Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Pytanie - PL10
Idź do strony Poprzedni  1, 2 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

PostWysłany: 05 kwietnia 2011, 0:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

GTWMax, równie dobrze ja mogę napisać, że zbieram paru kolegów z podwórka i organizujemy mistrzostwa świata w piłce nożnej bo chcę się nauczyć czegoś nowego i na pewno sobie poradzę, a przecież doświadczenie mam bo w "gałę" gram prawie całe życie.

Podpowiem ci coś, daj sobie spokój z organizowaniem PL10 z paru powodów:
1. Za krótko grasz
2. Nie masz doświadczenia w organizowaniu turniejów.
3. Nie wiesz zapewne jak wyglądały poprzednie edycje.
4. Nie masz żadnego planu (jeżeli masz to zaprezentuj)
5. Pomyśl o opinii ludu. Kto chciałby grać najbardziej prestiżowej Polskiej lidze organizowanej przez kogoś nieznanego.

Nikt nie wyrazi zgody na to byś psuł renomę takiego turnieju tylko dlatego, że masz zachciankę go zorganizować.

Twoje posty to tylko puste słowa, napisałeś jedynie, że chcesz, a jest to równoznaczne z tym co napisałem na początku. A czy mimo tego co napisałem będę mógł zorganizować te MŚ?

Jeżeli masz aż takie ambicje to następnym razem inaczej się za to zabierz.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Fisi
Jeździ konno

PostWysłany: 05 kwietnia 2011, 6:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

W zasadzie nic dodać nic ująć, Diavel to bardzo dobrze opisał. Może chcesz dobrze dla naszej sceny ale z organizacją TAK ważnego turnieju to lekka przesada Wink To najbardziej prestiżowy polski turniej, a przekazanie władzy komuś kompletnie niedoświadczonemu to strzelenie sobie w stopę.
Zorganizuj parę własnych turniejów Smile Mniejszych, ale dowiesz się mniej więcej jak to będzie wyglądać. Jeśli wszystko się spodoba to czemu nie?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 05 kwietnia 2011, 7:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Odpowiedziałem sobie w duchu (?!) i przeczytałem temat od deski do deski. I nadal trzymam się tego co napisałem.
Powrót do góry
Voj4k
Admin

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 05 kwietnia 2011, 11:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

GTWmax.. naprawdę przesadziłeś trochę z tymi chęciami w organizacji.. nie da się komuś powierzyć organizacji tego turnieju, kogo wgl nie znamy... rozumiem jakbyś zorganizował parę udanych cup'ów ale po prostu jesteś nowy tutaj... gra a forum to inna rzecz... PL10 było by zorganizowane już wczesniej gdyby nie malejąca liczba graczy...
Powrót do góry
Tvn
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 05 kwietnia 2011, 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

GTWMax napisał:
żeby Cię nie skłamać coś koło 5 miesięcy

no popatrz. ja gram jakieś 2.5 roku (jak nie więcej) i przy organizowaniu mojego pierwszego cup'u, było naprawdę ciężko, a to był tylko mały turniejek.
jakoś dziwnie to wygląda, gdy nowicjusz chce zorganizować największą ligę w kraju. Rolling Eyes

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 05 kwietnia 2011, 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

GTW czy jak Ci tam:

PL ma swojego organizatora, a nawet gdyby, to PL to największy polski turniej w TM, więc nie da się organizacji komuś, kto gra w tą grę krócej, niż minęło czasu od ostatniej edycji (a jak zapewne się połapałeś 9 już było); Ja grałem w TM od roku 2007, gdzieś połowy - obliguje mnie to tym samym do organizacji czegokolwiek ? Nie. Bo długość czasu gry nie ma nic do tego, poza tym, że wie się, jak mniej więcej turnieje wyglądają. Tutaj potrzebne są umiejętności organizatora - a takich informacji o Tobie nigdzie nie podałeś... Chęci to nic, możesz sobie je mieć. Ja chcę mieć Astona Martina DB9 - chcę, to będę mieć ?

Daj sobie spokój z organizowaniem PL - zorganizuj najpierw jakiś turniej wewnątrz teamu, potem zrób jakiś minicup - nabędziesz doświadczenie i renomy, jeśli się uda.

Powrót do góry
GTWMax
Jeździ konno

PostWysłany: 05 kwietnia 2011, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No cóż zrobię tak jak napisał chociażby iam

Sry za zawracanie gitary

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: