Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fisi
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 05 kwietnia 2011, 7:09 Temat postu: |
|
|
Odpowiedziałem sobie w duchu (?!) i przeczytałem temat od deski do deski. I nadal trzymam się tego co napisałem.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Voj4k
Admin

Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
Wysłany: 05 kwietnia 2011, 11:43 Temat postu: |
|
|
GTWmax.. naprawdę przesadziłeś trochę z tymi chęciami w organizacji.. nie da się komuś powierzyć organizacji tego turnieju, kogo wgl nie znamy... rozumiem jakbyś zorganizował parę udanych cup'ów ale po prostu jesteś nowy tutaj... gra a forum to inna rzecz... PL10 było by zorganizowane już wczesniej gdyby nie malejąca liczba graczy...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tvn
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 2 Posty: 206
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2478
|
Wysłany: 05 kwietnia 2011, 13:52 Temat postu: |
|
|
GTW czy jak Ci tam:
PL ma swojego organizatora, a nawet gdyby, to PL to największy polski turniej w TM, więc nie da się organizacji komuś, kto gra w tą grę krócej, niż minęło czasu od ostatniej edycji (a jak zapewne się połapałeś 9 już było); Ja grałem w TM od roku 2007, gdzieś połowy - obliguje mnie to tym samym do organizacji czegokolwiek ? Nie. Bo długość czasu gry nie ma nic do tego, poza tym, że wie się, jak mniej więcej turnieje wyglądają. Tutaj potrzebne są umiejętności organizatora - a takich informacji o Tobie nigdzie nie podałeś... Chęci to nic, możesz sobie je mieć. Ja chcę mieć Astona Martina DB9 - chcę, to będę mieć ?
Daj sobie spokój z organizowaniem PL - zorganizuj najpierw jakiś turniej wewnątrz teamu, potem zrób jakiś minicup - nabędziesz doświadczenie i renomy, jeśli się uda.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GTWMax
Jeździ konno
|
Wysłany: 05 kwietnia 2011, 14:46 Temat postu: |
|
|