłany: 09 marca 2011, 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Kartka czerwona powinna być dla Kosielnego ale sedzia go oszedzil bo dal już RvP(moim zdaniem nie zasluzenie) a po drugie jakby rvp nie dostal red a dostalby kosielny to ktos z trojki Fabregas, Nasri, Rvp byli by zmienieni za jakiegoś obronce lub ŚPD. Barca byla wczoraj lepsza i każdy kto ogladal mecz o tym wie. arsenal 0 strzałów na bramke i z taka statyska liczyli na awanas do 1/4...
Powrót do góry
Outsid3r
Pirat drogowy

PostWysłany: 10 marca 2011, 9:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Kolejne makarony odpadły! Do tego jeszcze odpadła pierwsza z hiszpańskich drużyn. Ta środa nie mogła się lepiej skończyć. :wink: Teraz trzymam kciuki za Lyon i Bayern (którego swoją drogą nienawidzę ;e), no i ofc za United <3, no i troszeczkę za Cwelsów. 3 drużyny z Anglii w 1/4 to będzie piękne. ;]

Powrót do góry
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 10 marca 2011, 9:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Zbakany napisał:
Za to upadek Romy jest potężny. Ta drużyna ma naprawdę niezły skład, ale prezentuje się jak zbieranina przypadkowych zawodników. Jeszcze w lidze przegrali z Genuą 3:4 prowadząc 3:0. Jest duża szansa, że za rok jej nie zobaczymy w LM.

Niestety,cała włoska piłka przeżywa potężny kryzys,a szkoda bo bardzo lubie włoskie drużyny a to co się dzieje z Romą,najbardziej mnie boli.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 10 marca 2011, 9:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Outsid3r napisał:
Kolejne makarony odpadły! Do tego jeszcze odpadła pierwsza z hiszpańskich drużyn. Ta środa nie mogła się lepiej skończyć. :wink: Teraz trzymam kciuki za Lyon i Bayern (którego swoją drogą nienawidzę ;e), no i ofc za United <3, no i troszeczkę za Cwelsów. 3 drużyny z Anglii w 1/4 to będzie piękne. ;]

Mam nadzieję, że 3 raz w tym wieku Real odpadnie z OL Very Happy Zwłaszcza, że Lyon jeszcze nie przegrał na Santiago Bernabeu.

Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 32 z 44

Skocz do: